Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
default avatar
(340) -
Yıllardır film seyrederim bu filmde konu o kadar çarptırılmışki sonlara doğru iyice saçmalamışlar izleyenler konudan kopuyor bittiğinde ne bu ya ne oldu diye içinizden geçirebilirsiniz
6


avatar
(110) -
çok sıkıcı geldi bana.. sonlara doğru biraz toparlasa da , olmadı.. izlemesenizde olur.. siz bilirsiniz.
4


default avatar
(59) -
Yönetmenlerin ikinci filmi. İlk filmi ile oldukça sükse yapmışlardı. İki film ile değerlendirilemez tabii ama ben biraz Nuri Bilge tadı aldım bu filmi izlerken. Doğayla iç içe olması ve muhteşem doğa manzaraları, çekim açıları ve anlatım tekniği... Durağan ve sakin bir film lakin su gibi akıyor diğer taraftan. Oyunculuklar güzel. Kendinizi çocukluğunuza gitmiş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle iki küçük çocuk üzerinden aşkın anlatılması ve o saf halini ben çok beğendim. Sanırım, hoşuma gitmesinin nedeni de bu.
Diğer taraftan gerçek bir hikayeyi anlatıyor oluşu, daha da etkileyici yapıyor filmi. Bize uzak gibi görünse de çok da yabancı olmayacağımız bir mafya-kaçırılma hikayesini, küçük bir kız çocuğunun aşkıyla birleştirip bizi hayali bir yolculuğa çıkarıyor. Tavsiye ederim, tarzı sevenler memnun olacaktır.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film