Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(444) -
Sürprizbozan: Göster


Filmin diğer Hint filmlerinden farklı olduğu daha ilk dakikalarda belli oluyor. Sebebi de gerçek bir olayın kurgusuyla çekilmiş olması. Filmin sonunun havada kalmasını eleştiren izleyicilerin yorumlarını hayretle okudum. Bugün bile cinayet tam anlamıyla çözülememişken, eğer yönetmenin (taraflı ya da tarafsız) gerçekleri olabildiğince perdeye yansıttığını düşünürsek kararın yanlış olduğunu söyleyebiliriz.

Sürprizbozan: Göster


Yine de 14 yaşındaki genç bir kızın hikayesinin böyle hazin bitmesi çok üzüntü verici.
8


default avatar
(217) -
Gerçek bir hikaye olması filmi güzel kılıyor ve izlediğiniz için bir şey kaybetmiş hissemiyorsunuz. Anlatışındaki kurgu ve samimi hava gerçekten güzeldi.
8


avatar
(39) -
Filmin finali:
Sürprizbozan: Göster


avatar
(111) -
Beklediğimin üzerinde çıktı filmin kalitesi.Çok yavaş bir ilerleyiş olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim
8


avatar
(1723) -
manyak bir senaryo yazıp finali havada bırakmak nedir arkadaş ya!...değişik gözlerden başka başka ifadeler,sorgular,kafanda birden çok final varken bu final hiç yakışmadı...aynı hava gone girl ve zodiac ta karşımıza çıkmıştı...onların da finalleri tatminkar değildi...yazık oldu güzelim filme...
6

Cevaplar (2)
avatar
(25) -
Sanırım filmin özetini okumamışsınız. Film gerçek hayat hikayesi.
9


0
| Bildir
avatar
(1723) -
okumadım bir senaryo gibi düşündüm ama yine de finali tatminkar değil...
6


0
| Bildir


avatar
(2674) -
Film 2008 yılında Hindistan'da gerçekten yaşanmış olan Noida Çifte Cinayet Davası'nı anlatıyor. Doktor karı-koca'nın 14 yaşındaki kızı ve uşaklarının öldürülmesi üzerine polisin katili yakalamak için yaptığı araştırma süreci film haline getirilmiş.

Sürprizbozan: Göster
6


default avatar
(2) -
Seyrettiğim en kötü hint filmi. Bir bitiş sahnesi yok ,filmin sonunu boşuna bekliyoruz.


default avatar
(143) -
Çok ağır işleyen bir filmdi bana göre. Biraz daha aksiyon olsaydı daha izlenilebilir olurdu. Ayrıca bu filme bu final çok kötü olmuş. Katilin sürekli değişmesi iyi olsa da o final her şeyi mahvetti. Dans sahnelerinin olmadığı bir Hindistan filmi izlemek isterseniz bu film size göre.
7


avatar
(522) -
kurgu çok güzel - oyunculuklar başarılı.. müzük kullanımı başarılı , hint dansları olmayan bir hint filmi.. .. hareket - koşuşturmaca anlamında değil - cinayet çözme anlamında detektif filmlerini sevenler kaçırmasın..
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film