Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

eeozkececi

 
Kayıt : 25 Nisan 2020
  • Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
    Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
  • 99. Blok
    99. Blok
  • Where Hope Grows
    Where Hope Grows
  • Acemi Prenses
    Acemi Prenses
  • Evlen Benimle
    Evlen Benimle
Son Yorumları
Where Hope Grows (2014)
27 Haziran 2024
Çok güzel senaryo ama zayıf işleniş ve bazı oyunculuklar da zayıf. Örneğin baba! olmamış. O kızın babası olmaya tipi bile uygun değildi. Puan olarak produce' un hatırına 7 verdim. Bu senaryoyu korelilere verin bakın nasıl baş yapıt çıkartıyorlar.
Padman (2018)
17 Mart 2024
Doğruyu söylemek gerekirse filmin ilk yarısında, özellikle adamın denemeler yaparken yaptığı "aptalca" işler yüzünden neredeyse filmi kapatacaktım. Bu kadar yaratıcı bir adamın o kadar aptalca şeyler yapacağına inanmıyorum. Bunu senaryonun abartması olarak değerlendiriyorum. Ama ikinci yarıda resmen film keşke 3 saat olsaymış dedim. Oyunculuklar muhteşemdi. Konu çok samimi, basit ve doğal işlenmiş. Seyretmeye doyamadım ikinci yarıyı. Mutlaka seyredin.
Aashiqui 2 (2013)
16 Mart 2024
Bu film aşk filmi değil dramdı. Alkolik adamın çevresindekilerin ve özellikle zavallı kızın dramı. Seni bu kadar koşulsuz seven bir insan için alkolü bırakamıyorsan, en kısa zamanda en yakın köprüye gidip manzaraya yakından bak. Herkesi dertten kurtar. Filmdeki mantık hataları da ayrı konu ama neyse. Dram dedik geçtik... Oğlanın sarhoş taklidini zerre yapamaması da cabasıydı. Shradda bence gayet iyiydi. Galiba filmde oyunculuk bakımından tek iyi olan da yine kızdı.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film