Giriş Kayıt

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (2021) Yorumlar - Sayfa 3


Ghostbusters: Afterlife

Yorumlar (59)
default avatar
(3) -
40 lı yaşlarda olanların kendinden bir şeyler bulacağına eminim. bir Ghostbusters filminde duygulanıp ağlayacağımı düşünmüyordum açıkçası çocukluğuma döndüm. aralardaki göndermeler çok güzeldi.
-Telefon hakkımız yok mu
+who you gonna call Gülücük gibi gibi
9


default avatar
(21) -
Bu yaşta çocuğun bu aletleri kullanabilme yetisi yada ergen abisinin araba tamir etme konusu ; çocuğumu götürmeden önce izlemişim iyiki. Bizmi yaşlandık yada çocuklar ne zaman bu kadar zeki oldu? Daha fazlasını yazmıcam. Sadece çocuklarınıza film izletmeden önce siz izleyin. çocuk piskolojisi için asla iyi film değil benim için.
1


default avatar
(53) -
Filmin tek kötü yanı çocuk filmine çevirmeleri (Birde GOZER karakteri). Sanırım ne demek istediğimi ilk filmi izleyenler anlayacaktır. Filmde en çok hoşuma giden kısım eskilere göndermelerdi. Açıkcası güzel bir potansiyele sahip senaryoyu harcamışlar. Dr. Wankman karakterine hayat veren Harold Rammis güzel bir saygı duruşu olmuş. Filmin en iyi sahneyi ise. ARE YOU A GOD.


avatar
(276) -
Her zaman söylüyorum. Klasik ,eğlenceli , iyi filmler varken bu saçmalıkları izlemeye gerek yok. Bir markaya neden bu kadar kötü filmler ile devam edilir anlam veremiyorum.

İyi bir film izlemek isteyenler Ghost Busters (1984) yapımı filmi izlemeliler.
Sadece hakkını yemek istemem Phoebe rolündeki oyuncu çok iyiydi o kadar.
5


avatar
(86) -
Fragmanını çok beğenip ümitlenmiştim. Film bittiğinde hissettiğim büyük bir hayal kırıklığıydı.

Sürprizbozan: Göster


5/10
5


avatar
(74) -
Film tam anlamıyla 1984 ve 1989'a selam durmuş. 2016'da ki gibi saçma sapan bir remake değil tam anlamıyla devam filmi. Harold Ramis'in anılması da çok hoş olmuş. Bu serinin bende özel bir yeri var 8/10
8


default avatar
(6) -
Başlangıçta izlerken çocuk filmi gibi geldi sonlara doğru toparladı final ise yüzüm de,
hoş bi tebessüm bıraktı çocukluğuma döndüm yaşım 46 bu arada:) film bittiğin de yazılardan sonra 2 ekstra sahne var bilginiz olsun iyi seyirler.
7


avatar
(43) -
İzlediğim en kötü filmlerden biri olabilir. Stranger Things çakması bir de üzerine. O kadar çok klişeyi iki saatte boca ediyor ki seyirciye ( tabi çok film seyredenler için ) seyir zevki eksilere düşüyor. Oyunculuklar için sadece McKenna Grace için geçer puan verebiliyorum. Eski Ghostbusters ekibi ise kolunu kaldıramıyor ki rol yapabilsin. 3/10
3


default avatar
(84) -
ilk başlarda çocuk filmi kıvamından sonlara doğru hayalet avcılarına evrilen film. gayet eğlenceli ve hayalet avcıları serisini seyredenler için nostaljik geçişleriyle tatmin edeceğine emin olduğum bir yapım. Belki o müthiş seriyi seyretmeyenleri tatmin etmesi zor olabilir.
8


avatar
(37) -
80'lerin sonunda orjinalini vhs kasetten izlemiş biri olarak, ekibi tekrar görmek güzel bir nostalji oldu. Konuyu güzel bağlamışlar, bir devam filmi ancak böyle olur.
8


avatar
(407) -
serinin ilk 2 filminin az biraz gerisinde 2016 yılındaki yapımın çok ötesinde bir film olmuş. gayet keyifli ve eğlenceli bir yapım her ne kadar ilk 45 dk biraz yavaş ilerlese de son düzlükte bayağı hızlı bir şekilde finalini yapıyor. tüm eskileri tekrar görmek gayet güzeldi yenilerde bayağı eğlenceliydi.
7


avatar
(8404) -
İlk saati biraz sıkıcı ama diğer yarısı gayet iyi... İlk iki filmden ikinciyi sevmişimdir hep, kötü adam ve yaveri sayesinde... Bu arada ilk iki filmi çeken yönetmenin oğlu çekmiş bunu, bence hoş bir ayrıntı olmuş. Umarım devamı gelir der, iyi seyirler dilerim. Güzel nostalji oldu, özellikle son yarım saati...


default avatar
(16) -
İlk yarısında beklentiyi yükseltmesine rağmen malum sahne hariç beklentiyi karşıladığını düşünmüyorum. Yine de eğlenceli, keyifli vakit geçirilecek bir filmdi diyebilirim.

O değil de izlerken şunu düşündüm: Acaba bu seri daha ciddi şekilde çekilse ve hikâyesi derinleştirilse nasıl olur?
6


default avatar
(7) -
Tek kelimeyle muhteşemdi.. Filmin sonunda duygulandım, aynı zamanda eski arkadaşlarımı görmüş gibi de sevindim. Kesinlikle tavsiye ederim.. 9/10
9


avatar
(112) -
Bu kadar uzun bir aradan sonra devamı çekildiğinde açıkçası korkmadım değil bu kültü de mahvederler diye ama kararında yerli yerinde bir yapım olmuş . Güzel vakit geçireceğiniz iyi bir seyirlik .7-8 arası bir not veririm ben kendilerine . Tavsiye olunur
8


avatar
(122) -
Epey eğlenceliydi bence. Eternals'a girip çıkıp buna girdim. Eternals saçma sapan ve sıkıcı gereksiz bir filmdi. Bu ise gayet iyiydi. 7.2
7


avatar
(538) -
Şimdi özel gösterimden çıktım. Taze taze yazayım. Oldukça eğlenceli. Çocuk karakterler harika. Eski serinin çocuk versiyonu diyebiliriz. Stranger Things havası da var. Finale doğru hoş sürprizler mevcut. Eski seriye ait nostaljik her detayı yeniden görmek mümkün. Ecto 1 ile tekrar karşılaşmak harika. Yazılar bitmeden kısa bir sahne daha var. Kısaca yıllar sonra eski havayı soluduk iyi bir devam filmi olmuş.

Cevaplar (2)
default avatar
(47) -
En sonda bir after credits daha var


0
| Bildir
avatar
(538) -
Öyleymiş sonra youtube da buldum izledim.


0
| Bildir


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film