Giriş Kayıt
Yorumlar (1)
avatar
(278) -
İlk filmden bu yana hangi serisinin olursa olsun fragmanı yayınlanır yayınlanmaz beni heyecanlandıran tek cinli film serisi Siccin'in 7. bölümü 10. yıla özel tekrar cinli film severlerle buluştu. Açıkçası cinli film meraklısı biri değilim ama yapılan iş makyajından hikâyesine kaliteli olunca her zaman bir izleyici kitlesi olabiliyor. Siccin serisi de bunlardan biri.

Filmde rahatsız olduğum tek yer Orhan karakterinin seriye dahil edildiği ve sürekli cinlerle konuşup altyazılı izlediğimiz sahneler. Oyuncu Adnan Koç'un oyunculuğu ile ilgili bir derdim yok, sadece karakterin cinlerle olan muhabbeti sinirimi bozuyor, o da kişisel bir durum diyelim. Her Siccin serisinde olduğu gibi bu bölümde de hikâye yine sürprizlerle dolu ve şaşırtıcıydı. Gerçek hikâyelerden esinlenerek yapıldığı iddia edilen serilerin gerçek olaylarının yanından bile geçmek istemem açıkçası.

Her bölümde karşımıza çıkan bazı oyuncular bu bölümde de karşımıza çıkarken. İlk filmin kör kızı canlandıran Merve Ateş'i ve annesi rolündeki Pinar Caglar Genctürk'ü 10. yıla özel tekrar görmek isterdim. Serinin hayranları için bunlar önemli ve beklenti yaratan detaylardır. Filmin efektleri ilk bölümlerdeki gibi değil maalesef ve giderek kötüleştiğini görüyorum. Bu konuda daha iyi bir ekip çalışması gerekiyor diye düşünüyorum. Fantastik filmlerin olmazsa olmazlarından ikisi makyajlar ve görsel efektler.

İlk filmlerden bugüne kadar hikâye oldukça derli toplu ilerliyor ve şaşırtıyor demiştim fakat 7. bölümde biraz kafa karıştırıcı ilerleyip izleyiciye bazı sorular sordurmayı da başarmış ve finale doğru her şey yine toparlanıyor. Sadece biraz sabretmeniz yeterli.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film