Giriş Kayıt
Yorumlar (23)
avatar
(444) -
Hani müdavimi olduğunuz ve yıllardır gittiğiniz kebapçı lokantası olur da, değişime ayak uydurup kuyruk yağı kullanmayı bıraktıktan sonra damak tadınıza hitap eden lezzetlerden uzaklaşır ama sırf eski güzel günlerin hatırına o lokantaya gitmeye devam edersiniz ya. Ya da vazgeçtim, bu kadar basit bir yapım için bu kadar zahmetli bir benzetmeye girişmeyeceğim. Eskilerin hatırına 5 puan verdim yoksa 1 puanı bile hak etmeyen bir yapım olmuş. İki günde altışar defa ara vererek ancak izleyebildim.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(64) -
Vaat ettiği şeyin karşılığını veremeyen film. Dümdüz bir senaryoya oturtulan Hollywood aksiyonları şahsen beni çok bozmaz, öyle ki sunduğu şey bellidir, izleyip hayatıma devam ederim. Lakin insan prodüksiyonun hatrın dijital görüntü olayını bu kadar rezil etmez. Yahu denizin rengi tutmamış öyle bir amatörlük ve adamlar buna kafa yorma lüzumu da görmemişler. Öylesine özensiz.
5


avatar
(317) -
İzlenilmeyecek kadar kötü değil ama expendables tadı yok. İşin esprisi old school aksiyon filmi yapıp eski yıldızları bir araya getirmekti, bu filmde o yok.
Bu kadar çok cgi olması da beni rahatsız etti çünkü filmden beklentim bu değildi.
5


default avatar
(1) -
O kadar kötü bir film ki, bu oyuncular olmasa kimse yayınlamaz. Ne kadar kötü efekt yapılır merak ediyorsanız izleyin.


avatar
(54) -
Jason Statham'ın filmi tek başına götürdüğü, klişelerle dolu, yığınla mantık hatası olan B movie olmuş. Bu serinin yapı taşı eski aksiyon film yıldızlarını oynatmalarıydı. Kimseyi toplayamamışlar. Olanlarıda kullanamamışlar. Megan Fox seyir zevkimi düşürdü. Belki gençlik yıllarında güzel bir karakterdi ama artık itici tipi var. Serinin en kötü filmi. Sanırım bir kere daha yeni film görmeyiz.
4


avatar
(538) -
Baştan sona aksiyon. Klişe vasat bir konu. Yarısından çoğu gemide geçiyor. Tam popcorn sinemasi. Beklentin olmasın pata küte izle eğlen geç. Serinin en vasatı. Stallone az, tamamı Jason Statham filmi olmuş.


default avatar
(323) -
Harbiden ne bekliyorsunuz arkadaş? Aksiyon filmi yapmış adamlar sapına kadar. Siz oscarlık film falan beklediniz galiba. Baştan sona amacına ulaşan bir film olmuş. Sylwester Stallone’u daha ne kadar izleyeceğiz belli değil, keyif almaya bakın.
7


default avatar
(475) -
Serinin en kötüsü...Filmi izlerken anlayacaksınız. Senaryo dan tutunda görüntü yönetmenliğinden, CGI a kadar hepsi berbat.Old school aksiyon arıyorsanız bile birçok kişiyi tatmin etmeyecektir.. Yaklaşık $100,000,000 çekilmiş birde. Çoğu oyunculara gitmiş sanırım. Kamera arkasındakilere birşey kalmamış gibiydi.
5


avatar
(15) -
serisi içindeki en baştan sagma senaryo, ambiyans, efekt olanı olmuş. serinin en kötü filmi bence. heleki deniz üzerindeki bot hızı,bayrak ve saç dalgalanmaması rezalet.. uçak gemisindeki maket uçakları anlamadım.. tahtadan uçaklar yapılmış.. görsel efektler çok vasattı. güzel mi güzel film oyuncular meshur kötü değil ama serinin en kötüsü.. beklediğim gibi değildi.. belkide beklentim yüksekti.
6

Cevaplar (1)
default avatar
(3) -
her dediğine katılıyorum.normalde petrol tankeri bilerek uçak gemisine benzetilmiş sahte maket uçaklar o yüzden. rusyayı kandırıp abd bize nuke fırlatttı demeleri için fake.
4


1
| Bildir


avatar
(32) -
Aksiyonu yerinde ama daha önceki serilerdeki senaryo akıcılığı zayıf geldi. Ustalar oyunculuk marifetlerini sergiliyorlar ama dediğim gibi senaryo akışı bu sefer iyi olmamış gibiydi...
6


avatar
(6202) -
Olumsuz yorumları okuyunca izlemekten vazgeçmiştim ama @Arnold Beyin tavsiyesiyle izledim. İyi ki izlemişim. Bence gayet akıcı ve sürükleyiciydi. Üstelik sonu sürprizli ve Espriler rahatsız edici değildi. Bu sefer filmi tamamıyla Jason Statham yüklenmiş ve yakışmış.
Bence izleyin sıkılmazsınız diye düşünüyorum......
6


avatar
(1031) -
Yine hareketli, aksiyona doyurucu güzel bir filmdi. Jason formunun zirvesinde. Megan Fox'da renk katmış. Kavga, dövüş sahneleri iyi kurgulanmış. Filmden en ufak derece sıkılmadım. Vakit nasıl geçti anlamadım bile. Espriler de gayet yerinde. Tavsiye ederim. İyi seyirler... 7/10...
7


avatar
(430) -
prodüksiyon kalitesi olarak maalesef tv filmleri ayarındaydı... gördüğüm kadarıyla filmin %80'i gerçek mekanlarda değil, stüdyoda çekilmiş. örneğin, filmin 2.yarısı bir gemide geçiyor ancak orası ucuz bir set ve arkası da komple yeşil perde... burada hiçbir şey gerçek olmadığından her şey son derece yapay ve tatsız görünüyor. sly bu defa çok az rol alıyor, hatta konuk oyuncu diyebiliriz. jason ise tam anlamıyla başrolde... bir de tabii her türlü aksiyona yüzünde 2 kg fondöten ve fönlü saçlarıyla katılan megan fox var.

yine de çok kötü falan değil, temposu dolayısıyla bir şekilde izleniyor. ancak ilk 3 filmin yanına bile yaklaşamayacak basit bir aksiyon filmi olduğu için bu kadar hayal kırıklığı yaratmasına da şaşırmamak lazım.
5


avatar
(8404) -
Cem Yılmaz'ın Pek Yakında filminde diyor ya ' bu adamları bir araya toplamak milyon dolar ' diye, işte öyle bir ekip! Çoğu son demlerini yaşayan bu adamlar, ' ilgilisine ' film yapıyorlar! Bu ve benzeri filmlerin olayı belli! Aşırı absürt aksiyon, gereksiz komedi, muhteşem görseller ve bitmeyen klişelerle harmanlanmış bir yapım. Jet Li ve Terry Crews yakışıyordu bu ekibe... 50 Cent'in şarkılarını çok severim ama oyunculuğu tutmadı, tutmuyor!


avatar
(276) -
Baştan sona berbat bir film. Stallone'nin tüm filmlerini izlemiş ve ara ara izleyen biri olarak söyleyeceğim şey, artık bu seriyi sonlandır be adam. Aksiyon filmini sağa sola ateş eden yada şekilli şekilli durmak sanan insanlar olduğu sürece tabiki bu seri bitmeyecek. Sürekli bu tip kalitesiz 5 puanlık filmlere gebe bırakılacağız. John Wick filminde de aynı sorun vardı. 1 ve 2 filmden sonra kötü filmlerle devam etti. Bu seride aynı sorunu yaşıyor. Tavsiye etmiyorum.
1

Cevaplar (2)
avatar
(276) -
Bu arada aksiyon filmi nasıl olmalıyı merak edenler ;

Shooter 2007
RED 2010
Taken 2008
Sicario (2015) daha çok film örneği verebilirim. İzlemenizi öneririm. Para verip sinemaya gidiyorsanız. Seçici olmanızı tavsiye ederim. Herşeyi tüketirseniz saçma sapan filmleri izlemek zorunda kalırız.
1


1
| Bildir
default avatar
(475) -
Tamamına katılıyorum yorumuna.Sicario-Red(belki)bir aksiyon filmi değil. Sadece belirtmek istedim.
5


0
| Bildir


default avatar
(3) -
Eğer Oscar jürisi veya Cannes Film festivalinde jüri değilseniz, sadece aksiyon izleyip, keyif alıp, hoş vakit geçirmek ve Sylvester Stallone sever biriyseniz bu filme gitmelisiniz.

Arkadaş bakıyorum herkes eleştirmen olmuş, sanki Akademi jürisi olmuşlarda film beğenmiyorlar. Olumsuz yorumları görüp filme gitmekte tereddüt etmiştim ancak Sylvester Stallone hayranlığım ağıs bastı da iyi ki gitmiş. Çokta keyif aldım, 80 lira bilete verdim, 90 dk. aksiyona doydum, keyiflendim.

Millet aksiyon filmi beğenmiyor şaka gibi.
7

Cevaplar (2)
default avatar
(16) -
Ben de olumsuz yorumlardan sonra çok kötü sandım moralim bozuldu sinemada izlemekten vazgeçmiştim. Bu yorum iyi oldu, fırsat olunca gidebilirim.


2
| Bildir
default avatar
(3) -
bende olumsuz yorumlardan sonra tereddüt ettim sizin yorumunuzu görünce izledim. olumsuz yorumlara kesinlikle katılıyorum. 4 puan
4


2
| Bildir


default avatar
(157) -
cidden çok kötü tv filmi bile olamayacak kadar bunca sene sonra bumu yani uzak durun
1


default avatar
(50) -
Jason olmasa inanın asla izlenmez basit bi tv filmi olurdu ama onun hatrına sinemada izledim konu yine klasik ama 5 i çıkarsa artık sinemada izlemem herhalde ki öyle de bitirdiler yani izlenir mi evet tabiki ama sıda var tabi..
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film