Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(1418) -
El sanatının yoğun kullanımı ile farklılık yaratan EKSİK RESİM / THE MISSING PICTURE (2013 Kamboçya, Fransa) görsel ve işitsel yönden çok zengin, komünizm rejiminin Kamboçya'daki yaşamı olumsuz yönde değiştirdiği yılları konu alan, o yıllara çocukken tanıklık etmiş bir adamın dış ses olarak anlattığı, olayların gerçek görüntüler ve figürler ile canlandırıldığı , yabancı dilde film dalında Oscar adaylığına sahip, belgesel türünde, sanatsal yönü çok kuvvetli bir film.

O yıllarda 13 yaşında, günümüzde 50 yaşında olan bir adamın hiç ekranda görünmeden yaşadıklarını ve düşüncelerini hikaye anlatır gibi sakince anlatmasını çok etkileyici buldum. Komünizmi hiç yaşamadığımız için binlerce kez şükrettim.

Tavsiye ederim.
10


default avatar
(1723) -
İnsanın kanını donduran ve insanlığından utandıran bir trajediyi anlatan bu belgesele kayıtsız kalmak olanaksız , mutlak izlenmeli ....
9


avatar
(554) -
festivalde aç karnına izledim ve sonrasında yemek yemek çok zor oldu. kamboçya'da komünist dönem zamanlarında yaşanan acı olaylar kilden heykeller ve arşiv görüntüleri eşliğinde anlatılıyor. en iyi yabancı film dalında oscar adayı da oldu zaten. tavsiyemdir, benzersiz bir yapım.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film