Giriş Kayıt
Yorumlar (1)
avatar
(1583) -
Kısa süre önce izlediğimiz Shogun dizisinde oynayan Cosmo Jarvis'in kim olduğuna bir bakayım diye profiline girince bu film afişi ve The Shadow of Violence" Şiddetin Gölgesi (Amerika piyasasındaki film adı) ilgimi çekti. (Diğer ismi Calm with Horses (Atlarla Sakin) sadece bir sahnesinde atla sakin bir izlenim veriyor, bunu da tüm film adı olarak vermek de anlamsız geldi biraz.)

Konu: Arm (Armstrong - Cosmo) İrlanda'nın ücra bir bölgesinde ayrı olduğu kız arkadaşından olma otistik oğlunun geleceği için endişelenip ona faydalı olmaya çabalayan bir baba, geçimini yerel bir çete olan Devers ailesi için infazcı olarak çalışan eski bir boksör. Devers ailesinin bireyleri epey bir gaddar, şeytani, Arm onlara benzemeyen, biraz saf, kendini kullandırtan bön birisidir. İçten içe bu ailenin yaptıklarını onaylamaz ama emirleri yerine getirmeye kendini mecbur hisseder. Bu emirlere bir gün uymazsa neler olabilir?

İrlanda aksanı, minik bir kasaba, küçük bir hikaye, oranın halkının bazı gerçeklerini yansıtıyor olabilir ama normal bir Türk izleyicisine verebileceği çok fazla bir şey yok. Ara ara sıkıldım, eski flash tvdeki gerçek kesit ayarında çok hareketli olmayan sıkıcı bir dram.
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film