Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(8407) -
Kate Bosworth ve az sayıda ama bazı filmlerden bildik oyuncular ile tek mekan, distopik bir dünya düzeni... Sürenin uzunluğu bir yerden sonra yoruyor insanı... Daha kısa ve etkili olabilirdi! Orta karar bir yapım.


default avatar
(24) -
Burada yapılmış olumsuz yorumların aksine seyredilmeyi hak eden bir film. Beklentiyi çok yüksek tutmazsanız güzel. Benzer konuda çok film olabilir ama bu daha sürükleyici ve güzel bir atmosfere sahip. Az kişiyle küçük bir mekanda merak duygusunu canlı tutmak zor iş ama bu film bence bunu başarmış.
7


avatar
(312) -
Son sahnesine kadar sabırla seyredip, finalde eeeee bu mu yani dediğim bir yapımdı. Giden zamana mı yanayım, sabırla bekledim yarım bırakmadım ona mı tanayım. Yok hiç yaklaşmayın.
3


avatar
(6204) -
Bazen bazı sahneleri uzun, uzun göstermelerinden süresi 2 saat bence gereksiz olmuş. Evet bir sürükleyiciliği vardı ama sonunu da çok beğendim diyemem. Yalnız atmosferi ve çekimler gayet başarılıydı. Kısacası izlemesiniz de çok bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum...
5


default avatar
(110) -
Gayet eli yüzü düzgün bir film, konusu da sıradan değil. Aksiyon arayanlar başka filme bakabilir. Düşük bütçe hissiyatı da vermiyor ki ayrıca düşük bütçeli olsa ne olur olmasa ne olur iyi bir senaryo, iyi oyunculuklar ve iyi bir yönetmenlik varsa.

Not: Arkadaşlar fragman izlemenizi tavsiye etmiyorum. Mesela bu filmin fragmanını izlediğinizde çoğu yerden spoiler yiyorsunuz ve bildiğiniz için de izlerken tadı kalmayabiliyor. Fragman izlemedim ve inanın çok daha etkileyici oluyor.
8

Cevaplar (2)
default avatar
(3) -
katılıyorum yazdıklarınıza , boş yorumlardan dolayı film seçemiyoruz artık.


2
| Bildir
default avatar
(103) -
Boş filmleri eleştirdikleri için özür dilerim eleştiren arkadaşlar adına. Söylerim, bir daha eleştiride bulunmazlar. Malum, bize kazandırdıkları zaman sizin için önemsiz ve çok haklısınız kesinlikle.


2
| Bildir


default avatar
(75) -
Dört kişiyle, aynı kıyafetlerle, az mekanlı sabit bir ortamda çekilmiş, tekdüze bir filim. En düşük bütçeli film olmaya adaydır herhalde. Senaryo ve kurgu da başarısız. Çoğu zaman kimin ne yaptığını ne araştırdığını anlamıyorsunuz. Bu filme bilim kurgu bile demek zor. Günümüz şartlarından farklı bir görsellik yok. Her şey sözle anlatılıyor. Böyle bir senaryoyu 2063 yılına yani sadece 40 yıl sonrasına oturtmak da çok inandırıcı olmamış.
3


avatar
(570) -
2063 yılında yükselen deniz seviyesi üzerinde bulunan gözetleme platformunda geçen distopik bir gerilim filmi.

Bilim kurgu ve gizem tonlarını barındırsa da aksiyondan uzak ve karakterler üzerinden yürüyen dramatik öğelere sahip hikaye, izole alanlarda geçen bilinmeyen tehlikelerin olduğu düşük bütçeli kıyamet sonrası gizemli gerilim türündeki sinema evrenine harika bir katkı sağlıyor.

İyi oyunculuk, övgüye değer set tasarımı ve yerinde müziklerle birleşen mükemmel sinematografiye sahip bu alışılmadık film, Stanislaw Lem ve Andy Weir sevenleri üzmeyecektir.

"- Dünyanın içine etmemenin tek yolu... İnsanları ortadan kaldırmaktır."
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film