Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(21) -
bi kopyası da türkiye de bu kızın özgü namal


avatar
(1) -
Saygılar İlk yorumumu bu dizi için yapıyorum ve diziye fena halde sarmış bulunmaktayım....tavsiye ederim....


avatar
(882) -
Nurtopu gibi gibi bir dizimiz oldu Gülücük Umarım bu heyecanla devam eder konusu harika ilk bölüm bayagı iidi.


Yorumlar (55)
avatar
(59) -
2.sezonun ortasinda izlemeyi biraktim. Yarim birakmayi sevmiyor olsamda, zorlayarak ve zevk almadan izlemeye devam etmeninde bir anlami yok.
Senaryo ilerlemiyor zayif kaliyor. İzleyiciye belli klişeler ve tekrar eden döngülerden başka birşey veremiyorlar. Haliyle bu durumda bir noktadan sonra çekilmez hale geliyor.
6


default avatar
(5) -
Tatiana Maslany bu kadın gerçek bir oyuncu ve her karakteri mükemmel oynamış. Dizi sürekleyici akıcı ve heyecan dolu. Her bölümü ayrı güzel.Şiddetle tavsiye ederim.


avatar
(94) -
Michael Mando - Vic karakterini oynayan adam. ilk gordugumden beri sesi cok tanidik geliyor diyordum sonunda buldum. Çok Mutlu Far Cry 3'te Vaas karakterini seslendiren adam. Abi cok iyi ya Çok Mutlu Diziye gelince dizi super izleyin. Farkli bir konusu var.
8


avatar
(6203) -
Bana aynı zamanda ''SEVEN SİSTERS'' filmini hatırlatan bu diziyi yaklaşık bir haftada 5 sezon 50 bölümü zevkle keyifle izledim.Daha ilk bölümünden farklı bir dizi olduğunu hissettiren ve hiç de vasat olmayan bir dizidir. Tatiana Maslany neler yapıyor gerçekten inanılır gibi değil bütün klonları onun oynadığı bu kadın nasıl bu zamana kadar yeteneğini gizlemiş dünyadan? sanki yetenek abidesi müthiş sevimli gerçekten helal olsun. Sanatçı kime denir, kim sanatçıdır ve işini kim layikiyle yapıyor sorularının işte cevabı bu kadındır diyorum.. Ayrıca bu dizi genetik bilimi ve özellikle klonlamaya ilgi duyanları tam kalbinden vuracak nitelikte ve moleküler biyoloji ve genetik background'u olanların kesinlikle kaçırmaması gereken dizidir.Beğenmediğim kısım ise lezbiyenlik ve eşcinsellik onun dışında çok ayrıntılara takılmadan izleyin derim...


avatar
(128) -
Bazı arkadaşlar kızda oyunculuk zayıf demiş, 5 gün önce bu kız EMMY ödüllerinde, drama dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanmadı mı?

Hani şu Game of Thrones'un sadece 3 ödül alabildiği ödül töreni.

Drama dalında en iyi dizi yine Game of Thrones oldu ama aynı dalda en iyi kadın oyuncu Tatiana Maslany.

Bu kız bu diziye başlamadan önce sadece 3 farklı karakteri canlandıracağını söylemişler, fakat bu zamana kadar 12 farklı kişiyi canlandırmış, ne kadar zor bir iş olduğunu anlamanız için şunu düşünün.

Sizden aynı anda bir sahnede 2 farklı oyuncuyu canlandırmanız istenecek ve bu karakterlerin biri ana karakteri tanımıyormuş gibi yapacak ve onu taklit etmesi istenecek, nasıl ki gerçek dünyada kendi kendinizi taklit etmeniz istense birebir aynısı olabilirsiniz ve hiç sırıtmaz, işte aslında tam tersi olmalı çünkü aslında o rolden çıkıp tamamen başka biri olup kendinizi taklit etmeniz isteniyor, o sahneyi izlediğinizde de diyorsunuz ki, sanki bu ikisi gerçekten farklı insanlar.

Şimdi bu kız bir değil 2 değil bu zamana kadar 12 farklı karakteri de gerçekten 12 farklı insan olarak başarıyla canlandırmış ve sonunda bu yeteneği EMMY ödüllendirmiş.

Aklıma Cem Yılmazın lütfen bu esprileri dışarda yakınlarınıza anlatmayın dediği sahne geliyor, bu kıza başarısız demeden önce, kendimize soralım 12 değil sadece bir kişiyi taklit edin o da Cem olsun, ne kadar başarılısınız, hadi başarılısınız diyelim o sayıyı aynı sahnede 2 ye çıkarın, beyin error vermezse başka bir şey bilmiyorum.


avatar
(24) -
İlk sezonu ilgi çeksede ikinci sezonunu sıkıla sıkıla bitirdim ve 3. sezona hiç şans tanımadım daha kaliteli diziler dururken boşa zaman harcamayın
6


default avatar
(36) -
Yeni izlemeye başladığım bir dizi. Açıkçası çok iyi ve değişik bir şey çıktı izlerken, böyle bir şeyle karşılaşacağımı hiç düşünmüyordum. Yer-yer rahatsızedici olsa da yine de özgün bir dizi...


avatar
(193) -
Arkadaşlar dizinin 3. sezonunu nasıl buldunuz? 3'ün başında bıraktım da.
7

Cevaplar (2)
default avatar
(22) -
dizi gerçekten çok güzel ilerliyor,geçmişte olup bitenleri ve yarım kalmış olayları da aydınlatmaya başladılar. bence devam edebilirsin...


1
| Bildir
avatar
(193) -
Ben 2. sezon çok sıkılmıştım. 3. sezondaki:
Sürprizbozan: Göster

Bu yüzden devam etmeyeceğim galiba.
7


0
| Bildir


default avatar
(36) -
Gayet başarılı bir dizi, biraz aksiyon, biraz bilim kurgu, biraz polisye. Sürekli ne olacak diye merak ediyorsunuz. ilk 2 sezonunu izledim. 3. sezona başlıyorum. Başroldeki hatun çok çok başarılı.
8


default avatar
(5) -
İzilemeyenler için spoiler içerir.
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(10) -
Başlayan hiç kimsenin pişman olacağını zannetmiyorum. Pilot bölümünden itibaren oldukça sürükleyici bir dizi. Yalnız eşcinsellik fazla göze sokulmuş bu kadar olmamalı diye düşünüyorum. Yorumlardan da anlaşılıyor zaten kesinlikle aile ile izlenecek bir dizi değil. Ayrıca 4. Sezon için onay aldığı ve 2016 Nisan'da diziye devam edileceği yazıyor. Eğer öyle ise heyecanla bekliyoruz..
9

Cevaplar (1)
default avatar
(5) -
bütün nicklerimi ele geçirdiler farklı bir dizi olmuş


0
| Bildir


avatar
(193) -
3. sezondan önce diziye aşırı derecede ara verdiler. Zaten çok karışık bir konusu var. Dizinin karakterleri, konusu ve kurgusu güzel ama gerçekten çorba gibi bir dizi. Sürekli bir olay, başka karakterler. İlk 3 bölüm çok iyiydi. Sonrasında yavaşça bir düşüş oldu. Ayrıca 2. sezonda sündürme yoluna gidilmiş. 3. sezona geldik hala elle tutulur bir cevap yok dizideki sorulara. Ne zamana kadar böyle devam edecek acaba.. Bu arada dizi apaçık eşcinselliği de aşılıyor.
7


avatar
(45) -
İkinci sezon temposunu çok düşürdü. Bıraktım bırakacağım diziyi Baygın

Cevaplar (4)
avatar
(108) -
asıl ikinci sezon tempo tavan yaptı kardeşim. dizi mükemmel bu arada
8


2
| Bildir
default avatar
(112) -
Oyunculuk zayıf kızda,ben bu yüzden bıraktım.


1
| Bildir
avatar
(193) -
Aynen ikinci sezon yer yer sıktı beni. Sırf sezonu bitireyim diye izledim.
7


0
| Bildir
avatar
(29) -
[img] http://i.hizliresim.com/0nR8b9.jpg :O demek oyunculuğu zayıf.. Tatiana Maslany için demiş olamazsın acaba bizim gay çocuğu kız mı sandın sen
10


0
| Bildir


avatar
(302) -
İlk sezon bayağı heyecanlıydı..Fakat 2. sezon çok ahlaksız bir diziye dönüştü..Genelde Gay ve Lezbiyenlik üzerinden devam eden bir senaryosu var...


default avatar
(112) -
Anaa sezon 2 bölüm 3 gelecek diyor ben kaçırmışım,bi ara bakayım.Yalnız şöyle bir durum var dizide başrol oyuncusu
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(202) -
En beğendiğim dizilerden bir...Baktım yorumlara pek beğenen çıkmamış.E sen neden beğendin kardeşim dersen; ne bileyim ben hoşuma gitti işte.ille bana hayat dersi mi versin izlediğim konu/dizi/film.. bi tanesi de beni eğitmesin. Hoşuma gitti işte.sıcaklığı hoşuma gitti.Kadının kızı için böyle canhıraş çabalaması hoşuma gitti.din le kafayı sıyıranların tamamen kötü olmaması hoşuma gitti.Öyle yani
şiddetle tavsiye ettim gitti.


avatar
(174) -
Heyecanla izlediğim bir dizi
8


avatar
(51) -
Çıksa da hemen izlesek. Daha 1 sene sonra... nolamaz nayır


avatar
(26) -
Güzel ve ender bulunan bir konu başrol de yakışmış ama diğer tüm oyuncular 3. hatta 4. sınıf ve işleniş vasatın altında...
8


avatar
(165) -
5.bölüme başladım ama henüz film sarmış değil... izlediğim kadarı ile genel bir değerlendirme::
film çok ağır bir tempoda ilerliyor. 4 bölümü geride bırakmama rağmen sanki dizi bir arpa boyu yol almamış gibi. heyecan yok denecek kadar az. filmdeki şu ana kadarki en büyük eksiklik karşıt güçleri (ki çatışmanın ilerlemesi açısından şu ana kadar çoktan belirmesi gerekirdi) hala oratya çıkmaması.. ne oluyor bu kadınlara? bu deneyleri yapan kim? arkasından kim çıkacak? gibi soruların yanıtları henüz yok. bu da hızlı tempoya alışmış seyirci için yavan kalıyor.
yani senaryoyu çok sermişler... aksiyonun gerilimin bolca olması gereken bir film olabilirdi. kendi şahsımca ana karakteri oynayan kadını beğenmedim. farklı rollerin üstesinden geliyor olabilir ama fiziksel olarak bence filme uygun değil.
bir de en büyük sıkıntı ana karakterin sıradan biri olması. bir üstün özelliği yok. sıradışılığı yok. büyüleyiciliği yok... kahraman olma niteliği yok. bu da karakterle empati kurma problemi yaratıyor bence. sinemada olsaydı bu durumu yazmadım ama genel olarak izlediğiniz dizileri düşünün.. mutlaka ana karakterin ya da ana hikayenin bir çekiciliği normal olanın dışında bir özelliği vardır.
örneğin;
arrow: kahramanımız iyi dövüşen, iyi ok atan biri. bir amacı var
person of intrest: gene zekasıyla var olan bir bilgisayar dehası ve her işin üstesinden gelen bir eski asker. (aklı da var tabi)
[b]mentalist: IQ'su yüksek bir adamın hikayesi
supernatural:[/b] doğaüstü güçlerle mücadele eden kardeşler.
dexter: olayları onun gibi gören bir başkası yok
dr house: deha sahibi hayranlık uyandıran bir doktor.

neyse örnekleri çoğaltmak mümkün. sadece dizideki eksikliği fark etmeniz açısından bu dizi örneklerini verdim..
genelde iyi filmler ilk bölümden itibaren sarmaya başlar sizi. ama bu dizi şu an iyi gitmiyor. ilk 10 bölümü indirdiğim için izlemeye devam edeceğim. umarım ilerleyen bölümlerde dizi beni yanıltır.
siz de deneyin derim.. en azından 3 bölüm izleyin.. sararsa devam.. 10. bölümden sonra fikirlerimi tekrar yazacağım... iyi seyiler..


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film