Giriş Kayıt

Hayalet Avcıları: Ürperti (2024) Yorumlar


Ghostbusters: Frozen Empire

Yorumlar (12)
default avatar
(210) -
LBGT nin kıyısında kalmışlar... ne gerek var yani..
kötü karakter tasviri fena sayılmasa da, God amblemi taşıyan bir varlık böyle bir şekilde.. ne deyim.
1980 leri aradım..

Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(6196) -
Öyle veya böyle bir şekilde esprileriyle aksiyonuyla kendini izlettiriyor. Fakat eski filmleri seven biri olarak bir daha kesinlikle izlemem. Açıkçası Böylesine efsane olmuş filmler geldikçe yine de izliyoruz. Kısacası seriyi sevenlerin şans vermesini düşündüğüm bir devam filmiydi, ayrıca sondaki ek sahneyi pass geçmeyin derim.
5


default avatar
(17) -
bir heves başladım, uyuklayarak bitirdim. kötü bir film. takıldığım nokta o değil, böylesi bir filmde neden phoebe ve melody arasındaki dostluğu birbirlerine aşık olmuşlar gibi lanse ediyorlar anlamıyorum. filme ne katkısı var? hem de 15 16 yaşında iki çocuk bu. olur olmadık her filmde gözümüze gözümüze sokmalarından kusacak duruma geldim.
4


default avatar
(3) -
Eski filmlerle kıyaslamadan dahi yorum yapılacak olsa film kötü. Süresi anlattığı konuya göre çok fazla. Sürekli filmin bitmesine ne kadar süre kaldığına bakıp durdum. Maalesef sıkılarak bitirdim filmi.
5


avatar
(1039) -
Çocukluğumun filmi oyun konsollarında bilgisayar da oyunlarını oynayıp müziğini dinlemek ile geçti zamanımız film tam 90'lar tadında ne eksik ne fazla o zamanlar bu film olmuş olsa yine bu kadar güzel denirdi ben sevdim eski oyuncuları görmek ve hayatını kaybetimiş insanlara itafta bulunmak ayrıca güzel filmi izlerken çocukluğuma döndüm resmen benim için Hayalet avcılarının her zaman özel bir yeri olacak


avatar
(86) -
Bir önceki bölümü pek sevememiştim ama bu filmde gençliğimin favori oyuncularını aynı esprilerle tekrar görmek nedense mutlu etti beni. Kötü baş hayalet de gayet güzel tasarlanmış. Bu arada, Phoebe'yi canlandıran oyuncuda gelecek var. Buraya not olarak düşeyim. 7/10
7

Cevaplar (1)
default avatar
(210) -
Mckenna Grace in film geçmişine bakarsan bu yorumu yapmana gerek kalmazdı, kaç yaşından beri oynuyor. bir çok başrol ve yardımcı rolu var.
5


0
| Bildir


avatar
(74) -
Yaşı 40larının üstünde olanlar için -benim gibi- güzel gelecektir, soundtrack girince bile puan otomatik artıyor Gülücük Beni rahatsız eden tek şey Phoebe karakterinin saçma sapan saçıydı. 6.5/10
7


default avatar
(29) -
1 saat 20 dakika izliyorsunuz bir şey olur mu diye? Gösteriyor ama sonrası yok. Şimdi başlayacak, şimdi film akacak diye diye 1 saatten fazla süre geçti. Kamera, çekimler ve senaryo iyiydi. İlk filme götürdü ancak sanki ilk filmin ilk sahnesinde kaldı. İlerlemiyor hikaye.
Birde bunlar çocuk oyuncu, kahraman ya da başrol olayına neden bu kadar taktılar? Yüzlerce kez bu denendi olmuyor işte. İzlenmiyor. Başka şeylerden şüphelenmeye başlıyorum artık. Lezbiyenimsi bir şeyler vardı filmde. Tam adını koyamadım.
Kötü bir yapım. Heba edilmiş bir senaryo.
3


default avatar
(126) -
Çok üzgünüm ama bu neydi şimdi?
Ghostbusters’ı çektiklerini unutmuşlar herhalde, ellerinde mükemmel bir kadro var, içerik var fakat ortada senaryo namına elle tutulur hiçbir şey yok neredeyse.
Eski kadroyu, yeşil hayaleti görmek sevindirdi o kadar. Cidden Ghostbuster tadını vermeyen bir filmdi. Bir sürü hayalet bekledim ama yok. 3-4 tane serpiştirip filmin kötüsü olarak Marvel canavarı gibi bir şey eklemişler. He izlenmez mi? Filmin nostaljisi adına, eski kadro ve anılar adına tabii şans verilir fakat beklentinizi düşük tutmanızı tavsiye ediyorum.
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(30) -
Eski serileri seven biri olarak ben bir önceki yapımı daha çok beğenmiştim yeni bir başlangıç olarak yeterliydi.

Ancak her şey hazır başlangıcı zaten yapmışsın güzel bir kurgu hikaye ve aksiyonla güzel bir iş çıkartılabilecekken nerdeyse filmin sonuna kadar hiç bir aksiyon olmaması(ya da çok yetersiz ve zorlama kolaya kaçılmış masraf olmasın diye heralde) sondaki aksiyonun da hiç tatmin edici olmayıp aceleyle bitirilmesi çok anlamsız olmuş.

Yani gibi klasik serileri yıllarca bekliyorsunuz ve nerdeyse önceki filmlerin ekmeğini yiyen bir yapımla karşılaşıyorsunuz, o kadar bekleyince insan ister istemez daha fazla şey sunsun istiyor ama sadece boş diyaloglarla öldürmüşler filmi tamam maliyet yükselecek belki ama bari aksiyonu filme yayarak sonda pik yapıp verseydiniz daha tatminkar olurmuş bu seri bunu haketmiyor.

Oyuncuların da yapacak bir şeyi kalmıyor sonuçta senaryo kurgu bu şekilde olunca yoksa ekip güzel aslında ama boş boş işlerle uğraşınca hiç bir işe yaramıyor.

Bir sonraki daha iyi olur umarım diyerek puanım 5.
5


avatar
(8394) -
Her zaman subjektif baktığım bir seri, o yüzden mi bilmiyorum ama beğendim! Benim için eski dostları görmek tarzında bir yapım. Yeşil aç hayalet bile sempatik geldi, çocukluk anılarını hatırlattı. Emily Alyn Lind yani tatlı hayalet kıza bayıldım. Genel olarak oyuncu kadrosu uyumlu ve kaliteli... Belki senaryo anlamında biraz daha derinlik olabilirdi. Ben tavsiye eder, iyi seyirler dilerim.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film