Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(462) -
Öncelikle Sofia Carson harika bir detay. Onun olduğu filmlerde her zaman olduğu gibi müzik ön planda fakat oyuncular, konu,kurgu, detaylandırma filan diye filme yakından bakınca geçer not alır. Tempo sorunu da olmadığını düşünürsek hoşça vakit geçirilen türünün iyi örneklerinden. Bu arada Amerikan sağlık sistemi, ırkçılık, savaş, göçmen sorunu gibi birçok mesajı da başarıyla iletmiş.
9


avatar
(210) -
Ucuz başladı... daha da ucuzlaştı ve neredeyse yok pahasına bir etiketle bitti. Amerikan soslu Pembe dizi kıvamında, sığ, baştan savma ve basitti. 50 yıl önce kullanımdan kalkan insülin flakonu yerini bir anda otomatik insülin pompasına bıraktı ya film de bir anda başka, köpüklü sularda kulaç atmaya başladı. Of neyse yakışıklı çocuk hatırına 15 20 dakika bakılabilir.
2


default avatar
(176) -
SIradan bir film bekliyordum ve öyle çıktı...oyunculuklar vasat, müzikler vasat, senaryo vasat...sıradan aşk üzerine bir film...şaşırtıcı bir yanı yok.
5


default avatar
(76) -
izlemeden önce kapak fotoğrafı ile beni "acaba mı ?" diye düşünmeye sevk eden ancak izlemeye başladıktan sonra içine çekmeyi başaran bir film "Purple Hearts". beklentilerimin bir hayli üstündeydi.
7


avatar
(6204) -
Klasik aşk hikayesidir diye izlemeyi düşünmüyordum ama alttaki olumlu yorumları okuyunca şans verdim.
Gerçekten son anına kadar sıkılmadan izlediğim ve yine son anına kadar nasıl bağlanacak diye ilgimi kaybetmedim. Karşılıklı yapılan anlaşmayla gelen farklı bir aşk hikayesiydi. Aslında başlarda kıza ve Luke ayar olmuştum ama ilerleyen süreler içinde ikisini de çok sevdim. Genelde kızın söylediği şarkıları çok beğendim diyemem ama son söylediği '' I Didn't Know- Sofia Carson '' güzeldi.
--Gerçek hayatta da şarkı olan baş roldeki kız (Sofia Carson ) açıkçası sesi de bana göre çok başarılı değildi. Kısacası Romantik filmlerden hoşlanıyorsanız kesinlikle izlemeye değer
8

Cevaplar (1)
avatar
(8407) -
Abi aynı kızın 'come back home' şarkısı da çok iyi...


1
| Bildir


default avatar
(1) -
Sesine, müziğine ve güzelliğine hayran olduğum Sofia Carson ne çekse izlerim. Klişe bir senaryosu olsa da müzikleriyle, romantiklikleriyle sıcacık bir film olmuş. Soundtrack albümünü dinlemenizi öneririm. Ayrıyeten benim gibi disneyvari, müzikal filmleri seviyorsanız yine Sofia'nın sesine hayran kalacağınız A Cinderella Story: If the Shoe Fits filmini de öneririm.
10


avatar
(8407) -
Kız kendi mi söylüyor bilmiyorum ama sese ve şarkılara bayıldım. Tanıştıkları ve bir şekilde arkadaş oldukları anlar bana geçmedi, fazla yapmacık buldum. Her ne kadar konusu klişe ve basit olsa da, bir şekilde kendini izletmeyi başaran bir yapım. Dram, aile ilişkileri, romantik aşk hikayeleri içiçe bir film. Bir şans verilebilir derim, iyi seyirler olsun.

Cevaplar (3)
avatar
(6204) -
@ denisilin kardeşim sen önerirsin de dinlemezmiyim. ( Carson - Come Back Home (From "Purple Hearts") Kızın sesi güzel Gülücük
8


1
| Bildir
avatar
(6204) -
Teşekkürler Denisilin kardeşim. Aslında filmi unuttum ama dediğini dinledim. (Sofia Carson - Come Back Home (From "Purple Hearts") ayrıca bir daha I Didn't Know (From "Purple Hearts") dinledim. Kızın Sesini bu sefer beğendim yanık söylüyor. Sevgilerle
8


1
| Bildir
avatar
(8407) -
Abi bugün radyoda dinlerken çıktı şarkı, dedim bir yerden hatırlıyorum, klibine bakınca filmi hatırladım, sonra senin yorumu görünce yazayım dedim. Gülücük Sevgiler abi…


0
| Bildir


avatar
(1234) -
Oyunculuk anlamında zayıf buldum. Senaryo sıradışı değil ancak izletiyor. Romantik film sevenler bir şans verebilir düşüncesindeyim. benden 6 puan.
6


avatar
(341) -
Netflix ten beklenmeyecek kalitede bir film, ilk başta klasik daha önce yüzlercesi çekilmiş asker oğlan göreve gider ve aşık olduğu kızı geride bırakır temalı klişe bir yapım olacak zannetim ve filmi pek bir isteksiz izlemeye başladım lakin öyle değilmiş bu sefer konu çok daha farklı işlenmiş buda seyir zevkini yükseltmiş, romantik duygusal filmleri seviyorsanız kaçırmayın, ayrıca başrol kızımızın seside çok güzeldi söylediği şarkılar harikaydı bence izleyin tavsiye ederim...
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film