Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

yoga71

 
Kayıt : 18 Ağustos 2023
  • Hit Man
    Hit Man
  • Çılgın Max: Öfkeli Yollar
    Çılgın Max: Öfkeli Yollar
  • Furiosa: Bir Mad Max Destanı
    Furiosa: Bir Mad Max Destanı
  • Maymun Adam
    Maymun Adam
  • Bar Fedaisi
    Bar Fedaisi
Son Yorumları
Hit Man (2023)
11 Haziran 2024
Gerçek hayattan bir hikaye. Bol diyalog içeren bir film. Filmin adına bakıp aksiyon beklemeyin. Ayrıca illa da aksiyon olacak diye bir şey de yok . Ben filmi izlerken çok sıkıldım. Hatta ilk yarım saatte bir birini izleyen kopyala yapıştır sahneleri izlerken kendi kendime yeter artık da çık bu döngüden dedim. Oyunculularda bir sorun yok. Ama artık kurgumu , yönetmenin yorumu mu bilemiyorum sarmadı beni. Emeği geçenlere Teşekkür eder, İyi seyirler dilerim.
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
05 Haziran 2024
Filmi IMAX salonda izledim. Filme güzel (Bundan önceki film daha iyi) . Ama salondan çıkarken bir eksiklik hissi oldu bende. Giriş falan güzeldi aslında. Görsellik ve ses tam puan. Kafa patlatılmış güzelce planlanmış inanılmaz aksiyon sahneleri de iyiydi. Ama filmin sonu için aynı şeyi söyliyemiycem. Sanki oldu bitti ye getirilmiş gibi geldi bana. Ama yine de George Miller'a teşekkürler bize böyle şahaserler izlettirdiği için. İnşallah devamı gelir. Filmi IMAX de izlerseniz ayrıca keyif alırsınız diye düşünüyorum.
Monkey Man (2024)
28 Nisan 2024
Bu film aklımda kamera kargaşası olarak kalacak. İnsan gözünü bu kadar yoracak yakın çekim ve hızlı çekimlere ne gerek vardı. Bazı sahnelerde ne olduğunu bile tam anlayamadım. Filmin John wick'e benzediğini söylemek ise John Wick filmlerine hakaret olur bence. Çok emek harcanmış ama ben filmi beğenmedim. Daha iyi olabilirdi. Halbuki fragmanı izleyince çok ümitlenmiştim.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film