Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(488) -
Çılgın Hırsız serisi, neredeyse 7'den 77'ye, insanların sevdiği bir yapımdı. Gerçi belki de bu filmlerin en çok sevilmesindeki neden, yan karakter olarak gözüken minyonlar. Sonunda da minyonlar kendi filmine kavuştu. Minyonlar'ın, Çılgın Hırsız serisinden daha iyi olacağı her halinden belliydi zaten. Yoksa değil miydi?

Film, minyonlar'ın dünyaya ayak bastığı andan itibaren onların yaşadıklarını anlatıyor. Dinozorlardan ilk çağa, savaşın ortasından kutuplara kadar yaşadıkları olayları görüyoruz. Ki bu ilk 20 dakika, filmin en iyi anlarını oluşturuyor. Sonrasında yaşanan sorunsa; film o kadar açık alanda dolaştı ki dar alana sıkışıp kaldığı zaman kendisinden beklenileni yerine getiremiyor.

Minyonlar, hizmet edeceği en büyük ve en süper kötüyü bulur; Scarlett Overkill! (Sandra Bullock seslendiriyor) En başta minyonlar mutluyken Overkill'in planının farklı olduğu ortaya çıkıyor.

Aslında yanlış anlamayın, filmin malzeme konusunda bir sıkıntısı yok. Hatta kullanılması gereken o kadar malzeme var ki filmde, bunların hepsi yerine getirilemediği için biraz hayal kırıklığı oluyor açıkçası.

Açıkçası filmi izlerken beklentiye girmeyin, beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Film kötü değil. Ufak da olsa minik kahkahalar attıran sahneleri var ve Çılgın Hırsız serisi ile kurulan bağlantı kısmı da oldukça hoştu. Filmin bitiş yazılarındaki sahneler de öyle. Ama dediğim gibi, fazla da bir şey vaat etmiyor. Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere öneririm. Çocukların izleyebileceği, tam bir aile filmi olmuş. Fena değil, ama ben daha dolu bir iş beklerdim açıkçası.

SONUÇ: Minyonlar, kendisine verilen malzemeyi iyi kullanamasa da, tam çerezlik tadında, eğlenceli bir aile filmi ortaya çıkmış.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Çılgın Hırsız serisi ile kurulan bağlantı.
+ Komik ve absürt anlar.
+ İlk 20 dakika.
+ Minyonlar.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- İnsanların arka planda kalmış olması ve karakterinin altının fazla çizilmemesi.
- Basit ve tahmin edilebilir senaryo.
- Beklentilerin altında kalması.

TOPLAM PUAN: 6.5/10
6


avatar
(203) -
Hikâye çok hafif kalmış ama. Daha heyecanlı güldürmelik bir şey bekliyordum ben. Güldürdü eğlendirdi ama yüzeysel işlenip bırakılmış. Despicable Me serisinin yan karakterleri olup da gönüllerde taht kuran bu minyonların hayatını ayrı filme almaları insanda büyük bir beklenti heyecan oluşturuyor tabii. Söylemeye dilim varmasa da beklentileri karşılamıyor maalesef. :/
6


default avatar
(92) -
Despicable me serisine göre çok altta kalan bir film. Senaryosu çok çok basit, kolay tahmin edilebilir ve sıkıcı. Halbuki iyi detaylandırılmış animasyon grafikleri, alıştığımız o komik minyonlar çok güzeldi. Ancak aşırı basit işlenişi tüm emeği çarçur etmiş. Bu animasyon stüdyosunu ve seslendirme ekibini bir başkasına versinler, çok daha iyi bir film çıkar.
5


Yorumlar (25)
default avatar
(1082) -
Taştan, kağıttan hatta makastan olsun minyonlar denildi mi benim için akan sular durur, en sevdiğim animasyon filmi hayatımda hiçbir filme bu kadar gülmedim bu film için değil ilk film için..İlk ve ikincisi çekildikten sonra acaba bunlara bi spin-off yapılsa da nereden geldiler, nasıl böyle oldular, yolculukları nsıl diye merak ediyordum benim ve benim gibi düşünenler için gayet iyi olduğunu düşünüyorum..Her türlü çocuklarla da çocuksuz izlenir..Banana.. Banana..
8


avatar
(64) -
Benim yaptığım gibi beklentiyi düşürün, o zaman keyif alırsınız. Beklentiniz yüksek olursa basit ve klişe senaryosu ile komediden uzak yanı sizi tatmin etmeyecektir. İyi seyirler dilerim.


default avatar
(74) -
O kadar sıkılmıstım ki (sinemadaki tüm çocuklarla beraber sıkıldık) yarısında kalkıp gittim. Para verdiğime pişman olduğum tek animasyon filmdir. Çılgın hırsıza ayıp etmişler.
3


avatar
(206) -
Çılgın hırsız serisinin altında kalmış oysaki boyle güzel bi malzemeyle cok daha iyi bir sonuç beklerdim. Gene de beğendim cok eğlenceliydi. Konu basit olsa da minyonlarin hatrina 7
7


default avatar
(62) -
Keyifli bir film olmuş. Böyle bir filme gerek varmıydı bilmiyorum. Çok sıkmadı ancak Çılgın Hırsızın çok gerisinde. Filmin son kısımları güzel.
10


avatar
(463) -
fena değil beklenti yüksek olmasın yeter, izlenilir 10/6,5
7


avatar
(453) -
Animasyon olması açısından bakılırsa oldukça başarı bir yapım. Ancak tür konusuna gelirsek; film genelinden ziyade çok en sonda yazılarla birlikte gösterilen sahnelere güldüğümü söyleyebilirim. Evet ailecek izlenebilir ancak (naçizane fikrim) özellikle küçük yaştaki çocukların izlememesi gerekir. Özellikle;
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(546) -
Eh işte diyebileceğimiz çok nadir tebessüm edebileceğiniz sadece çok kmik olan tek
Sürprizbozan: Göster
sahne idi bana göre.İzlensede olur izlenmesede olur yani 6/10 Wink
6


avatar
(1818) -
Fazla mı reklam yaptılar ne?

Şimdi o kadar çok fragman döndü ki filmle ilgili izlerken pek şaşırmadım olanlara. Bence bu kadar çok tanıtım da filmi olumsuz etkiliyor. Bazı sahneleri izlediğimiz için öyle bir tepki veremedim. Bu yönüyle Minyonlar beklediğimden çok düşük bir etki bıraktı. Hatta filmin içinde senaryo yoktu ki sadece verilen tepkileri izledik deyip durdum. Aldığı puanın düşüklüğü de bundan kaynaklanıyor. Herkes üst düzey bir şey beklerken olanı görünce bir öfkeyle 5-6 puanı basmış. Beklentiyi yükseklere çekmeden izlerseniz anca bir tadı tuzu olur yapımımızın. Neyse her türlü izleniyor tabi.

İyi seyirler.
Saygılar
6


avatar
(20) -
Filmi başından sonuna kadar severek izledim tanıdığımız komik,ufak,sarı,salak minionslar işte gayet eğlenceli bir filmdi ve kesinliklede sadece çocuklara yönelik değil yetişkinlerede hitap ediyor. Bazı arkadaşlarda demiş Despicable Me serisine göre altta kalan bir film olmuş diye fakat unuttukları bişey var bu Despicable Me 3 değil. Bazı insanları anlamak mümkün değil animasyon izlememiş insanlardan ricam yorum yapıpta gerçek animasyon seven arkadaşları soğutmasınlar.
8


avatar
(1239) -
Beklentimin altında kaldı. Başlangıç muhteşem ama sonrası sıradan.Keşke o başlangıçta ki hikaye gibi film devam etse bence çok daha eğlenceli olurdu. Bu demek değil ki kötü "ASLA". Bize guru'nun yanında ki minyonlar daha komik geliyor yada bana mı demeliyim. :/ Böyle bir kıyaslama yapınca haliyle istenileni veremeyen bir animasyondan farkı kalmıyor. :/ İyi seyirler.
6


avatar
(199) -
nedense bu minyonlar başından beri işçi sınıfıyla dalga geçiyormuş gibi geliyor bana .. o nedenle bir türlü ısınamadım bu seriye .. adeta mülteci işlerin bir parodisi gibiler .. kendi dillerini konuşan kanunsuz işler yapan kişilere hizmet eden kişiler .. bildiğin mülteci işçilerin karikatürü bunlar .. abartılı bir yorum mu oldu ?
6


avatar
(357) -
Bu minionları baya sevdim Gülücük
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(199) -
Çılgın hırsız serisinden sonra büyük beklenti içinde gittim.. Neredeyse filmin ilk arasında çıkıp gidecektim.
Gülmeyi bırakın 3-4 yerinde sadece tebessüm ettim...
4


avatar
(31) -
Çocuklara göre mi, sanırım değil, yetişkinlere göre hiç değil! Minyonlar iyi, senaryo kötü. Fragmanda ne varsa o kadar, fragman güzel, film hayalkırıklığı.
3


avatar
(3699) -
Çoluk çocuk büyük beklentiyle izlemeye başladık ve hayal kırıklığı yaşadık. Normal tv'lik bir çizgi film olmuş. Konusu sıradan ve komediden uzak olan bu yapıt eskileri arattı. İyi seyirler.
5


default avatar
(9) -
Minyonlara bayılıyorum. Ancak bu film pek olmamış. Filmdeki en komik anlar çıkan 3 fragmanda. Yani fragmanları izlediyseniz filme gitmenize gerek yok.
7


default avatar
(42) -
Çılgın hırsız serisinin çok altında kalan bir film olmuş sıkıcı olmuş yani bunu hiç yapmasalardı daha iyi olurdu yapacaklarsada daha kaliteli olabilirdi bunu izleyeceğinize çılgın hırsızı tekrar izleyin
5


default avatar
(92) -
Despicable me serisine göre çok altta kalan bir film. Senaryosu çok çok basit, kolay tahmin edilebilir ve sıkıcı. Halbuki iyi detaylandırılmış animasyon grafikleri, alıştığımız o komik minyonlar çok güzeldi. Ancak aşırı basit işlenişi tüm emeği çarçur etmiş. Bu animasyon stüdyosunu ve seslendirme ekibini bir başkasına versinler, çok daha iyi bir film çıkar.
5


avatar
(159) -
Karakterlerin şirinliği ve sıcaklığı sizin sebepsizce yüzünüzün gülmesini sağlıyor.Flashback yapan ve Gru ile tanışmayla sonlanan film 91 dakika boyunca sizi sıkmadan güldürerek izletiyor.Boş bir anınızda küçük yeğeninizle izleyebileceğiniz güzel bir film
10


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film