Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(1040) -
Film tam bir zaman kaybı fragmanı izleyince ve konusunu okuyunca Scary Movie tarzı bir film sandım ama alakası bile yokmuş vasat altı bir film olmuş


avatar
(8407) -
Çok kotu, çok... Siyahi kardeşlerimin bu tarz filmlerini severim ama bu filmde beğenecek hiçbir şey yok!

Cevaplar (2)
avatar
(65) -
Senin yorumlarına güveniyorum. Filmi es geçiyorum.


1
| Bildir
avatar
(8407) -
Aynen dostum, uzak durmak faydalı...


0
| Bildir


default avatar
(488) -
Meet The Blacks, bir zamanlar çok ünlü bir komedi oyuncusu olan Mike Epps'in başrolünde olduğu bir komedi filmi kısaca. Fakat bu filmin neden yapıldığı hakkında hiçbir fikrim yok. Herhalde yapımcılar Mike Epps'e şunu demişlerdir; "Bu yıl Kevin Hart yaklaşık 16 tane film çıkarıyor, seni de bir araya alalım mı?" Ve sonuç olarak ortaya her haliyle zayıf bir komedi filmi çıkmış oluyor.

Film kötü başlamıyor doğrusu, hızlı geçen yazılar eşliğinde Black ailesinin yaşadıklarını görüyoruz. Ve bundan sonra film batıyor. Neden mi? Çünkü karakterler konuşmaya başlıyor!

Bu filmde hiçbir efor görmedim, öylesine film yapmak istemişler açıkçası. Bu yüzden ben de bu yazıyı yazarken hiçbir efor göstermeyeceğim.

Karakterler: Ne karakteri yahu?

Şakalar: Bel altı, ırkçı, klişe şakalardan ibaret. Yani... Şakalar çok kötü.

Aksiyon sahneleri: ?

Genel anlamda bu filme dair hatırlanacak hiçbir şey yok. Şunu söyleyebilirim, Meet The Blacks'in aslında Arınma Gecesi evreninde geçtiğini biliyor muydunuz? Elbette hayır! Film bütün bunları anlatmaya çalışıyor ama her şeyi karıştırıyor, bir de üzerine Arınma Gecesi olayı ekleniyor... Sonuç ise tam anlamıyla bir çorba. Kesinlikle izlenmeye değmez, komik olmayan sıkıcı, bilindik, her haliyle kötü bir film Meet The Blacks. Eğer bu tarz filmleri seviyorsanız bir göz atabilirsiniz belki ama yine de ortaya çıkan sonucun çok kötü olduğunu inkar edemezsiniz. İzlenmeye bile değmez açıkçası.

TOPLAM PUAN: 1/10
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film