Giriş Kayıt

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (2014) Yorumlar


A Million Ways to Die in the West

En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(13) -
Arkadaşlar bu işte şaşırılacak veya kızacak birşey yok siz nasıl yahudileri sevmiyorsanız onlarda müslümanları sevmiyor.Aradaki tek fark onlar medyayı bin kat daha iyi kullanıyorlar. ABD'de birine müslümanım dediğinizde çoğu insan sizden çekinir hatta korkar. Düşünsenize adamlar televizyonda El Kaide, IŞİD gibi örgütleri görerek hatta yaşayarak büyümüşler. Sen gidip o adama İslam hoşgörü dinidir dersen güler. Saygılar
6


default avatar
(65) -
Seth i severim ama olmamış Senaryo ve komedi anlayışın hep aynı Family guy Amerkan dad The Cleveland Show gibi.
Bence Sen arka plan adamısın Seth Seslendir,Senaryo yaz, yönet . Ama Oyuncu olma sen. Belki beceremediğin tek şey odur. Filmde ciddiyetsiz en çok sırıtan oyunculuk seninkiydi.

Bu arada filmin Adına " Batıda ölmenin binbir yolu" dense daha bir mantıklı olurdu
5


avatar
(191) -
Normalde karşılaştırma yapmayı sevmem ama ister istemez bu filmi Yahşi Batıyla karşılaştırıyor insan.Düşününce tek bir kahkaha dahi atmadığım filmin dünya piyasasında geniş yer bulmasıda zoruma gidiyor.Bence bizim Yahşi Batımız çok daha iyi ve kaliteli bir komediydi.
5


Yorumlar (54)
avatar
(4241) -
Family Guy'ı yapan Seth MacFarlane hem yazmış hem de başrole kendini koymuş. Family Guy'daki espri üslubu aynen buraya aktarılmış dolayısıyla onu sevenler bu filmi de ilgi çekici bulabilir. Ortam bir Western filmi için mükemmel dizayn edilmiş ancak bel altı espriler ve gereksiz sahneler göz bozuyor. Yine de kafa dağıtmak için ideal.
6


avatar
(293) -
İzlemeden önce buradaki yorumları okusam belki izlemezdim ama iyi ki okumamışım. Çok eğlendim izlerken. Ama bir terbiye abidesiyseniz filmi beğenmezsiniz muhtemelen.
8


default avatar
(134) -
Cinsellik ağırlıklı bir western komedi.Günümüz yaşantısının eleştirisinin geçmiş dönemle harmanlanması ve dini göndermeler en belirgin unsur.
Sürprizbozan: Göster


avatar
(285) -
Seth gerçekten tam anlamıyla vasat bir yapıma imza atmış. Bu kadar bütçe ve bu kadar emek var ama espriler çocuk zekasına göre. Osuruğa mı güleceğiz yani? Bir filmde rahat 10 tane osuruk sahnesi var. Cidden beklentimin çok çok altındaydı. Birde Extended sürümünü izledim neredeyse 2.5 saat sürdü. Elle tutulur hiç bir yanı yok. Güldüğüm sahne yok... 2-3 sahnede sadece gülümsedim. Tavsiye etmiyorum. Başka film izlemeyi düşünüyorsanız hiç düşünmeyin. Direkt alternatif filminizi izleyin.
5


avatar
(99) -
Charlize Theron bu filmde ışıl ışıl parlamış.Ne oldu da böyle oldu bilemiyorum. Rolünü mü sevdi,iyi gününe mi denk geldi, sanki rol yapmıyor da kendisini oynuyor gibi doğal dı. Ben bu kadının bu filmde güldüğü gibi başka filmlerde güldüğünü görmedim.Seth MacFarlane nin bir etkisi de olabilir.İki karakter olarak da çok uyumlu olmuşlar.Başka yapımlarda hatta gerçek hayatta da yan yana görmek isterim.
7

Cevaplar (2)
avatar
(285) -
Kendisinin büyük bir hayranıyımdır ancak en doğal ve gülümsemeleriyle bir başka olduğu tek film bence tartışmasız Sweet November'dır. Hazır şuan Kasım ayındayken izleyin derim.
5


2
| Bildir
avatar
(99) -
Evet orada da harikaydı.
7


0
| Bildir


avatar
(1418) -
Western filmlerinin unsurlarını kullanan hareketli ve keyifli bir film. Beklentimin üzerinde bir yapımdı, genel olarak filmi sevdim. Çok hareketli ve renkliydi. Oyuncu kadrosu zengin ve müzikleri çok güzeldi. Seti de 19. Yüzyılda geçen western filmlerine iyi benzetmişlerdi. Çoğu zaman mizahını biraz " bel altı ve basit " bulsam da izlediğime değen bir komedi filmiydi.

Filmdeki küçük göndermelerin çoğu çok hoştu. Konusu da güzeldi ama replikler daha iyi olabilirdi. Yine de beklentimin üzerinde çıktı.

1882 yılında vahşi batıda koyunculuk yapan çiftçi Albert, sevgilisinin başka bir adamı tercih etmesiyle adeta yıkılır ve Louise'yi geri alabilmek için Foy'u düelloya davet eder. Hayatında hiç silah tutmamış ezik bir karakter olan Albert'e azılı haydut Clinch'in güzel karısı Anna yardımcı olur.

Kadrosu sevilen oyunculardan oluşan filmi izlemenizi tavsiye ederim. Müziklere, kostümlere, atlı , trenli ve kızılderililerin olduğu sahnelere bayıldım. Oyunculuklar da iyiydi. Bir tek mizahi yönü bana kalitesiz geldi.

Çok kısa gözüken sürpriz oyunculara pür dikkat !!
6


avatar
(907) -
Bazı yerleri çok klişe ve bayat olsa da tatlı bir filmdi.Saçma komedisi iyiydi.Sonlara doğru fazla romantiğe bağlayıp biraz sıksa da genel olarak komik ve eğlenceli bir filmdi.Çok tavsiye edilmez ama izlemenin zararı olacağını sanmıyorum orta şekerli bir film
7


avatar
(1040) -
Komik ve eğlenceli bir film ayrıca geleceğe dönüş filmine itafen yaptıkları sahne ve ses efektleri mükemmel olmuş sırf bu sahne bile bu filmi beğenmeme yetti Çok Mutlu


avatar
(453) -
Beğenerek izlediğim, yer yer baya bir komikleşen, her alana/kesime ve birkaç filme göndermelerde bulunmuş güzel bir yapımdı. Liam'ı ilk defa kötü tarafta izlemek hoştu (çiçek ise pek bir yakışmıştı =D ) Seth'in oyunculuğu ise her ne kadar sırıtsada filmin genelinde göndermeler çok olduğundan onu kötü oyunculuklara "gönderme" yapmış diye kabul etmek istiyorum Wink Polis
Müslümanlığa da atıfta bulunduğu için bazı kesimleri ayaklandıracağından hiç şüphe yok ama biraz anlayışlı olup filmi izlerseniz filmin genelinden zevk aldığınızı görürsünüz...


avatar
(132) -
 hiç beğenmedim , zaten sonuna kadar da izlemedim..


default avatar
(46) -
Seth MacFarlane değişik tarzı olan çok yetenekli bir adam.Bu sayede pek çok ünlü ismi bir araya getirmeyi başarmış bu filmde.Geleceğe Dönüş filmlerine ve insanların değişen yada değişmeyen hayat tarzlarına yaptığı göndermeler güzel.Ama bütün bunlara rağmen komedi seviyesinin düşük olduğu yer yer sıkıcı bir hayal kırıklığı benim için, bu film...
4


default avatar
(66) -
Film bence cok iyiydi,bircok sahnesinde cok ince göndermeler vardi.hristiyanlarla ,yahudilerle dalga gectiler güldük,sira bize geldi..olmamis dedik ve sunu söyleyeyim,ilahi okuycagim dedi ama..80 lerden Baltimora sarkisi: Tarzan Boy u söyledi ve biz onu gercekten ilahi gibi dinledik 80 lerin müziklerini bildigim icin,hemen tanidim..tanimayanlarda googlasinlar : Seth MacFarlane's A Million Ways To Die In The West came out this past ... The song in question is Baltimora's one-hit-wonder “Tarzan Boy”. filmde liam sahte clint Eastwooddu.Abraham Lincoln,wampir Lincoln filminden alintiydi -yilan sahnesinde almanca konustu (scheiße) Christopher lloydlu gelecege dönüs vs...eglenceli film ama herkesin ortak bulustugu nokta...olmamis seth olmamis hatta adami seyrederken hep aklimda Mustafa ceceli vardi nedense
bu adreste Spoiler ler var
Sürprizbozan: Göster
9


default avatar
(488) -
A Million Ways To Die In The West'in yönetmeni, senaristi ve başrolünü oynayan Seth MacFarlane'ı çoğumuz Family Guy dizisi veya Ted filminden biliyoruz. Ben Seth MacFarlane'in büyük bir hayranı değilim. Sadece Family Guy dizisini biraz seviyorum, o kadar. O da nadiren. Ted filmini ise pek sevmemiştim, çünkü filmin çoğunda Family Guy havası vardı yani bildiğimiz şeyler. Gerisi ise zaten bel altı espriler ve sahnelerden oluşuyordu. Bu yüzden A Million Ways To Die In The West için pek bir beklentim yoktu.
Sürprizbozan: Göster
Sonuç olarak A Million Ways To Die In The West, çerezlik olan, eğlenceli bir film. Senaryosundaki kötü yanlara rağmen izlenebilir. 3/5
6


avatar
(105) -
Eğer bu filmi izleyecekseniz hiç bir beklentiniz olmasın. Ancak o zaman sizi şaşırtır ve güldürür. Şahsen ben güldüm ve eğlendim. Göndermeler çok hoşuma gitti çünkü hiç beklemiyordum. Kadrosuna hiç bakmamıştım ve tanıdık yüzler görünce şaşırdım. Kızılderili atasözüne sonuna kadar katılıyorum. Saygılar...
7


avatar
(96) -
Charlize Theron niçin böyle saçma sapan filmlerde oynuyor ki acaba son yıllarda... Hem güzel hem de iyi oyuncu olunca yakıştıramıyor insan gerçekten.
3


avatar
(42) -
Eğlenceli hoş ve çok tatlı bir film Hıhı


avatar
(30) -
İlk yarım saatinde izlemenin zaman kaybı olduğunu fark edip bu esprileri Kemal Sunal filmlerinde de görebilirim diyerek kapattığım iğrenç bir filmdi..


avatar
(3699) -
Charlize Theron için izledimdi. Ama boşuna izlemişim gibi geldi. Bomboş bir filmdi bana göre.
4


avatar
(73) -
Tek kelimeyle ''Berbat'' bir film
3


avatar
(203) -
Ailecek seyretmeyin. espriler genel olarak belden aşağı....
7


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film