Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(8407) -
Çocuklara yönelik bir uzay macerası... Kadroda Kid Cudi'nin olması, uzay manzaraları hoş ama bir yerden sonra sıkılıyor insan... Bazı çocuk filmleri ailecek izlenir ama bu film onlardan değil!


avatar
(312) -
Kelimenin tam anlamıyla "Bebek Filmi" buna Çocuk Filmi denmez (çocuklar bile bu tür filmleri beğenmez)
internet sağlayıcımı değiştirmiştim, yeni ISP mi ve yeni Download Hızımı deneyim dedim. Sonuçta 35 Mbps hızla filmi indirdim ve bir o kadar da hızla (çünkü pek çok kere ileri aldım) filmi tamamladım. Yaş aralığınız 10-12 arasında ise belki ilgi çekici olabilir. Onun dışında beş dk. bile zaman ayırmayın yazık olur zamanınıza. Bu kadar bütçeyle gerçekten aya çıkılırdı herhalde yazık olmuş.
2


avatar
(63) -
Senaryo hoş ama bildik olsa da bilimkurgu ile harmanlanmış güzel bir çocuk filmi olmuş..Bilimkurgu öğeleri bana Arthur Clark'ın Aytozu adlı yapıtını anımsattı ama o gerçek bir gerilim yapıtıydı. Çocuklar için hayal gücünü geliştirecek bir yapıt olmuş.
4


avatar
(6204) -
Sırf önceden indirdiğim için izlemeye çalıştım. Çocukların tüplerle havaya zıplamalarına kadar sabretmiştim ama daha çok genç izleyicilerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm fakat bana hitap etmediği için yaklaşık 40. dakikadan sonra sildim.


default avatar
(316) -
Uzayda astronotculuk oynayan çocuklarla ilgili sıkıcı ve gereksiz bir film.Bu filmin 53,400,000 dolar bütçeli olduğuna inanmak çok zor.Filmin tanınmamış çocuk oyunculardan oluşan bir kadrosu var. (Filmde çok az görünen yetişkin oyuncularda var tabi.Ama onlarda hiç tanınmamış oyunculardan seçilmiş.) Sahnelerin tamamının bir stüdyoda çekildiği açık bir şekilde belli oluyor.Şimdi bu 53,400,000 dolar nereye harcanmış o da belli değil.Bana o bütçeyi verseler çok harika şeyler çekerdim.Disney'in parayı böyle saçma sapan bir filme harcamasına mantıklı bir açıklama bulamıyorum.Ama siz mantıklı olanı yapın ve bu filmi izlemek için bir dakikanızı bile harcamayın.Gerçekten buna değmez.
1

Cevaplar (2)
avatar
(6204) -
Sırf indirdiğim için izleyeceğim. Önceden yorumunu okusaydım indermezdim.


2
| Bildir
default avatar
(316) -
Özette yazdığı gibi ay maden kolonisinde yaşayan ve babasını kaybetmiş olan bir çocuk,uzaktaki bir gezegende başka bir aile ile yaşamaya gönderilmeden önce arkadaşları ile beraber bir uzay aracı çalıp (çocukların o uzay aracını,yanlarında hiçbir yetişkin olmadan ustalıkla kullanabilmesi bana biraz saçma geldi.) efsanevi krateri aramaya gitmelerini anlatıyor.Özeti okuyunca insan eğlenceli bir film ile karşılaşacağını düşünüyor.Ama kesinlikle öyle değil.Daha çok çocukların arkadaşlığı ile ilgili duygusal ağırlıklı bir tv fimi ayarında.Tabi duygusal sahnelerde gayet zayıf.Resmen sıkıntı basıyor izlerken.Sonuç olarak krateri keşfetmeye giden çocukların arkadaşlığı üzerine bir tv draması diyebiliriz.Böyle şeyleri seviyorsanız izleyin.Ama hareketli ve eğlenceli bir aile filmi bekliyorsanız bence izlemeden direk silin.Tabi siz bilirsiniz.
1


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film