Giriş Kayıt
Yorumlar (15)
default avatar
(136) -
Filmde olaylar çok yavaş seyredince sabırla seyretmek gerek. Suikastçinin felsefesi bir nevi, sonuçta... İnsanın hatırında kalıntıları olacak bir film. Dediğim gibi sabır gerekiyor.
6


default avatar
(36) -
Uzun zamandır seyrettiğim en boş, en gereksiz, en uzatılmış sahnelere sahip. tanımlamasında yazan ne aksiyonu ne de dramı bulabildiğim bir filmdi. Belkide muhteşem manzaraları yüzünden, film değil belgesel olarak sunulsaydı daha mantıklı olurdu. Puanı konusunda biraz cömert davranılmış.
1


default avatar
(31) -
Merkeze karşı en büyük muhalefeti yürüten Weibo Hanedanlığı’nda generalin 10 yaşındaki kızı Yinniang, bir rahibe tarafından kaçırılır. Dövüş sanatlarında ustalaşan Yinniang, zalim ve yozlaşmış bürokratları öldürmek üzere eğitilir, eşsiz bir suikastçıya dönüşür. Bunu okuyunca insan umutlanıyor ama film öyle ağır ki filmden geriye şahane görsellik, uzun ve tek planlar, doğa sesleri kalıyor. Takip etmesi gerçekten zor.
4


avatar
(302) -
Aşırı derecede Boş bir film


default avatar
(21) -
Filmi anlamak için Çin hanedanlık ilişkilerini bilmek gerekiyor sanırım. Herkes birbirine benzediğinden kim nerede ne yapıyor anlamak mümkün değil. Kimi sahnelerde aynı müziklerin kullanılması sayesinde kimi mekanlar ve kişileri ayırdedebildim. Belki de bu işin anahtarı buydu.İnanılmaz güzel sahneler var. Duvar kağıdı yap, o kadar yani. Adaylıklar ve ödüller görüntüler nedeniyle olsa gerek. Ama suikast, heyecan, aksiyon filan yok. Karar veremedim sevip sevmediğime. Bir kez daha izlemek gerek ama yapabileceğimi sanmıyorum.
4


avatar
(3699) -
Eski Türk filmlerinde aktörlerin birbirlerine bakma sahneleri vardır hatırlarsınız. Bir ona bir ona dakikalarca bakışırlar. Bu film baştan sona öyle neredeyse. Toplam 15 dakikada bitecek bir film olmasına rağmen uzattıkça uzatmışlar. siz bilirsiniz, iyi seyirler.
4


avatar
(691) -
Harikulade... diye bir kelime vardı eskiden. Yerli dizileri izleyenler bunu sıkıcı bulmaya falan kalkmasınlar. Yabancı dizileri izleyenlere birşey diyemeyeceğim, 45 dakikada herşeyin olup bitmesine alıştık ne de olsa. Bir de "uzak doğu" deyince aklımıza Jackie Chan geliyorsa durum daha da vahim. Hastasıyız, yanlış anlaşılmasın. Peki burada dövüş sahnesi yok mu? Var... da...

Eleştirilere genel eleştiri:
Bu bir film. Gülücük

Mamafih... diye de bir kelime vardı, izlemeden önce kısa bir ön araştırma yapmakta yarar olabilir.
İlişkilerle ilgili mesela:
http://thefilmstage.com/wp-content/uploads/2015/10/the_assassin_family_tree.jpg
Görsellerde de olması lazım.
9


avatar
(165) -
Ağır işleyen bir filmdi.

Sonunda çalan müziği bilen var mı? İnternetde araştırdım bulamadım

Cevaplar (1)
avatar
(165) -
Buldum Gülücük
https://www.youtube.com/watch?v=UyLo0nBpzBc


0
| Bildir


default avatar
(131) -
Şu çinliler sinema işini beceremedi!!! Bu filmde aksiyon yok!!! Boşuna vakit harcamayın
4


default avatar
(4) -
Hayatımda bu kadar kötü uzakdoğu filmi izlememiştim. Zaman kaybından başka bir şey degil. Kararsız arkadaşlar için tavsiye. Ilerlete ilerlete anca bitirebildim.
2


avatar
(41) -
izlemeyi düşünüyordum ama kararsız kaldım. Yorumlar kötü. Bide film Asya Film ödüllerinde en iyi film seçildi.


avatar
(2) -
kesinlikle izlemeye değmez. ben bir çok uzak doğu filmi izledim bunya yıldır izlediğim en berbat filmdi.
3


default avatar
(4) -
filmi izlerken şiştim.çok çok yavaş.)))


default avatar
(8) -
Yılın merakla beklenen yapımlarından. Bu kadar erken çıkması sevindirici!


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film