Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(546) -
ABC den birşey izlememeye çalışıyorum.Ne zaman ki The River gibi diziyi iptal ettikleri için !!


default avatar
(129) -
İlk 2 bölüm için oldukça iyi gidiyor..gizemli bir konu,gayet sürükleyici..umarım böyle devam eder..
10


avatar
(197) -
9. bölüm şu ana kadar açık ara en iyi bölümdü. Flashback'ler inanılmazdı. İzlemeyen varsa hala diziye başlamasını tavsiye ederim.
10


Yorumlar (28)
avatar
(243) -
Çocuklarında bulunduğu ciddi ve konusu sağlam bir dizi olduğunu düşünerek izlemeye başladım. İzliyorum, izliyorum. izlemeye devam ediyorum. Ancak 3.bölümden itibaren bıraktım. Canım sıkıldı izlemekten ki ben kolay kolay bir filmi ya da diziyi asla yarım bırakmam kesinlikle.

Senaryo ve oyunculara diyeceğim yok. Pekala gayet iyi idi. Ancak işleniş berbattı. Tek mantık hatası vardı. Ya da o çocukların psikolojisini yansıtmaktan çekinmişler diye düşünmek istiyorum.

Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(341) -
13 bölümlük bir çırpıda izlenilebilecek tatlış bir dizi Gülücük


default avatar
(1) -
Oldukça güzel bir sayfa.diziler hakkında bilgi almak istediğimde baktığım ilk yer burası fakat bazı arkadaşları anlamak mümkün değil bir dizi ya güzeldir yada değildir çok güzel olan bir diziye haddinden fazla kötüleyen kişiler var bu tür kişiler seyrettiği dizilerden ne beklediklerini de yazsalar bence daha iyi olur hadi yazmıyorsun o zaman yaşını yaz be kardeşim.


avatar
(12) -
Konu çok iyi, ama işlenişi, senaryolaştırılması, oyunculuk vasat, hatta altında...
6


default avatar
(6) -
Uzatmaya gerek yok hemen söyleyeyim.. Tamamen zaman kaybı.. öyle mantık hataları var ki.. Sinirden dudaklarınızı ısırıyorsunuz Gülücük en basiti..
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(193) -
Kaçırılmayacak bir dizi. Gizem unsurları üst düzeyde. Dizideki çocuklar rollerine çok iyi oturmuş ve de iyi performans sergiliyorlar. 2. sezonun olmaması kötü olmuş ama yapacak bir şey yok. ABC işte Gülücük
8


avatar
(313) -
Dizi iptal edilmiştir...


default avatar
(1) -
Güzel diziydi merak ve heyecan ile izleniyordu. Maalesef ki dizi iptal edildi, lanet olsun ki yine bir ABC klasiği...


default avatar
(46) -
2.Sezon onayını aldı başlamak isteyenlere duyrulur Çok Mutlu

Cevaplar (2)
avatar
(6) -
Yanlış haber. Dizi iptal edildi maalesef.


0
| Bildir
default avatar
(46) -
yorumu unutmuşum hatırlattığın iyi oldu evet dizi malesef iptal oldu


1
| Bildir


default avatar
(38) -
diziyyi bir hafta ıcerısınde bıtırdım. uzaylı fılmlerı arasında ılgınc bır katogorıde ele almıslar. oyunculuk kurgu ve ıcerısındekı gızem 7 puanının ustunde . baslamayı dusunenler resımdekı kız cocugu afısıne aldanıp ( he p goruyordum kesın cocuklara genclere yonelık dıye hep ertelıyordum dızıyı) baslamamazlık etmeyın 13 serılık guzel akıcı ve bır cırpıda kendını ızlettıren dızı .Guzel bır altyazı cevırısınden dolayıda cevıren arkdasa tesekkur edıyor ıyı seyırler dılıyorum
9


default avatar
(26) -
İnanılmaz derecede bağımlılık yaptı bu dizi bana. Şuan saat 5:43 ue hala bi sonraki bölümü indiriyorum Gülücük Konuyu çok güzel işlemişler. İlginç bir konusu uar gerçekten. Gerilimi ue gizemide öyle dozajlı ueriyorlarki izlemeye doyamıyorsunuz. Herkes işini iyi yapmış göze batan bir kötü performans yok.Çocuklar inanılmaz taş çıkartıyorlar âdeta. Çok güzel bir dizi. 2. Sezon onayını alır kesinlikle. İzleyin pişman olmazsınız. Gizemi dibine kadar yaşatıyorlar. Sıkmadan saklayabiliyorlar bu dizinin harika yanı bu.

Buğra Kaygısız'a ayrıyetten teşekkür ediyorum. Eline koluna sağlık.
9


avatar
(197) -
Ve bir dizinin bir sezon finalini daha izledik. Sezon finali mi olur yoksa final mi olur bilemeyeceğim ama hiç sıkmadan, gizemi yüksek, gelecek bölümde neler olur diye düşündüren bir sezon oldu. Oyunculuklar çok iyiydi özellikle çocukların. Umarız gelecek sezon onayını alır da yeni bölümler izleriz Gülücük
10


default avatar
(205) -
Bence Drill ;

Sürprizbozan: Göster
9


avatar
(197) -
9. bölüm şu ana kadar açık ara en iyi bölümdü. Flashback'ler inanılmazdı. İzlemeyen varsa hala diziye başlamasını tavsiye ederim.
10


default avatar
(2) -
gizem.gerilim. macera dizi çok iyi başladı ve devam ediyor tavsiye ederim
10


default avatar
(84) -
6 bölüm arşiv yaptıktan sonra bir fırsat vereyim dedim. ilk 3 bölümü izledim ve çok hoşuma gitti Gizem tamamiyle konuya hakim fakat başroldeki Claire karakterini sevemedim. Böyle giderse bir kaç sezon gider inşallah sapıtmazlar.

Edit : Bugün 5. bölümü bitirdim muhteşemdi. Uzun zamandır devamı izlemek için sabırsızlandığım tek dizi bu oldu. Bölüm çevirilerini yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
8


default avatar
(205) -
4. bölüm itibariyle beklentileri yükselten bir dizi oldu. 1x4 gizem dolu bir bölümdü. Bu arada Lily Rabe'e gitmemiş başrol oyunculuğu. Bir türlü ısınamadım bu kadına.
9


avatar
(1818) -
Daha önce izledik mi ne.

Şu yeni çıkan diziler nedense artık bıkkınlık boyutunda bilim kurgu/gizem içeriyor. Amerikalı insanların artık bizler gibi bazı gerçek kesitleri anlatmaktan çok gelecek planları yaptıkları dizileriden belli de biraz sıkmaya başladı bu durum. Yine gizem var o_O çok şaşırdım doğrusu. Bizim dizilerde olan töre ya da kadının toplumdaki ezilmişliği konusu bunlarda daha çok gizemli yaratıklar yerinde kullanılıyor. Tabi bu da yine hayata bakış açılarını çok net gösteriyor ya da bizim ayıbımızı neyse demek istediğim bu dizi tipik Amerikan dizisi. Başka bir şey değil. İzlenmez mi derseniz izlenir tabi. Sadece artık farklı Amerikan dizilerini izlesek daha hayırlı olacak. Mesela The Walking Dead kendi türünde bir ilkti ya da Game Of Thrones. Bu türü seven biri olarak yazıyorum bunları. Diziye gelirsek ilk bölümler dizinin kalitesini gösterdi gibi. Bu havayı korurlarsa adını duyurmayı başaracaktır yapımımız. Oyunculuk da yeterli gibi duruyor. Ha mesela şu an Sense8 adındaki dizi tam bir başarı örneği. Her şeyiyle farklı bir kurguya ve senaryoya sahip. Neyse güzel dizi olmaya aday The Whispers. Abc yapımı olması da ayrı bir değer de abc dizileri biraz kolay harcıyor haberiniz olsun.

İyi seyirler.
Saygılar


default avatar
(129) -
İlk 2 bölüm için oldukça iyi gidiyor..gizemli bir konu,gayet sürükleyici..umarım böyle devam eder..
10


avatar
(54) -
2 bölüm izledim . Şuana kadar güzel umarım ilerde sapıtmazlar kadroda iyi
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film