Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(1583) -
Uyuşturucu bağımlıları grup terapisi bir akşam farklı bir kişinin çıkagelmesiyle değişik bir vaziyet alır. Her bir grup üyesi hikayesini çok daha gerçek şekilde anlatmak zorunda kalacağı türden bir değişik durum.

Senaryo fikir olarak ilginç ancak çok daha renklendirilebilirdi ya da çok ünlü isimler oynasaydı daha ilgi çekici olurdu. Mesela o koltuklarda, atıyorum, Brad Pitt, Christian Bale diğerinde Charlize Theron, Anya Taylor-Joy gibi isimler otursaydı filmin izlenme rakamı anında yukarılara zıplardı, buralar dolup taşardı. Film yapmak da bütçe meselesi işte.. Bilinmedik tiplerle filmler zevk vermiyor genelde.
4

Cevaplar (2)
avatar
(6201) -
Adèle Exarchopoulos'u unuttun


1
| Bildir
avatar
(1583) -
Fransız filmlerini çok izlediğimi biliyosun bayım, nedense Fransız birisi aklıma gelmedi, gelseydi Léa Seydoux da derdim. Chloë Grace Moretz, Elle Fanning, Hailee Steinfeld, Frida Gustavsson, Samara Weaving, Teresa Palmer falan da olur yani. Güzele bakmak, izlemek farkettiriyor cidden. Neydi senin o geçenlerde izlediğin bi filmdeki asyalı tip, günümü mahfetti felan demiştin Gülücük
4


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film