Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(279) -
Film, orijinal tarafıyla takdir edilesi aslında. Yaşlıları konu ederek bir yandan onlardan nefret edip, diğer taraftan büyüklerimiz diye adlandırdığımız ve saygıda kusur etmememiz geren kişilerden nefret ettirtip iki arada bir derede kalmamızı sağladığı için de başarılı. Filmin son 40 dakikasına kadar filmin içerisinde kendimi hissedebildim fakat ne olduysa filmin sonlarına doğru filmden kopmaya başladım. Bu belki benimle ilgili bir durumdur, bilemiyorum. İlk etapta yaşlı insanların oldukça çaresiz ve neredeyse elden ayaktan kesilmiş vaziyette yaşadıkları görüntülerle karşılaşırken, sanki bir anda içlerine şeytan giriyor ve çıldırmaya başlıyorlar. Bu noktadan sonra "film keşke fantastik bir film olsaymış" demedim desem yalan olur. Aslında ba sahnelerde sanki filmin başlarında gördüğümüz yavaş hareket eden yaşlılar, bir anda hızlı birer insana dönüşüp terör estirmeye başladılar. Belki de bir çok kişiye de saçma gelen taraf da bu olabilir. Ben filmi fena bulmadım. Şans verilebilir. Filmin Alman yapımı olduğunu da dip not olarak eklemeliyim.
5


avatar
(26) -
Filmin vermek istediği mesaj çok açık kendini belli ediyor. Bu filmi anlamayanlar olmuş çok garip! Yaşlıların sevgisizlikten içlerinde biriken nefretin dışa vurumu bir korku filmi havasında anlatılmak istemiş. Ayrıca gerçek sevginin zor zamanlarda belli olduğu gayet güzel vurgulanmış. On numara film değil ama yeterince başarılı.
8


avatar
(8407) -
Belli bir yere kadar gerilim iyi muhafaza ediliyor ama bir yerden sonra tuhaf olmaya başlıyor. Zorla kendini öldürten insanlar, meraktan dolayı kendini öldürten insanlar vs. Klişesi bol, bazen vasat hatta özellikle sonlarında daha da altına düşen ama ilginç konusuyla merak uyandıran bir yapım. Ben bir şans verin derim, iyi seyirler olsun.


default avatar
(32) -
film iyi başladı ,soğuk gerilim tarzı iyiydi , sonra Amerikan slasher e döndü , filmin sonu konu itibariyle fena bağlanmadı


avatar
(539) -
Ne olup bittiği belli olmayan saçma sapan bir film. Delirmis huzurevi yaşlılarının insanlara saldırısını anlatıyor. Hikayede bilinmeyenler var boşluklar var. Anlatmakla bitmez. Sıkıcı ve gereksiz. Uzak durun.

Cevaplar (1)
avatar
(178) -
Her kelimesine katılıyorum. 45 dakika zor katlanabildim.
5


3
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film