Giriş Kayıt
Yorumlar (18)
avatar
(8394) -
Alan Ritchson bu tarz bir rolle kavgacı karakter kimliğinden kurtulmuş. H. Swank zaten biçilmiş kaftan!… Hikaye insanı alıp götüren, dram yönü yoğun olsa da, hayata dair umutları taze tutan cinsten… Bu tarz yapımları sevenler için Denzel-John Q filmini de tavsiye eder, iyi seyirler dilerim.


default avatar
(4) -
Film güzeldi puanını kesinlikle hak ediyor.
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(93) -
Mükemmel bir film. Alan Ritchson mükemmel bir oyunculuk çıkarmış. Oscarlık performans sergilemiş. Blue Mountain State' deki Thad' den buralara gelmesi gerçekten inanılmaz.
8


avatar
(37) -
Güzel bir konu, draması ağır ok ama uzattıkça uzatmışlar. Heyecan eklemek için zorlamışlar sonları sıkıyor biraz. Hillary hatırına seyredilebilir.


default avatar
(466) -
Konunun işlenişi oyunculuk verdiği mesaj gerçekten çok iyi bir de hayatınızda benzer parçalar varsa bu ağır dramı gözlerinizde de yaşamamak mümkün değil.
8


avatar
(105) -
Acilen karaciğer nakline ihtiyacı olan 5 yaşındaki bir kızın gerçek olaylardan uyarlanmış dokunaklı hikayesi. Bütün bir şehir bu kızı kurtarabilmek için âdeta seferber oluyor. Amerika işte bu yüzden dünyanın en güçlü ülkesi. Çünkü çabuk organize olabilen duyarlı insanlardan oluşan bir toplumu var.

İki kız babası olarak gözlerim yaşlı izledim. Benim küçük kızımın da başından talihsiz olaylar geçti. Çok iyi bilirim, ameliyathane kapılarında anne-babalar için zaman durur, 1 saniye 1000 gün gibi gelir. Çok iyi bilirim, hastane odaları anne-babalar için canlı canlı içine girdikleri mezarlar gibi olur. Yaşamayan bilmez...

Dünyanın dört bir köşesinde bu tip olaylar sürekli yaşanıyor ve maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Neyseki dünyada iyi insanlar da var. Hiçbir karşılık beklemeden zor durumdaki insanların yardımına koşan insanlar. Lütfen siz de birşeyler yapmaya çalışın. Organ bağışçısı olun, Kızılay 'a gidip kök hücre için kan verin. Hiçbir şey yapamıyorsanız LÖSEV'e bağışta bulunun. LÖSEV'de gencecik üniversite öğrencileri, yoksul ailelerin kanser hastası evlatları için 24 saat canhıraş koşturuyorlar.
9

Cevaplar (6)
avatar
(3) -
Amerika güçlü bir ülke evet ama keşke Filistin'de yaşayan 15000 çocuğun ölümüne seyirci kalmasaydı Bunun gibi tam zamanında yaptıkları filmlerle algılarımızı yönetiyorlar gözyaşlarımız 1 çocuk için sel oluyor ama 15000 tanesi için değil niye çünkü öldürülen çocuklar kendilerinden değil söylenecek çok şey var ama bir yandan da sözün bittiği yerdeyiz işte ??
1


6
| Bildir
avatar
(105) -
İşkembeden sallıyorsun. Amerika 'da Filistin halkına destek için tarihin en büyük yürüyüşlerinden biri yapıldı. Yüzbinlerce Amerikalı destek verdi. Yaz google 'a bak, zor değil. İsrail 'de bile faşist Netanyahu'yu prostesto gösterilerine yüz binlerce Israilli destek veriyor. Adamlar kamera karşısında Filistin için ağlayıp, arka kapıdan İsrail 'e gemilerle mal göndermiyor!
9


3
| Bildir
avatar
(3) -
Biz İsrail'le tüm ticareti durdurduk Ama abd hükümeti ne yaptı? Filistin'i devlet olarak tanımadı birleşmiş milletlere almadı İsrail'e tam destek verdi Yoksa abd halkının Filistin'e verdiği desteği biliyorum ama abd hükümetinin ve derin devletinin değil ki önemli olanda devletin nasıl bir yol izlediği zaten günün sonunda halkın istediği değil hükümetin dediği oluyor ?!
1


2
| Bildir
avatar
(105) -
Bak film yorumumu tekrar oku ne yazmışım, " Amerika işte bu yüzden dünyanın en güçlü ülkesi. Çünkü çabuk organize olabilen duyarlı insanlardan oluşan bir toplumu var." Ben Amerika halkından bahsetmişim, Amerika hükümetinden değil.Daha 1 hafta önce Israil'e Adana Ceyhan üzerinden petrol gönderen Azerbaycanlı şirket Socar'ı protesto eden gençler, sabaha karşı evleri basılıp göz altına alındı. Israil'le ticaretin durdurulduğuna anca çocuklar inanır. Sen tepkini önce kendi hükümetine göster. Yiyorsa tabii.
9


2
| Bildir
default avatar
(94) -
Amerika dünyanın en güçlü ülkesi olsa kendi vatandaşlarının sağlık hizmetlerini düzgün bir şekilde karşılayıp, insanları dilenciliğe ve başkalarının yardımına muhtaç etmezdi. Böyle bir filmi asla Avrupa ülkeleri için göremezsiniz çünkü Avrupa Birliği ülkelerinde tüm vatandaşlarının bedava sağlık hizmetlerinden yararlanma hakları vardır ve 5 kuruş ödemeden tüm sağlık ihtiyaçları devlet tarafından karşılanır.
6


3
| Bildir
default avatar
(93) -
@enozka helal olsun kardeşim. Doğrular neyse onları söylemişsin. Filistin filistin diye öten ikiyüzlülere gerekenleri söylemişsin. Bunlar Hamas teröristleri çoluk çocuğu sırf Yahudi diye öldürürken zafer naraları atar, sonra sanki kendilerinde vicdan varmış gibi boş boş konuşur. Yani şu filmi izledikten sonra bile ölen Yahudi çocukları hiç anmayıp sadece filistinlilerden bahseden adam iyi bir insan olamaz, mümkün değil. Müslümanın çocuğu masum da, yahudi çocukları değil mi? Hepsi çocuk, bunun müslümanı yahudisi yok... Bu arada mükemmel bir film. Alan Ritchson mükemmel bir oyunculuk çıkarmış. Oscarlık performans sergilemiş bence. Blue Mountain State' deki Thad' den buralara gelmesi gerçekten inanılmaz.
8


1
| Bildir


default avatar
(8) -
Film yaşanmış olaylardan uyarlanmış. Çok güzel ve dokunaklı. Hilary Swank çok başarılı bir performans sergilemiş.İzlemeye değer.
8


avatar
(535) -
Mükemmel bir film. Unutulmayacaklar arasına girdi. Baştan sona kaliteli oyunculuk ve dramatik bir hikaye. Finale doğru heyecan dorukta. Gerçek bir hikaye. Kesinlikle bir mucize. Mutlaka izleyin!


avatar
(805) -
Yaşanmış bir olaydan esinlendiği için küçük anektodlarla ilerleyen duygusal yönü yoğun bir film. Oyunculuk seviyesi de iyi olunca seyircinin gözlerini dolduracak sahneler epey var. Zorluklara karşı güzel bir mücadele hikayesi.
7


avatar
(6195) -
Sitenin ön sayfasında yorumlarda görünce ve bir başka sitede altyazısını bulunca hemen indirdim. Filmde yaşananlar ve sonunda gerçek hayattaki kişileri görünce ekstra güzel duygular hissettiren bir aile yapımı. Fakat küçük kızın mal babasının gereksiz gururu beni kanser ettiğinide yazmam lazım. Bence bu dram hikayesi izlenir...
6


avatar
(22) -
Bu yılın sonuna uzun zaman olmasına rağmen bence "Ordinary Angels" bolca adaylık ve ödül alacaktır. Zaman zaman içinizi burkacak ve ağlatabilecek yada etkisine sokacak bir çok sahne var. Hilary Swank mükemmeldi..
8


avatar
(3699) -
Film gerçek hayattan esinlenmiş olaylara dayanmaktadır. Hilary Swank rolünün hakkını oldujça iyi vermiş ve hatta filmı sırtlamış bana göre. Bazen sinirlenip kızacağınız bazen de hüzünlenip iç geçireceğiniz tam bir aile filmi. Bence sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film. İyi seyirler.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film