Giriş Kayıt
Yorumlar (36)
default avatar
(1) -
Sıcak yaz günlerin de bizi serinletecek dizi 2.sezon ilk bölüm heyecanlı bekleyiş


avatar
(90) -
1. sezonun senaryosu bence biraz dar alanda gercekleşti. Bu senaryoyu işlerken Ray farklı seyler yapabilirdi. Umarım 2.sezon farklı olur.

Cevaplar (1)
avatar
(95) -
Kısmen haklısın ama şunu gördüm ,bu adamlar bu dizinin daha ilk sezonunda 3. Sezonu çekebileceklerinin hesabını yapmışlar,ve gerçektende 3. Sezon çıktı ve gerçektende heyecanla izletiyor... şunu belirtmek istedim ,belki ilk sezonu kimse izlemeyebilirdi ya da 3 bölüm izler bilindik şeyler deyip başka dizilere kayabilirdi... Ama bizim yorumlarımızı gören emin ol tüm seriyi izler hatta 4. Sezon nerde diye sorar...
10


0
| Bildir


default avatar
(228) -
Liev Schreiber-Jon Voight Dexter dizisinden sonra ''Ray Donovan''dizi reklamında görünce izlemek için listeme aldım bir bir indirdim. Dizi yi beğendim, ve kendimce olumsuz diyebileceğim bir taraf yok. Eleştiri olarak ,Jon Voight ''Mickey''karakterine oturtabildiğimi söylemem.Rolünün hakkını veriyor ama bazen bazı oyunculara bazı roller oturmaz ama işini fazlasıyla yapar ya; bence aynen öyle!Şu geçmişte OLAN durumu biraz kafam karıştı bide Çok Mutlu yardımcı olursanız sevinirim spoiler olmasın diye açıkça yazmıyorum ama kilit noktası olan durum!Sorum ise; Geçmiş de olan durum daha biz izleyiciğe tam olarak anlatılmadı değil mi?Yani DOĞRU OLAN HİKAYEYİ DUYMADIK DAHA?


default avatar
(112) -
hoşuma gitti dizi,adam genelde çok sakin konuşuyor,akıcı bir gidişatı var sizi sıkmıyor,ailesi ve çalışma hayatı arasında düzeni sağlamaya çalıian biri,3. bölümdeyim


avatar
(294) -
Öncelikle söylemeliyim ki, dizinin kalitesi 1-2 bölümde anlaşılacak türden değil. Özellikle 4. ve 5. bölümlere doğru; karakterler ve karakterlerin özellikleri açılmaya başlıyor. Geçmiş zaman hikayeleri ve şimdiki zaman hikayelerindeki parçalar yavaş yavaş birleşince de ortaya ciddi, kaliteli bir yapım çıktığı görülüyor. Karakterlerin hepsi ciddi ciddi üzerinde çalışılmış, kesinlikle baştan savma değil, oyunculuklar da bu karakterleri çok iyi yansıtıyor. Ray karakteri, karısı, kız ve erkek çocukları, kardeşlerinin her biri ve büyük baba karakterleri tam anlamıyla gerçekçi. Açıkçası 1 senedir bekliyordum diziyi, beklediğime değmiş diyebilirim gönül rahatlığıyla. Şunu da söylemek istiyorum, 1-2 bölüm izleyip bırakmayın, devam edin derim. Durağan anlatım dilini özellikle seven biri, hatta bir sinemacı olarak kullanılan dil benim oldukça hoşuma gitti, tabi herkes sevecek diye bir kaide yok ama şans verilmesi gereken bir yapım.


avatar
(17) -
Her bir bölümü sinema filmi tadında... Yaz döneminin en iyi işlerinden.
10

Cevaplar (1)
avatar
(294) -
Katılıyorum...


3
| Bildir


default avatar
(46) -
1. bolumu zorlayarak izledim , 2. bolume ise dayanamadım ve sildim gitti Bay Bay Bay Bay Bay Bay
4


avatar
(587) -
2. bölüm itibariyle izlemeyi askıya aldığım bir dizi oldu.. İleride yorumlara göre devam edebilirim ama şimdilik beklemede kalsın.. Bilmiyorum ama çok zorlama bir dizi gibi ilerliyor şu an.. İçine giremedim bir türlü dizinin..


default avatar
(228) -
Başta Jon Voight ve Liev Schreiber olmak üzere herkes rollerini haklarını fazlasıyla vermişler. Güzel bölümlerdi.


default avatar
(83) -
ilk bölüm itibariyle gayet başarılı olmuş konu bir harika şans vermek gerekiyor.........


avatar
(328) -
İlk bölüm itibariyle beklenilen gibi hareketli bir başlangıç olmadı. İyi bir oyuncu kadrosu bir araya gelmiş...Birkaç bölüm şans vermek gerekir... Melek ama..
9


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film