Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(489) -
Back to the Future filminin baş kahramanı olan DMC marka DeLorean aracının yapımcısı John Delorean ın ilginç ve heyecanlı hayat hikayesini ikinci perdeden anlatıyor.Adam araba üretme konusunu gerçekten takıntı haline getirmiş ve bunun için her türlü tehlikeyi göze almış.Film izlenebilir ve sahneler oyunculuklar vs gayet iyiydi.Delorean modelinin hikayesini merak edenler izleyebilir.
6


avatar
(6201) -
Gerçek hayatta yaşanmış FBI ile iş birliği yapan bir adamın hikayesiydi. Filmde 80 li yılların dönemi iyi sunulmuş zaman zaman durağan ilerlese de yinede sürükleyici özelliği olan bir film. Açıkçası çok mükemmel diyemeyeceğim ortalamanın bir tık üstünde. Herkesin beğenebileceği bir film olmayabilir.Bence beklenti içine girmeden şans verilebilir.
5


default avatar
(217) -
Ne güzel bir hikaye. Bence izlenmeli
8


avatar
(8404) -
Filmin hikayesi ne derece gerçek bilmiyorum ama çok beğendim. Komedisi ve oyuncu kadrosu özellikle çok hoşuma gitti. Geleceğe dönüşün efsane arabasının hikayesi olması ayrı bir güzellik katıyor. Judy Greer'a o dönemin saçı, kıyafeti çok yakışmış. Tavsiye ederim. İyi seyirler olsun.


avatar
(204) -
Back to the future üçlemesinin bir hayranı olarak de lorean adını duymamış olmak imkansız.. gençliğimde sosyal medya yoktu ancak gazetelerden o günlerin efsane araba markasının sahibinin başına gelenleri duymuş.. ve hayretler içinde kalmıştık.. Bu film Bizim o günlerde gazetelerden öğrenmediğimiz gelişen olaylara espiritüel bir şekilde açıklık getiriyor..
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film