Giriş Kayıt
Yorumlar (29)
avatar
(1234) -
Filmin ilk yarısında eyvah dedim bu film biraz fazla uzatılmış sanırım. Ama hakikaten sonradan yanlış düşündüğümü anladım. Tam benlik güzel bir dram gizem filmi. 7 puan benden
7


avatar
(37) -
Filmin tek sorunu 90 dakikaya sığdırılabilecek içeriği 2 saate yaymaları. İlk bir saatten sonra biraz sıkıyor finalde toparlanıyor.

Dramla harmanlanmış bir katil kim filmi kısaca söylemek gerekirse. Gizem dozunu iyi ayarlamışlar. Çekim ortamları baya iyi, filmin atmosferine uymuş. Müzikler de güzel.
6


default avatar
(140) -
Son zamanlarda izlediğim güzel filmlerden biri, konu, oyunculuklar, gizem,dram kıvamındaydı.Temposu yavaş olsa da ekrana klitlemeyi başarıyor ve uzun süresini hissettirmiyor bile.Ben çok beğendim , şans verin derim.
7


default avatar
(18) -
Film işleyiş açısından ağır ama sonuna kadar gizemini koruyarak ilerliyor. Erik Bana güneş gözlüğü ile film boyunca dolaşıp duruyor. Avustralya'nın yaz sıcağını ve kuraklığını film güzel hissettiriyor. Ben filmi beğendim Ama...
Sürprizbozan: Göster


avatar
(8404) -
Bir kitap filmi daha! Kitabını okumadım ama film zaten kitap gibi, sayfa sayfa ilerliyor. Eric Bana'yı özlemişim. Ayrıca kadroda Matrix'ten trenci var, hani göz aşinalığı varsa kimdi bu diye düşünmeyin. Suç, polisiye, gizem tarzı filmleri sevenler kaçırmasın derim. Yangın sahnesi çok etkiledi beni... İyi seyirler olsun.


avatar
(489) -
Gizem unsurunu sonuna kadar korumayı başarıyor.Abartı, saçmalık yoktu.Aksine çok ciddi ve yalın bir anlatımla polisle birlikte filmin sonuna kadar cinayeti beraber çözüyorsunuz.Oyunculuklarda gayet başarılıydı.Avustralya'nın çöllerinde geçen gizem dolu, ciddi bir gizem filmiydi.Tavsiye ederim.
7


default avatar
(19) -
Son gunlerde izledigim en normal film diyebilirim. Koronadan dolayi bilmiyorum ama yakin zamanda cekilen filmler eskiye kiyasla cok basit ve zevksizler. Ne komedi filmi komedi gibi, ne korku filmi korku gibi. Hep bir yavanlik var ne yazik ki. Bu sebeple izledigim en normal film dedim, sans verirseniz pisman olmazsiniz kanaatimce.
7


avatar
(6203) -
Öncelikle Flash backleriyle iki yoldan ilerleyen yavaş ve akıcı temposuna rağmen ilgiyle beğenerek izledim. Geçmişte yaşanmış acı bir olayın ve ayrı bir cinayetin gizemi oldukça nefes kesiciydi. Bence bu tarz filmleri seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim...
8


default avatar
(299) -
Durmadan flashback yapan ve bu flashbacklarin yanında senaryoyu gıdım gıdım ilerleterek finale kadar izleyiciyi merak duygusu içinde bırakmyı başarabilen bir film olmuş. Bu haliyle bakıldığında oldukça başırılı sayılabilir. oyunculuklar güzel mekanlar güzel ama film nedense avusturalya doğasından pek nasibini alamamış gibiydi. filmi biraz daha amerikan vari çekeceğiz diye yerel öğerlerden kaçmek filme pek yakışmamış biraz daha iyi yönetmenlikle çok daha güzel bir film çıkabilirmiş. finale yakın yangın efektleri de çok göze batıyordu. bu yönleyle de kötü bir film olmuş eğer biraz dram biraz polisye arıyorsanız ortalama bir tercih sayılabilir türüne göre 7.7
8


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film