Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
default avatar
(236) -
İlk filmi izlediğimde vay be bizimkilerde film yapabiliyormuş dedim. İkinci de maalesef birincinin ruhuna dair bir şey görmedim. Oyunculuklar skeç havasında kalmış, sürekli bir küfür sürekli bir küfür tamam ilk filmde küfürlüydü ama burada aşırı ve gereksiz. Feyyaz ilk film de döktürürken burada rol çalmaya çalışmış hep, Doğu keza daha iyi katılabilirdi filme. Sevdiğim bir kaç sahne oldu. Ama tümünü baktığımızda sınıfta kalan bir film olmuş. ilk filmden ikinci filme iyi olan tek şey müziklerdi. Ailece seyredilmesi tavsiye edilmez. Seyredilmese de olur ayrıca:)
3


default avatar
(70) -
ender devam filmi olupta ilk film kadar güzel olsun
sadece tek eleştirim irem le doğu sahnelerinin az oluşudur 1 puanı ordan kırdım Gülücük.....küfürler çok iyi ve düzeyli evet çoook düzeyli küfürler konuya ve filme çok sokak ve racona uymuş .... feyyaz serbest karekterinle efsaneleşmiş...
9


default avatar
(143) -
İlk filmin yanından geçemez. Gereksiz ve çok fazla küfür var. Espriler kötü. Konu olarak da kötüydü.
4


default avatar
(9) -
İlk filmin hemen 1 yıl sonrasında yayınlansaydı belki ilk filmin gazıyla daha çok beğenebilirdim ama kaç yıl geçti üstüne hiçbirşey koymamış beğenmedim
5


avatar
(8407) -
Kemal Sunal müziklerinin çaldığı anlar çok hoşuma gitti, nostalji yaptırdı. Son dönemin gözde komedyenlerinden Baturay Özdemir hoş olmuş ama filmin geneli pek bana hitap etmedi. İlk filmin ekmeğini yemeye çalışmışlar gibi geldi bana... Velhasıl biraz izleyip kendiniz karar verin derim ben...


default avatar
(323) -
Çok çok çok güldük, çok güzeldi. İlk filmin güzelliği aynen devam ediyor. Kesinlikle izlenmeli. Espriler, müzikler, herşey süper.
8


default avatar
(9) -
Daha önce iki defa filmi bitirmeden sinemadan çıkmışlığım vardı. Ne olursa olsun film bitmeden sinemadan çıkmayacağıma kendi kendime söz verdim. Çünkü ortada bir emek var ve buna saygı duyulmalı. Ama Bu filme harcanan emeğe yazık. Zorlama sahneler, gereksiz belden aşağı küfürler. Tür komedi ama Film boyunca bir veya iki defa gülmeye çalıştım ( çalıştım ) O kadar.. Konu derseniz okul müsameresinden hallice. Bu kadrodan bu kadar kötü film çıkabilir mi ? Çıkabiliyormuş. Yazık olmuş. Yukarıda belirtilen puanı da malasef hiç hak etmiyor. Keşke daha olumlu bir şeyler yazabilseydim.
1

Cevaplar (1)
default avatar
(11) -
İlk filmde bile gereksiz küfür vardı, küfür adeta hikayenin önüne geçirilmişti...Ali Atay CEM YILMAZ ın filmlerini anlayarak!!! izlemesi lazım. Cem Yılmaz kendi filmlerinde tam sövmek yeri geldiğinde küfür ediyor,,böylece küfür rahatsız etmiyor..


1
| Bildir


avatar
(493) -
İlk filmin üzerine koyduğu ve daha komik olduğunu söyleyen yorumları okudukça şaşırıyorum gerçekten. İlk yarı komik birkaç sahne vardı, ikinci yarı tamamen eziyetti, sürekli bağrış çağrış ve küfür dolu bir ikinci yarı, gereksiz uzatılan bir dolu sahne, nasıl büyük bir hayalkırıklığı anlatamam, ilk filmin yanından bile geçemez şu senaryo. Doğu Demirkol'un hiçbir sahnesi gülümsetmedi bile, filmden al çıkar hiçbir şey değişmez. Serbest karakterinden bile soğudum neredeyse, keşke yapmasalarmış şu filmi. Zaten bütün kadro bütün youtube kanallarında ve tv kanallarında çıkıyorsa o işin kötü olduğunun bir göstergesi benim için artık. İş öyle kötü ki bol reklam yapalım da gişe yapsın mantığı. Bu ekibe bunu hiç yakıştıramadım kimse kusura bakmasın. Sırf kadroda sevdiğim isimler için 4 yıldız veriyorum.
4


default avatar
(2) -
Türk filmi fazla izlemem ama ölümlü dünya nın ilk filmini beğenmiş biri olarak 2. Filmi izlemeden olmazdı. Genelde devam filmlerin ilk yapımı daha iyidir ama bu filmde 2. Film ilk filmi geçmiş. Film boyunca tüm sinema izleyicilerle birlikte güldük. Sinema filmine verdiğim para helal olsun.
10


default avatar
(17) -
film komikti güzeldi neşeliydi eğlenceliydi yer yer sıkıcıydı ama çok az . ilk filmin devamı olduğu belli oluyor yani farklı bi havası yok aynı kişilerin elinden çıktığı belli. bu film yokluğunda efsane güzel geldi. doğu ekibe katılamamış gibi duruyor ilk bi kaç güzeldi sonra yalnız olması baydı biraz. feyyaza ağırlık verilmiş tabi senaryoda da kendi payı var sonuçta ama diğer oyuncular da hepsi görevini yapmış. kadrodaki yeni arkadaş çok iyi oturmuş giray altınoluk. baya güldürdü. alper kul zaten tam olması gerektiği kadar. sarp biraz geri kalmış. irem sak gereksiz ama işte illa kadın olması lazım. süpriz bi kaç isim çok neşe katmış. yani genel olarak çok eğlenceliydi. filme çok da talep var. bu şekilde olması ümit verici . bu kadro bu iş alkışı hakediyor. 3. film tabiki gelmesi lazım✌️
10


avatar
(430) -
Film boyunca herhalde 15-20 yerde falan gülmüşümdür. Bir komedi filmi için gayet güzel bir istatistik. Yalnız 1. Filmdeki sevimliliği ya da gibi'deki özgün esprileri arayanlar aradıklarını pek bulamayacaklar. Bu biraz daha genel izleyiciye göre yapılmış bir iş olmuş.

Film bence manasız ve komik olmayan bir sahneyle başlıyor. Ama neyse ki finalini daha iyi şekilde yapıyor. Doğu demirkol'un sahneleri boş, uzun ve gereksizdi. Herhalde Doğu'nun o arada başka işleri olduğu için asıl sahnelerde kendisi ekibe katılamamış, o'nun karakterine de böyle bir durum uydurmuşlar.

Filmi genelde Feyyaz götürüyor ve evet yine komik bir monoloğu var. Küfür yine çok var, hassasiyeti olanlar hazırlıklı olsunlar. Biraz daha iyi aksiyon sahneleri çekilseydi filmde çok hoş dururdu ama sanırım bütçe yine pek yüksek değil... Ancak bu film çok izlenecek gibi görünüyor, 3. Filmde prodüksiyon için daha çok para harcayabilirler umarım.
7


avatar
(48) -
Dostlar kıyas yapmak istemem ama ilk filmde daha çok gülmüştüm be. Ama olsun; bu film de yine çok eğlenceli; özellikle son yarım saat epey güldüm. Feyyaz Yiğit ve Ahmet Mümtaz Taylan'ınkiler başta olmak üzere birkaç tane sağlam espri var. Doğu Demirkol için ise sadece harcanmış diyebilirim. Onun sahneleri dinamizmi bozuyor. Daha iyi kullanılabilirdi. Kesinlikle 3.; 4. ve 5. si de çekilmeli. Hadi ben kaçtım. İyi seyirlerrr Gülücük
6


avatar
(71) -
Ali Atay'a senaristlik ve yönetmenlik konusunda çok güveniyorum. Eminim ilkini gölgede bırakacak bir yapım olur ki ilki "bana göre elbette" mükemmelin bir tık altındaydı...


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film