Giriş Kayıt

Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017) Yorumlar


Spider-Man: Homecoming

En çok beğenilen yorumlar
avatar
(74) -
Herkes spidermanin ne kadar cıvık olduğundan falan bahsetmiş. Şimdiye kadarki en kötü spidermanmiş. Ne bekliyordunuz acaba. Marvelin en ciddi ve soğukkanlı katili wolverine tadında bir film mi? Hiç çizgi roman okuyor musunuz bilmiyorum ama çizgi romanlardaki spidermana en çok benzeyen bu. Sony daha önce spidermanı marvele göre değil insanların beğenisine göre yapmıştı. Biraz ciddi biraz romantik. Dramatik bir spiderman vardı. Bir kahraman ama asla marvel spidermanı değildi. Gerçek spiderman rakipleriyle dalga geçen, uçkurunun peşinde giden liseli ergenin teki. Eğer sony spidermanı bekliyorduysanız beğenmemeniz normal tabi.
7


avatar
(40) -
Sonunda çizgi romanlarına uygun bir örümcek adam çıkartabildiler. Her anlamıyla başarılı bir film olmuş. Orijinal jenerik müziğinin kullanılması, karakterin yaşının uygun olması... Beni en çok heyecanlandıran örümcek adam filmi oldu. Üzerine koyarak devam eder bu seri
9


default avatar
(4) -
Sinemada izledim, izlerken uykum geldi, zorla bitirdim ve çıktım.Seyrettiğim en kötü Örümcek Adam filmi diyebilirim...


Yorumlar (174)
avatar
(1031) -
Eskilerin bazılarından iyi bazılarından kötü buldum. Avengers evreninde olması benim hoşuma gitmesede, final aksiyonunu da beğenmesemde iyi bir film olmuş
7


avatar
(111) -
Bunu da izlemeyeyim dedim bıktık artık. Fragmanı izledim çok da dikkat çekici bir şey yok. Bilim kurgu filmlerini cıvıtmaya başladılar zaten. Önceki üç bölümlük spiderman serisinden alacağımızı aldık. Teknolojik olarak çok bir şey değişmediği için görsellikte bir değişiklik olmayacağını düşünüyorum. Belki 20 yıl sonra farklı bir teknolojiyle örümcek adam çekilirse bir anlamı olur. Farklı filmlere zaman ayırmak lazım.


avatar
(727) -
Çizgi romanıyla eşleşen bir örümcek adam olduğu kesin.Sevilip sevilmemesi biraz da o sıradaki ruh halinize bağlı. Ben pek sevmedim, belki başka bir gün sevebilirim. Açıkçası fanı değilim.


default avatar
(126) -
Sürükleyiciydi.Güzel vakit geçirdim.Iron mani görmek ayrı zevk,örümcek adamın da şakalarını, komik hallerini sevdim.


default avatar
(1082) -
Andrew'ın oynadığı seri berbat derken örümcek adamı ergenlikten çıkartıp çocuk formuna soktukların için ayrı bir tebriği hak ediyorlar. Bu yeni serideki oyuncular başroldeki ergen ve sevgilisi hariç herkes harika roller çıkartmışlar. Koskoca Robert Downey Jr var onun olduğu filmler izlenir. Marvel Sinematik Evreninde Örümcek Adam'ın da ciddi bir yeri var onun için seriyi Demir Adam'dan başlatıp Kara Panter'e oradan da Yenilmezler e kadar götürüp harika bir evrende yer aldığı için ederi var bu serinin yoksa çocuk filminden başka bir şey değil. Hiç beğenmedim...
6


default avatar
(13) -
Gayet iyi film, her şeyi düşünülmüş, örümcek adam gökdelenler olmadan uçamaz


default avatar
(18) -
çocuk filmi gibi yapmışlar.Bunun neresine 3 ödül vermişler anlamadım
5


avatar
(817) -
Çizgi romana uygun olması beni ilgilendirmiyor ben izlediğime bakarım. Yani Peter'ı sevemedim pek. Aksiyon sahneleri de yeterli gelmedi bana. Yazacak başka bir şey de bulamıyorum 6 iyi gibi bu filme. 5.5'tan ama yanlış anlaşılmasın Gülücük
6


avatar
(363) -
Acaba 4-5 sene sonra yeni bir "örümcek adam nasıl orataya çıktı" serisi daha çekilir mi? zira artık kabak tadı vermeye başladı. Bağımsız "örümcek adam" serisi iken hadi biraz daha etkileyici idi ama şimdi diğer Marvel karakterleri ve hikayeleri birleştirilince, mitoz bölünme ve kombinasyonlar şekline dönüşmeye başladı çizgi-romanımsı macera filmleri.

Büyük kısmını esneyerek ve kısmen atlayarak seyrettim. Fazla "gençlik" filmi gibi olmuş.Eğerki "Örümcek adam"ın karakteri diğer yorumlardan birinde yazdığı gibi "ergen haytalığı" havasında olacaksa, bağımsız serilerdeki ne idi?

Neyse, ortalama bir hollywood ve Marvel macera filmi sonuçta. Ne yazılabilir ki?
5


avatar
(57) -
Aman aman bir film değil. İzleyin geçin, bu kadar basit.


avatar
(296) -
Diğer filmlere nazaran daha teknolojik şeylerle geliştirmişler eski peter parker olan filmlerde o kadar kaliteli efekt yoktu ben başrol oyuncusunu biraz zayıf buldum başka birisi olsaydı keşke 7/10
7


avatar
(319) -
23 Nisan sabahı çocuklarla kahvaltıda izlenecek türden bir film olmuş..
5


avatar
(123) -
Her serinin güzel yönleri vardı bu serinin güzel yönü mizahı olacak kesinlikle. Okulda izlenebilecek bir film.
6


avatar
(15) -
Diğer seriden farklı çizgi roman evrenini yakışmış bir film olmuş. Yaşı uygun, yaramazlığı, hırsı, avengersa girmek için uğraşması tam kıvamında olmuş. Sonuç olarak Marvel evrenine uygun olmuş.
Puanım 6/10
6


avatar
(168) -
Filmde sadece esprileri ve Michael Keaton'ın oyunculuğunu beğendim. Sırf onlar için 7 puan verdim. Doğru dürüst aksiyon yok filmde. En zayıf noktalarından birisi kesinlikle. Çizgi romana sadık kalmış olabilirler belki ama kaliteli bir film yapmayı başaramamışlar. Tobey Maguire'lı seri çizgi romana sadık kalınmadan çekilmesine rağmen muhteşemdi. Ve insanlar ilginç bir şekilde o seriyi taşa tutuyor. Bu filmde en önemlisi duygu yok. Örümcek-Adam karakterini çok basite indirgemişler. Şahsen ben Örümcek-Adam'ı bu şekilde görmek istemezdim. Olgun, ayakları yere basan bir Örümcek-Adam olsaydı keşke. Umarım gelecek filmler daha iyi olur.
7


default avatar
(38) -
İyi bir Spider-Man ve altı doldurulmuş boş olmayan bir villain.
8


default avatar
(2) -
film gayet güzeldi.
senaryoda şaheser bekleyenleri anlamıyorum. klasik süper kahraman filmi, ne bekliyosunuz ilginç olarak, sonunda kahramanımız ölsün mü ?

izlemeye aksiyonu bol film arıyosanız pişman olmazsınız.
8


default avatar
(29) -
İzlediğim en iyi Spiderman filmiydi.
9


avatar
(313) -
İzle,unut tarzında filmlerden.Senaryoyu baştan sona tahmin ediyorsunuz,şaşırtıcı bir şey yok.Daha çocuksu yapmışlar.İnce çizgiyi yakalayamamışlar.Onun haricinde oturup aksiyona doyup,eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir film.
6


avatar
(391) -
Diğer Spider-Man ve Marvel filmlerinden sonra beklenen tadı vermedi bana. Biraz hayal kırıklığı oldu. Gereksiz sahnelerle filmi ciddi anlamda sıkıcı bir hale getirmişler.
5


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 8 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film