Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(6203) -
Çok iddaalı olmayan farklı özgün konusuyla ve çok güzel manazaralar içinde ayrıca Gemma Arterton'un duru güzelliği ile son günlerde izlediğim ilginç romantik filmdi diyebilirim. Aslında çok iyi olmasa da sakin ve değişik bir havası var.Belki sevebilirsiniz.
5


default avatar
(488) -
Gemma Bovery, günümüzde geçen bir aşk öyküsü kısaca. Aşk, aldatmaca ve entrika gibi bir olaylar silsilesi içine alıyor bu film seyirciyi.

Film kötü mü? Hayır, Gemma Arterton'un oyunculuğu sevimliydi, manzaraları oldukça başarılıydı ve bir nevi sürükleyiciydi.

Peki iyi miydi? Hayır, çünkü bir süre sonra klişe aldatmaca olayının içinde hapsoluyor film ve en tahmin edilebilir bir şekilde olayı bitiriyor. Sonra da tekrara sarıyor. Özellikle de final sahnesi, bir filmde gördüğüm en sinir bozucu final sahnelerinden birisiydi. Gıcık olmamak elde değil.

Bu yazı oldukça kısa oldu ama genel anlamda bu film için yazılabilecek bütün şeyleri yazdım. Eğer romantik bir film arıyorsanız, bakın isterseniz. Filmi nasıl bulacağınızı bilmem ama benim için hayal kırıklığıydı, ortalama buldum. Kötü değil ama kesinlikle yetersiz bir sonuç ortaya çıkmış.

TOPLAM PUAN: 5.1/10
5


avatar
(8404) -
Fırıncı bir edebiyat aşığı yeni taşınan komşusuna ilgi duymaya başlar. Kadın bir kitap kahramanıyla benzerlikler gösterir vs... Gemma hatun bol bol arz-ı endam ediyor onun dışında çok fazla birşey yok filmde... Bir de sonu biraz komik bitiyor çok tavsiye etmem ben siz bilirsiniz.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film