Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(5) -
Izledim ve sildim.. Tek kelimeyle sıkıcı boş bir film.. Sonunu zor getirdim
4


avatar
(1223) -
Uzun zaman sonra Rick Springfield görmek güzeldi....ama sadece o güzeldi..film çok boş bir film.. bu kadar kaliteli oyunculara göre çok çok sıradan bir film olmuş
4


avatar
(3699) -
Filmi dün gece izleme fırsatı buldum. Müzikleri dışında sıradan bir filmdi. Dramla müziğin harmanlandığı bu film sadece müzikleri için seyredilir mi? Siz karar vereceksiniz, iyi seyirler.
5


default avatar
(5) -
Çok çok harika bir film değil ama Meryl Streep için izlenir. Boş zaman geçirmek için birebir.
7


avatar
(2674) -
Senarist Diablo Cody'nin annesinin gerçek hikayesinin anlatıldığı; M.Streep'in kendi öz kızıyla anne-kız rollerinde görev aldığı bu yapımda; M.Streep, Rick Springfield ve Kevin Kline kalitelerini konuşturmuşlar..

Konu itibari ile çok üst düzey bir yapım değil, çünkü ana teması olan "aile dramı" daha önceden defalarca işlenmiş bir konu; oyunculuklar ve müzikleri dışında bir farkı yok...
6


avatar
(691) -
Meryl Streep'i sevmiyorsanız bu filme zaman ayırmayın. Hatta seviyorsanız da ayırmayın ki sevmeye devam edebilesiniz.
4


avatar
(279) -
Kahkaha attıran bir tarafı yok ama komedisiyle de insanı duygulandıran bir film. Birbirini tanımaya çalışan insanların sıcak bir öyküsü.
7


avatar
(8407) -
merly streep var yahu bizim ne haddimize iyidir kötüdür demek... ve izleyin gayet hoş güzel bir film müziği komedisi dramı herşeyi var içinde... yalnız itirazım filmin adına! daha doğrusu türkçe adına arkadaş ingilizce bilmeyen biri bile çok rahat filmin asıl adını görebilir bu çocuk filmi adı nereden çıktı?


avatar
(1223) -
80 yıllardaki adamım Rick Springfield.. vay be ..sabırsızlıkla bekliyorum
4


avatar
(1086) -
Ricki rolündeki Meryl Streep 168 ödül (3'ü 19 kez aday olduğu oscar), yönetmen ile senarist de daha önceden ödül kazanmışlar, kızı Julie rolündeki kişi de zaten gerçek hayattaki kızı, eski eşi rolündeki Kevin Kline ile daha önceden Sophie'nin Seçimi filminde de oynamışlardı ve son olarak müzik grubu Flash'taki partneri rolünde Rick Springfield oynuyor. İzlemek için birçok sebep var.

Cevaplar (1)
avatar
(767) -
Extant dizisinde Julie rolünde oynayan hanım -Smash dizisinden de hatırlarım- ile bu filmde kızı rolündeki Julie aynı kişi gibi duruyor dedim dedim sonra bir inceledim kardeşler Gülücük Hatta bu filmde Meryl Streep'e benzesin diye plastik makyaj mı yedirmişler değişik duruyor bile dedim
Grace Gummer ve Mamie Gummer Gülücük


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film