Giriş Kayıt
Yorumlar (27)
default avatar
(46) -
Genel itibariyle güzel bir aksiyon olmuş. Filmde tansiyon genellikle yüksekte seyrediyor. Film senaryo açısından çok tatmin edici olmasa da oyunculuklar filmi bir üst seviyeye taşımış. Filmin bitişi ise devamı gelecek gibi bir his uyandırdı bende. Film kesinlikle vakit kaybı olmayacaktır. Ancak çok yüksek beklenti içine girilmemesi de tavsiye olunur. Iyi seyirler.
7


default avatar
(224) -
bence senaryo bayağı iyiydi oyunculuklar olga kurylenko ve özellikle james purefoy çok iyiydi ancak düşük bütçeli oluşu klişe bir konuya sahip olmasını ve yer yer ufak saçmalıkları saymazsak gayet güzel keyifli bir aksiyon filmi olmuş
7


avatar
(2674) -
senaryosu sıradan ve çok bilindik... buna rağmen sıkmadan seyredilebilen, aksiyon sahneleri başarılı bir yapım...(m.freeman çok kısa 2-3 sahnede gözüküyor bu arada)
6


avatar
(407) -
aman aman iyi bir yapım değil sıradan bir konusu olsada iyi kendini izlettirmeyi başarıyor özellikle son 30dk güzel işlenmiş iyi düşünmüşler ve uygulamışlar ancak filmin tamamı için aynı şeyleri söylemek zor benim için izle unut cinsinden bir yapım.
5


avatar
(811) -
Konusuyla Olga iyi iş çıkarmış, devamı da gelebilir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim, izleyin.
6


avatar
(820) -
Basit senaryo iyi aksiyon. Klişe senaryoya takılmadan aksiyona doymak için izleyebilirsiniz. Bond filmininde esas kızı olumuş Olga Kurylenko rolünü başarıyla canlandırmış.
6


default avatar
(28) -
Fragmanı bile beni aksiyona doyurdu gerini siz düşünün


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film