Giriş Kayıt
Yorumlar (46)
default avatar
(213) -
Filmin bu kadar neden gömüldüğünü anlamadım, sinema çekimi mi izlediniz.
Marvel'in diğer serileri, Kaptan Amerika, Avengers, Thor vs gibi diğer yapımlarının altında kaldığı kesin.
Bu filmde tek bir karakter ve onun dönüşümü var. Olaylarda 3-4 kişi üzerinde ilerliyor, Daha katılabilir pek bir şey yok. Venom'da kısmen öyle ve ikinci film çok hüsran olmuştu.
Film bence vasat üstünde, iyi seyirler.
6

Cevaplar (1)
default avatar
(11) -
Aynı fikirdeyim.
6


0
| Bildir


avatar
(90) -
Bu güne kadar izlediğim en kötü Marveldi. Filmin tamamı bir fragman gibi ne bir konu ne bir heyacan. Yine bir filmde en nefretm ettiğim şeyi yapmışlar, bütün aksiyon sahneleri karanlık ortam.


avatar
(614) -
Film hakkında sağdan soldan çok fazla olumsuz yorum duymuştum ama izleyip kendim karar vermek istedim ve yorumların ne kadar doğru olduğunu anladım.

Tam olarak adını koyamıyorum ama filmin her yerinde bir olmamışlık var. Bir kere hikâye yok gibi bir şey. Bütün film başrolün evrimi ve dönüşümü üzerine kurulmuş. Artık böyle sığ orijin hikâyelerine doyduk. Mesela Venom'dakinden farklı bir şey izlemedim filmde. Küçük bir çocuk bile filmin bir sonraki sahnesinde neler olacağını, senaryonun nasıl şekilleneceğini tahmin edebilir. İş böyle olunca hiçbir seyir zevki almıyorsunuz. Koca filmi tek bir olay üzerine bina etmek hangi aklın ürünü bilemiyorum. Spider-man'de olduğu gibi yan hikâyeler olsaydı veya karaktere farklı türden bir motivasyonlar kazandırılsaydı daha izlenebilir olurdu.

Pişmemiş yemek yenmez ya hani, bu da pişmemiş bir yemek tadı bırakıyor insanda. O yüzden zaman hırsızı olarak nitelendirebilirim filmi.
2


avatar
(348) -
Marvel ya da DC diye ayırım yapmadan izlerim. Genelde DC yerden yere vurulan taraf olur; fakat burada ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah çarpar herhalde...
Rezalet!
1


avatar
(394) -
Marvel evrenine pek ilgim yoktur. Sırf Jared Leto oynadığı için sinemada şans vermek istedim. Filme 8 kişi başladık. 3 kişi ilk yarıda, kalan 3 kişide ikinci yarı başladıktan 10 dakika sonra salondan çıktı. Filmi iki kişi tamamlayabildik.

Efektler hoşuma gitti diyebilirim. Zaten filmde hoşuma giden tek şey kullanılan efektlerdi. Konusuna baktığınız zaman eminim ortalama bir sinemasever bu konuya sahip en az 20 yapım izlemiştir. Öyle ki bu film TV de yayınlansa açıkçası kanal değiştiririm. Tek düze ilerleyen, sizi ekrana bağlama becerisi olmayan, sıkıcı ve tahmin edilebilir bir yapım. Tavsiyem sinemada değil evde şans vermeniz yönünde olacak. Tabi bu şansı verirken bir diğer tavsiyem beklentinizi düşük değil eksilerde tutun. Böylece hayal kırıklığına uğramazsınız.
3


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film