Giriş Kayıt
Yorumlar (32)
avatar
(614) -
Harika bir Clint Eastwood filmiydi. Paul Walter Hauser tip olarak cuk oturmuş. Duygu aktarımı açısından da harika bir iş çıkarmış. Richard Jewell kendisi oynasa bu kadar olurdu herhalde. Sam Rockwell yırtıcı avukatı, Olivia Wilde da ahlaksız gazeteciyi müthiş canlandırmış. Başta sıkıcı gibi görünebilir ama oldukça sürükleyici bir film. İzlemenizi öneririm.
8


avatar
(8405) -
Kahramanlar hep yakışıklı, karizma, süper zeka ya da sempatik olmaz demek lazım sanırım. Yürek burkan gerçek bir hikaye... O. Wilde'ye fettan güzel rolleri çok yakışıyor. Sam Rockwell'e ayrı bir parantez açmak lazım sanırım, iyi, kötü adam, her ikisinden az, çok, daha farklı roller velhasıl her rolün hakkını veriyor. Medya, sosyal, yazılı, görsel farketmez, isterlerse bir hokkabazı baştacı ya da bir kahramanı kepaze edebiliyorlar. İstemsiz şekilde pardon filmi geldi aklıma! Richard rolündeki oyuncu daha önce I, Tonya filminde yalancı bir manyak rolüyle iyi iş çıkarmıştı, izlemeyenlere tavsiye ederim.

Cevaplar (2)
avatar
(1031) -
İşte budur yaa. Ben film boyunca bu adamı nerden tanıyorum diye düşündüm durdum. I, Tonya filminden hatırlıyormuşum. Çok teşekkürler...
7


2
| Bildir
avatar
(8405) -
Tipi ve karakteri çok yakın bir arkadaşıma benziyor, hayatta unuttam o yüzden... Gülücük (Tonyadaki halı daha çok...)


1
| Bildir


avatar
(14) -
sam rockvell in hangi filmi olursa izlerim ki bu filmde abartı yok medyanın sizi kahraman gösterdiği gibi katil olarakta gösterebildiğini anlatan keyifli bir yapım
9

Cevaplar (3)
avatar
(32) -
Canım abim, Sam Rockvell'in filmi diye bir kavram olmaz.Yönetmenin filmi var.


0
| Bildir
avatar
(14) -
oyuncu olmazsa yönetmen ne işe yarar demi her ikiside önemli mesela sen film izlerken yönetmenemi bakıyosun oyuncu kadrosunamı...ne kadar iyi senaryo olursa olsun onu oynayacak oyuncu bulunmazsa at çöpe bu yönetmen içinde geçerli.
9


2
| Bildir
avatar
(741) -
takım oyunu şart diyelim..nokta koyalım
7


5
| Bildir


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film