Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(654) -
Action ın dibi bir film sürekli kapışma , dövüş, takip. Uzakdoğu sineması severler ekran başına geciniz Gülücük
8


avatar
(100) -
Adamın dibisin Donnie Yen!
8


default avatar
(20) -
Filmi izledim ve beğendim arkadaşlar. İzlemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim Gülücük
10


Yorumlar (32)
avatar
(21) -
Çoğu kişi filmi çok beğenmiş. Dövüş filmlerini bende genelde çok severim. Özellikle de işin içerisinde Donnie Yen gibi birisi olduğu zaman tadından yenmez ancak nedense bu filmi sonuna kadar izlesem de pek sevemedim. Öyle çok güzel bir film sayılmaz. Kişiden kişiye göre değişebilir belki ama abartılacak fazla bir yanı olmadığını rahatça söyleyebilirim.

Filmin konusu ve işlenişi bana hem sıradan hemde çok saçma geldi açıkçası. Film süresine göre bolca dövüş sahneleri var elbette ancak ben dövüş sahnelerinden de tam anlamıyla tatmin olduğumu söyleyemem. Çoğu dövüş sahnesi hem aşırı kısa hemde sanki dövüşler çok yapmacık gibi duruyor. Her sahnede belli etmiyor tabii ama özellikle son kısımlara doğru bazı yerlerde bunu fark ettim. Sesler ve dövüş pek uyumlu değil gibi geldi bana.

Süresinden dolayı yine izlenilebilir bir film elbette ancak fazla bir şey beklemeden izlemek lazım. Ayrıca izlemek istediğiniz farklı yapımlar var ise onlara öncelik vermeniz çok daha mantıklı bir tercih olacaktır. Bu film biraz boş zamanınız olduğunda ve izleyecek bir şey bulamadığınızda açabileceğiniz türden bir film olmuş.
4


avatar
(353) -
türün hastalarına hitap eden bir film..bol aksiyon, dövüş sanatları..kafa dağıtmalık çerez bir film..izleyiniz efendim..
7


avatar
(366) -
Bu tarzı sevenler kesinlikle izlemeli ben beğendim filmdeki dövüş teknikleri gerçekten iyi başarılı buldum zaten Donnie hayranlığı varsa izlemek için yeterli bir sebeptir. İyi seyirler.
7


avatar
(463) -
ben filmi çok beğendim, her ne kadarda dövüş sahneleri abartılı olsada güzel geldi bana...
7


avatar
(95) -
abartmadan geçeyim ,oyunculuklar muhteşem ,konu muhteşem ,çinli kızların sevimliliği alıp götürüyor insanı ,keza ip man 3 de aynı etkiyi yaptı...izleyen pişman olmaz süper film...
10


avatar
(522) -
İlginç bir konusu olan abartısız ama iyi dövüş sahneleri barındıran bir film. Ancak sürükleyicilik ve olayları çözme birbirine bağlama yetersiz kalmış, iyi bağlayamamışlar.
6


default avatar
(42) -
Film güzeldi, alışkın olmadığımız polisiye tarzı bir film. Hep tanık olduğumuz seri katiller yerine bu sefer kung fu dövüşçüsünün cinayetlerine tanık oluyoruz ve bolca dövüş sahneleri mevcut. Bu filmi de izlemenizi tavsiye ederim bu arada ( Once Upon a Time in Shanghai ).


avatar
(163) -
Çok hoş bir dövüş sanatları (kung fu) filmiydi. Son dönemlerde iyi örneklerine pek rastlanmıyor. Bir iki ufak abartılı sahne dışında baştan sona keyifle izledim. Konusu da güzeldi. Donnie Yen de bu iş de başarılı ender isimlerden şuankiler arasında. Ayrıca filmin içinde Donnie'nin Jackie Chan filmi izleyip sona da bunun için Jackie'nin adının yazılması bence hoş bir ayrıntıydı. Herkesin beğeneceği bir tarz değildir fakat dövüş sanatları severler büyük keyif alıcaktır izlerken.
7


default avatar
(501) -
aksiyon sevenlere hitap eden konu ve kurgusuna önem vermeyen bir film..dövüş sevenler beğeneceklerdir...
6


default avatar
(23) -
Donnie yen , ipman serisinden filanda hastasıyımdır. Ama ilk defa izlediğim bir filmini beğenmedim. Sadece dövüş diycem bu adamın bu kadar aksiyonu az , ve kurgusu kötü filmini izlememiştim.


avatar
(274) -
olumsuz yorumlara rağmen izlediğime pişman olmadığım bir film, baş rol oyuncusunun yıp men filmlerinden tanıyan herkes sırf onun için izlesin, iyi seyirler Gülücük


avatar
(43) -
Senaryo 0, aksiyon 8 ortalama 4
4


avatar
(301) -
Nerede Yip Man, nerede Kung Fu Jungle.

Bu filmin senaryosu o kadar boş ve oyunculuklar o kadar kötü ki, sadece dövüş sahnelerinin olduğu bölümlere ilerleterek aradaki kısımları atlayan kişi hiç bir şey kaybetmez. Ancak dövüş sahnelerinin kalitesi de bir Yip Man yada bir Serbaun Maut kalitesinde değil maalesef.
5


default avatar
(52) -
Filmin ana teması: Şehirler öyle büyüdü ki dövüşleri otobanda yapmak zorunda kalıyoruz.

Cevaplar (1)
avatar
(322) -
Donnie Yen'in Iceman filmindede otobanda 20 dakika boyunca süren bir dövüş sahnesi vardı. Bu filmdede bunu gördük. Bu otoban sevgisi nedir bende anlayamadım.
8


1
| Bildir


avatar
(1818) -
Donnie Yen, yenmek için çekmiş bu filmi

Filmde kurgu yok arkadaşlar. Kung Fu tekniği havasını atmak için Çin yine iş başında. Başından sonuna kadar öyle Ip Man gibi sizi bağlayacak oyunculuk da yok. Neden başladı neden bitti anlamadım doğrusu. Dram havası olsun aksiyon olsun (ha bazı hareketler iyiydi) film kötü. Bu tarz filmi sevenler de filmi sevmeyecektir. Ben deniz gibi...

İyi seyirler.
Saygılar
5

Cevaplar (2)
avatar
(811) -
IP MAN filiminden sonra bu filim tam bir hayal kırıklığı ne yazık ki...
5


1
| Bildir
avatar
(1818) -
Ben de anlamadım. Öyle şaheser bir film yapıyorsun sonra böyle... Para işte sanırım her türlüsüne evet dedirtiyor...
5


1
| Bildir


avatar
(1723) -
senaryo derinliği olmayan ip man 1 ve 2 filmlerinin yanından bile geçmeyen tekdüze sıfır bir hikayeye sahip son sahnesi dışında elle tutulur gözle görülür olumlu bir yanı bulunmayan sırf başroldeki adamın yüzü suyu hürmetine seyrettiğim başarısız bir yapım...olmamış vesselam...notum 5/10
6


avatar
(1239) -
Oldukça hareketli ve güzel dövüş sahneleri ile türünün sevenlerini üzmeyecek bir yapım. İzlemenizi tavsiye ederim.İyi seyirler.
7


avatar
(72) -
Gerçek kung fu filmi izlemeyeli bayağı olmuştu başarılı bir yapım tavsiye ederim donie yine müthiş diğer elemanda kaliteli dövüşüyor rol icabı ayağı sakat olmasına rahmen kovalamaca polisiye aksiyon tarzı sevenler es geçmesin. 7/10
8


default avatar
(15) -
saçma sapan bir konu hatta konusuz da diyebiliriz çok sıkıcı.
3


default avatar
(1) -
Eminim kotu yorumlarin cogu seyredilmeden yapilan yorumlar.. Gayet basarili bir film..


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film