Giriş Kayıt
Yorumlar (46)
default avatar
(2) -
Filmin tartışmaya açık bir yanı yok bence. Hani bazen yorumları okursunuz da filmi yerden yere vururlar ve izlediğinizde filmin o kadar da kötü olmadını düşünürsünüz ya, burada da keşke öyle olsa. Hikayede derinlik yok, konu çok yüzeysel işlenmiş ve bariz bir şekilde sırıtıyor. Filmin başını izleyip kanmayın derim. Hikaye tüm örgüyü çöküşe götürmüş. Rezalet puanım 8.5/10


default avatar
(26) -
Yıl olmuş 2022 hala giriş, gelişme sonuç şeklinde bölündüğü açıkça belli olan ve 10 yaşındaki çocukların anlayabileceği basitlikte, kötü yazılmış senaryolar ile karşımıza çıkıyorlar. Morbius zaten risk. spidey yan karakteri olarak çıkan bir karakter. Onu yeterli bir şekilde tanıtmadan, ön hazırlığını yapmadan bir de sinema filmi olarak izleyicinin kucağına atmak tam anlamıyla karaktere haksızlık. Bakın karıştırmayın bu film Sony filmi Marvel değil. Burada sıçıp batıran Sony, Venomda sıçıp batırdıkları gibi. Bir kaç vasatın üstüne çıkan yapımları dışında çıtayı biraz daha yükseğe taşıyan Marvel karşısında zaten zorlanıyorlar, ama kendine has özellikleri olan orijinal karakterleri de böyle özensiz flimlerle katlediyorlar. Jared Leto nun ve Matt Smithin oyunculuklarına söz yok ama onlarda bir yere kadar kaldırabiliyorlar filmi. Yönetmen ve Senaristler el birliği ile rezil etmişler ortalığı. 5
5


default avatar
(123) -
5 puanlık falan film değil. Niye bu kadar gömüldü anlamadım. Evet çok iyi bir film değil ama izlerken de sıkmıyor. Gayet akıcı bir şekilde film ilerliyor 6.5/10
7


avatar
(6205) -
Bence benzerleri olan klasik bir Super Hero. Bir çok arkadaş beğenmemiş ama hakkını yememek lazım . Çünkü her şeye rağmen kurgu ve görsel efektler çok güzeldi. Sanırım devam filmin de Spider Man'le bağlanacak olması ise dikkat çekiciydi. Doğruyu söylemek gerekirse izlerken hiç sıkılmadım. Yine de olumsuz yorumları pass geçerek şans verin derim...
6


avatar
(1040) -
Spider Man'in çizgi filimin'de izlediğim günden beridir hastası olduğum kişidir kendileri film efekleri görsellik çok iyi olmuş kim ne derse desin tam çizgi film'de ki halini yapmışlar ne bir eksik ne bir fazla ben filmi çok beğendim zaten normal bir şekil'de işleyemezlerdi bu kişiyi yarasa ısırması ile olacak şey biraz spider man çakması gibi olurdu bu şekil'de konuyu işlemeleri güzel olmuş devam film i geleceği belli Venom espirisi güzeldi


default avatar
(44) -
"Bir film ne kadar kötü olabilir?" isimli ders için çekilmiş mükemmel bir film!

Film baştan sona saçmalıklarla dolu. Gerçekten bu kadar kötü bir film çekmek büyük başarı.

Sakın izleyip de vaktinizi boşa harcamayın...
2


default avatar
(47) -
Süresi ve hikayenin az karakter ile ilerleyişi filmi zayıf kılmış. Ancak yerden yere vurmanın bir anlamı yok, merak uyandırıcı şekilde izletiyor kendisini. Bu arada Marvel Jared Harris'i kolay harcamış, gelecek filmlerinde daha önemli rollerde değerlendirebilirlerdi.

Bu arada anlamadığım bir nokta var

Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(137) -
Son derece özensiz izle unut tarzı bir film , Eternals felaketinden sonra bir de bu, marvel kaliteyi git gide düşürüyor.
5


default avatar
(29) -
O kadar yerden yere vurulduğu kadar kötü değil. Şaheser olmasa da izlenebilecek güzel bir film olmuş. Yapılan yorumlar yemeği şapur şupur yiyerek sonrasında beğenmedim demek gibi olmuş.


avatar
(83) -
FBI ajanı rolündeki Tyrese Gibson'u görünce bütün ciddiyet gitti. Sıradan bir Marvel filmiydi.Sürekli yeni bir film karakteri yaratma çabası..Türünün çok örneği var izlemeyen pek bir şey kaybetmez.
5


avatar
(235) -
Film, karakter everilmesine hem çok basit hem de çok hızlı giriyor. Bir başlangıç filmi olarak düşündüğümde bu oldu bitti giriş karakteri sindirmenize engel oluyor. Dolayısıyla bu engel film boyunca sizi hep eksi taraftan götürüyor. Ancak efektler güzel, aksiyon başarılı. Cast sonrası sahneler ise bende pek bir heyecan yaratmadı. Anlaşılan Sony Venom 2 ve bu filmin after-credits sahnelerinden anladığım kadarıyla Örümceğin devam filmi için kötü karakter toplama peşinde. (MCU tarafından bakmaya gerek yok çünkü telif Sony'de. ) Oyuncu tarafından gidersek, Jared Leto Joker fiyaskosundan sonra bence bu rolde iyi bir profil gibi duruyor. Matt Smith ise gerçekten iyi. Ancak her ne kadar efekt yönünden başarılı dursa da sağlam olmayan bir senaryo ile film sıradan bir dizi tadında. Farklı bir bakış açısı olarak şöyle bir durum da var: Pandemi dolayısıyla işleri sekteye uğrayan film şirketleri bu açıklarını kapatmak için hızlı hareket edip, ünlü oyuncular ve ikon karakterler ile çok seri film yapım işene giriyorlar. Sonucunda da konu derinliği yönünden böyle sığ filmler ile karşılaşıyoruz. Tahminime göre belli bir süre böyle devam edecek. İnşallah alışkanlık yapmaz. Gelecek seri filmleri düşününce bence es geçmeyin. En azından karakter tanımı yönünde bir eksiğiniz olamaz. Yine de izlenmez değil. Beğeni tarafı size kalmak kaydıyla iyi seyirler...
6


avatar
(276) -
Spider-Man: No Way Home filminde tek beğendiğim kısım şuydu. Avengers'dan koparak Spider-man'ın eskisi gibi kendi dünyasına, mahallesine dönmesi çok hoşuma gitmişti. Umarım buna yakışır bir senaryo yazılır ve izleriz. Ve umarım Venom, Morbius ve Vulture bu filmlerde olmaz. Olacaksa da umarım kaliteli bir senaryo ve yönetmenle çekilir. Filmin kötü olduğunu biliyordum. Hatta Venom 2 ile kapışacağının da farkındaydım. Öyle de oldu. Berbat bir film. Tek iyi yanı solar ama onuda bir yerde öyle abartıyorlarki yok artık diyorsunuz. Yazacağım bu kadar. Uzak durmak lazım. Çok tadım kaçık.
1


avatar
(312) -
Ben bu tarz yapımları artık sadece efekt için izlemeye başladım. Ne konu, ne senaryo, ne de derinlik arıyorum. Zaten bu tarz yapımlarda derinlik aramak havanda su dövmek misali. İzle unut.
Önceki yorumlarımdan birinde yazmıştım. Sinema sanat olmaktan çıkıp günübirlik işlerin yapıldığı bir sektör halini aldı demiştim. Bu film de görüşümü kanıtlamış oldu.
Küçük bir bilgi: Kont Drakula ya da bizdeki adıyla Kazıklı Voyvoda 1431-1476 yılları arasında yaşamış gerçek bir kişidir.
5


default avatar
(129) -
Öncelikle bu marvel filmi değil karakter marvelın. Bu bir sony filmi. Dikkat edin ilk başta in association with marvel yazıyor. Herkes marvelı kötülemiş de o yüzden yazma gereği duydum. Marvel yapsaydı bu kadar kötü olmazdı sanırım.


default avatar
(17) -
1998 de çekilen blade bu filme beş basar.tam bir hayal kırıklığı.2022 yılında vizyona giren filme bak beyaz tv de yayınlamayacak kalitede maleasef...
4


avatar
(23) -
yerden yere vurulmuş genel itibari ile ama ben çok kötü olduğunu düşünmüyorum tek sıkıntı süre aslında hikaye ve aksiyon sahneleri biraz daha beslenebilirdi,kısa süreye tıkıştırmışlar gibi filmi,yine de izlenir venom 2 den iyi


default avatar
(13) -
Bence beklentileri karşılamayan ikinci sınıf bir film .vaktiniz bol ise tamam ama ..yok beğenmedim bende.


default avatar
(11) -
Son zamanlarda izlediğiniz o fantastik zımbırtılardan neyi eksik yada neyi fazla diye sormak istiyorum.Film izleniyor efektleri kötü değildi pandemi sırasında yada sonrasında çekilen bir çok film biraz eksik kaldı ama bu film o kadar gömüldüğü gibi değil.Çok büyük haksızlık yapılıyor bence yorumlar acımasız.O kadar berbat filmler izledimki puanı 7.8 olan hemde burada yorum yapanların şişirmelerine aldanarak o kadar tuzağa düştümki sayısını bilmiyorum.Filmi izlemeyenler tuzağa düşmeyin izleyin.Ben filme 6.5 veriyorum.
6


avatar
(96) -
Filmi yerden yere vurmak bile keyif vermiyor o kadar da kötü değildir dediğin ne varsa misliyle karşılık veriyor film. Acaba sony Marvel işi yapmaya uzun yıllar ara mı verse yoksa insanları fragmanla dolandırıp sağını solunu değiştirip yönetmenin ben yapmadım bunu dediği detayları koyup zorla MCU fandomunu da çekme çabası aşırı ezik gösteriyor firmayı çok yazık. Animasyon filmine sözüm yok açık ara en iyi spider man işlerinden biri. Fakat The Amazing Spiderman 1,2 - Venom 1,2 - Morbius tam 5 filmin tamamı vasat veya kötü senaryodan ibaret olduğu bu kadar barizken daha da Sinister Six kurma çabalarına girmişler. Lütfen yapmayın, yazık etmeyin ya da oturun az çizgi roman okuyun çizgi dizisini izleyin. Stan Lee'nin kafasındaki Spiderman ve evreni kavramadan yapmayın insan izlerken utanıyor adamlar yaparken utanmamış bravo.
3


default avatar
(10) -
bu kadar basit olmamalıydı dedirten bir film oldu. marvel bu son serilerde ikinci plan süper kahramanlarına pek özenmiyor sanırım. sıkıcı ve uyduruk bir konusu var. kötü adam da çok basit ve saçma. sonuç olarak eğer marvel serilerinde genel hikayeyi kaçırmamak için atlana atlana izlenebilir.


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film