Giriş Kayıt

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017) Yorumlar


Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(36) -
Yılın en iyi filmi olabilir. Coen kardeşler filmleri tadında, Fargo benzeri bir film. Oyunculuklar çok çok iyi, senaryo ve diyaloglar çok çok iyi. Ben filmi sevdim, ağır dram olabilecek bir konudan sürükleyici ve yer yer komik bir film çıkmış. En iyi senaryo, En iyi kadın oyuncu (Frances Mc Dormand) ve En iyi Yard. Erkek Oyuncu (Sam Rockwell) dalında kesin Oscar kazanır.
9


avatar
(806) -
Diyelim ki bütün bir yıl boyunca herkesin basireti bağlandı ve kocaman bir senede sadece bir tek film çekildi. En iyi film oscarı dahil olmak üzere tüm ödüller bu filme mi gidecek peki? 2017 yılında çıkan hiçbir filmi "en iyi film" olarak görmüyorum.( Bu film de dahil.) Benim oyum 2009'da ödülü alamayan Avatar'a, 2002'deki Piyanist'e, 1998'deki Hayat Güzeldir'e, 1994'teki Esaretin Bedeli'nedir. Bu saydığım filmler "en iyi film" sıfatına ulaşamamışken bu filmciklerin aday olması bile zoruma gidiyor. Kaldı ki ödülü kazanmaları...( Ödüller her sene olmamalı ve gerekirse geçmişe dönük de verilebilmeli.) Saygılar.
7


avatar
(20) -
2017 yapımı izlediğim filmler arasında açık ara en iyisi. Özellikle senaryosuna hasta oldum. Oyunculuklar beni benden aldı. Kült olabilecek bir film. Martin McDonagh'ın üçüncü filmi ve üçüncü sağlam filmi. Az ama öz yapıyor. Yeni filmlerini heyecanla bekliyorum.
8


Yorumlar (173)
avatar
(353) -
yönetmenin ritminin azalmaya başladığı film olmuş. keza in bruges ve yedi psikopat çok daha hareketli ve çarpıcıydı. The Banshees of Inisherin 'de bu durum nirvana yapmış. film genel anlamda durağan gibi dursa da birbirini tetikleyen olay ve insanlarla devamı bir şekilde merak edilerek devam ediyor. karakterlerin üzerinden giden bir film daha çok. çok çarpıcı olmasa da kendini izlettirmeyi başarıyor. ben beğendim açıkçası. izleyiniz efendim.
7


avatar
(4) -
Filmi izlerken hep birşeyler olucak sanıyorsunuz olmuyor her ara sahnede diyorsunuz film şimdi başlıyor başlamıyor hatta en sonda film başladı sandım, siyah ekran film bitmiş bende şaşırdım, izlerken dikkatli olun benim gibi aradıgınız film olmıyabilir.
5


avatar
(1030) -
Filmin her yerinden kalite ve oyunculuk akıyor. Adalet yoksa kendi adaletimizin ölçüsünü nasıl ayarlarız? İnsanın vicdanını ve yapısını zorlayan bi nefis bir film.
9


avatar
(32) -
Finale kadar güzel ilerleyen dramı hissettiren olay kurgusuyla ha çözüldü çözülecek hissi veren bi bir yapım ama seyirciye her zaman istediğini vereceksin, dünya acımasız maalesef o nedenle senin yaklaşık iki buçuk saat içerisinde harika bir iş çıkarmış olman boktan bir final ile berbat oluyor maalesef. Finali hariç güzel film izlenmese de olur 7/10
7


default avatar
(70) -
Çok iyi bir film. Daha yüksek puanı hak ediyor kanımca. Oyunculuklar çok iyiydi, zaten sevdiğimiz oyunculardan oluşan bir kadroya sahip. Konu olarak çok ciddi bir konuyu işlemesine rağmen, ince detayları yakalayanlar, göndermeleri fark edenler daha çok keyif alacaktır. Bu film hakkında söylenecek çok şey var. İzleyin kendiniz görün.
9


default avatar
(19) -
Oyunculuklar, hikaye, görseller vs çok iyi. Birçok kişinin seyir zevkine hitap edebilecek ortanın üzerinde bir yapım.

Filmin sonunu beğenmeyen arkadaşlara filmin adını ve konusunu tekrar okumalarını tavsiye ederim...

Hikaye güçlü olduğu için film bittiğinde "bizimkiler bundan 10 sezon dizi çıkartırdı" diye düşünüyoruz ve burada bitmesin devam etsin istiyoruz ama sonuçta filmin konusuna baktığımızda da gayet yerinde bitirildiğini düşünüyorum.
8


default avatar
(33) -
Son derece keyifli hafif eğlenceli hafif dram hepsinden biraz katmışlar. Film sonuna kadar güzeldi ve sıkmadan izletti FAKAT..... Bu nasıl bir son abi insan bir nokta koyar bu şekilde film sonu mu olur allah aşkına...
7


avatar
(727) -
Filmi ismi sebebiyle sıkıcı olacağını düşündüm ama olaylar örgüsü ve karakterler filmi izlenir kılıyor. Duygu sömürüsü yapan dram filmlerini pek sevmem, çoğu zaman klişeler ön plandadır. Bu film farklıydı. Bir dramın etrafında farklı bakış açıları ve hayatlar var. Novella okumuş gibi kendimi hissediyorum.


default avatar
(3) -
Bu filme kim kara komedi demiş neye göre demiş çözemedim film bildiğin ağır bir dram hatta trajedi. Böyle bir rolü de anca Francis Mcdormaand oynayabilirdi zaten kadın muazzam oyuncu. Güzel bir film olmuş bence hak ettiği değeri görmemmiş underrated bir film. İsim çok uzun ondan heralde.


avatar
(270) -
Filmin güzel yanı her duyguyu yaşatabilmesi. Her kesime hitap etmeyen kalıbını kullanmaktan ziyade herkesin çok beğeneceği tarzda olmadığı kanaatindeyim. Ama herkesin izlemesini tavsiye ediyorum, çünkü her film illa size salt komedi sunmak ya da salt drama yapmak zorunda değil bazen her ikisinin bir arada harmanlanarak güzel dersler verilebileceği bu filmde gösteriliyor. Karakterler çok güçlü ve bu hikayeyi özel bir hale getirmiş. Not: Filmde aşırı küfür kullanımı mevcuttur.Yönetmenin diğer filmlerinde olduğu gibi.
8


default avatar
(217) -
Film gelen her sahnesi ile bir sonraki sahneyi de görmek hissi uyandırdı ve her seferinde de şaşırttı. Bu bakımdan çok başarılı
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(63) -
Oyunculuk 8/10 Senaryo 8/10 İlerleyiş 7/10 Genel 7,5/10 sonu yarım kaldı gibi geldi bana ilerleyiş biraz yavas olsada fena değildi.


default avatar
(102) -
imdb top 250 listesine 136. sıradan girmeyi başarmış olan mükemmel bir başyapıt içerisinde her duygunun olduğu bir film gülüyorsunuz,üzülüyorsunuz,sinirleniyorsunuz,empati kuruyorsunuz,hissediyorsunuz. tam anlamıyla olmuş bir film" yani. realizm ya da mantık aranan kısımlar için kara mizah deyip geçmek gerekir. bütünselliği etkileyen bir şey değil. frances mcdormand zaten tüm övgüleri alacaktır ama sam rockwell de rolün hakkını fazlasıyla vermiş ben şahsen son 10 yil icersindeki en iyi 3 senaryoya dahil ettim.bu yapımı ödülleri topladigi duyulunca izlenilecek, izlenildikce beğenilecek zamanla kült filme evrilecektir.Kesinlikle izleyin pişman olmazsınız. Benim filme puanım 10 üzerinde 8.5

sinema sanatının nadide örneklerinden. güzel bir hikaye ve ışığıyla, müziğiyle, kurgusuyla, oyunculuğuyla mükemmel bir hikaye anlatımı.yönetmenin çok iyi bir hikaye yazarı ve anlatıcısı olması yanında filmin görüntü yönetmeninin ben davis olması çok güzel olmuş zira davis marvel'ın bir çok süper kahraman filminin görüntü yönetmeni bu sebeple aksiyonu ve coşkusu bol sahneleri nasıl yakalayacağını bildiği gibi karakterlerin içlerindekilerle yüzleştikleri trajik anları nasıl vereceğini de çok iyi biliyor in bruges ile tanıdığımız martin mcdonagh, seven psychopaths ile çıtayı düşürdükten sonra yine kendine has sağlam diyaloglar içeren metniyle bir dakika önce gerilirken sonra gülümseten, iki dakika sonra hüzünlendiren bir iş çıkarmış. yönetmen, martin mcdonagh yine muhteşem bir kadro toplamış, frances mcdormand, woody harrelson, zeljko ivanek, peter dinklage sam rockwell, kendisine yapışmış, arızalı, kompleks rolün "yine" altından girip üstünden çıkmış

Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(208) -
hafızalarda yer edecek türden bir film,oscardan bağımsız önemli bir film,bu kaliteye ve doyuruculuğa sahip filmlerin sayısının artmasını dilerim,içinde dramı ve komediyi bu derece iyi harmanlayabilen film azdır,çok başarılı film,üstelik sert ve korkunç bir hikaye ye rağmen,frances mcdermond ve sam rockwell büyük oyuncular
9


default avatar
(3) -
Olumsuz eleştirilerin çoğuna katılmıyorum. Bir kaç küçük mantık hataları olabilir. Ama genelinde çok başarılı bir film. Çok güzel bir senaryo. Karakterlere tek tek odaklanılmasıyla konu o kadar genişletilmiş ki bu senaryo ile 7-8 bölümlük bir mini dizi bile çıkarmış. Oyunculuklar da gerçekten çok iyi.
8


avatar
(489) -
Abartıldığı kadar "muhteşem en iyi" film falan değil.Standart bir drama suç filmi.Durağan ama sıkmayan akıcı duygulu bir film.Filmde en çok üzerinde durulan mesaj "sana taş atana sen ekmek at."

Başka da özel bir yanı yok.İzlenir mi izlenir ama izlemezsenizde birşey kaybetmezsiniz...
7

Cevaplar (1)
avatar
(41) -
Kesinlikle katılıyorum. Ortalama bir film. Yorumlarda ki övgü çok yersiz. Fargo ile kıyaslama yapılmış ama fargo bu filmden çok daha iyi.
7


1
| Bildir


default avatar
(193) -
Herkesin sinemadan beklentisi farklıdır mutlaka. bende derin iz bırakan filmler yeşil yol, esaretin bedeli tarzı filmler olmuştur. Bu filmler kadar olmasada emin olun onun tadına yakın tad veren, gerek müzikleriyle, gerek oyunculukları ile ve gerekse diyalogları ile enfes bir film olmuş. Hele final kısmı ki çoğu kişi beğenmesede bana göre cuk diye oturmuş. Ayrıca filmde özgürlük götüren amerikan askerlerinede çok harika bir eleştri getirilmiş. belki çoğu kişi fark etmesede filmde bu verilmiş. uzun zamandan beridir sinemayı bende sinema yapan nadir filmlerden biri oldu.
9


default avatar
(5) -
basit,hikayesi eksik,olaylar saçma sapan ve sonu berbat bir film. oyunculukları iyi olan bir film sadece gerisi çöp. filmin puanına ve scoruna aldanmayın.
4


avatar
(1330) -
Film bir kızın öldürülmesi olayı sonrası yaşananları ele alsa da bu bir cinayet filmi değil arkadaşlar. Aslında kendi halinde bir kasabada yaşayan insanların karakterlerine ve vicdanlarına odaklanan bir yapım. Bu olayın onların üzerindeki etkisine odaklanan bir yapım. Ben izlerken son derece keyif aldım. Kasabadaki her karakterin kendince ayrı bir hayatı ve hikayesi var. Öyle filmin sağına soluna değinip lafı uzatmak istemiyorum. Karakter filmlerini sevenler izlesin bu yapımı... Benim filmden aldığım mesaj şu oldu; Bir insan pisliğin teki olabilir, kötü bir hayat yaşamış da olabilir ama vicdan sahibi ise herşey değişir. Beklediğinizden çok farklı davranabilir... Ben bunu anladım. Bununla beraber filmin enfes bir soundtrack'ı olduğunu da belirtmeliyim. 8/10
8


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 8 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film