Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(6203) -
Bana göre gereksiz bir film. Yaklaşık 25 dakika üçlü sevişme sahnesi porno filmi gibiydi. Açıkçası beni fazla sarmayınca bu filmi de yarısından sonrasını sildim uçurdum gitti.. Ayrıca kesinlikle ailece izlenmez uyarıyım...


avatar
(8407) -
İsmiyle, konusuyla, tarzıyla ne olduğu belli bir yapım. Bazı şarkılar çok hoşuma gitti. Oyuncular çok sempatik, kadınların duygusallığı ve erkeklerin şekilciliği üzerinden gitmiş gibi hissettim. Heyecan ararken macera, duygusal karmaşa vs. vs. Ben beğendim ama her bünyeye uygun değil.


avatar
(1583) -
Orgazm kelimesi ile giriş yapabileceğim yorum hangisi olurdu dersem bu olurdu herhalde. Filmin adı da zaten happy ending yani mutlu son.

Konu: Genç bir çift, çok mutlu bir beraberlik yaşıyorlar ama kadın "bu 132. orgazm taklidim" diyerek bize filmin ana temasını iletmiş oluyor. Çift çeşitli çareler arıyor 3'lü yapmak gibi ve bu çifte iyi mi gelecek, nasıl olacak, merak edenlere izleyin görün derim. Kadınların orgazm taklidi yapmasının nelere mal olabileceğini anlatan bilgilendirici, eğitici bir yapım..

Çiftler konuşmalı, mutlu olmayan tarafın sürekli bir yalanın içinde yaşaması ve karşısındakine yaşatması hoş değil. Amerikan filmi haricinde bir Avrupa - Hollanda filmi izlemek iyi geldi. Buarada ""A Topkapı Film Production" diyor film başında, ilginç bi detay.

Not: Geçmişte 90lı yıllarda 2 Hollandalı sevgilim oldu, bizim kültüre göre çok serbestler, toyluk zamanımdı ve uyumsuzluk yaşamıştım, ne kadar batılıyız desek de doğulu gibi yaşıyoruz ilişkilerimizi, kıskançlık dozajımız fazla yüksek bir Hollandalı için, onların serbestliği Türk kimyasına uygun değil.
5

Cevaplar (4)
avatar
(1030) -
Abi Türk batılı ya da doğulu, orta doğulu değil. Başka bişey. Bi karakter var ortada. Her kıtadan bazı şeyler ters gelebiliyor.


0
| Bildir
avatar
(1583) -
Gülücük İlkerim tarih okumadın mı, Türkler doğudan geldi. Onlar kuzey batı Avrupa'nın serbest kültürü ile, bizse steplerin bağrından kopup gelmiş bin bir töre anane altında ve sonrasında İslam'ın ağır baskıları altındaki bir kültürle yoğrulmuş insanların torunlarıyız. Bugüne kadar her şey azalsa da seyrelse de genel olarak toplumda doğu tipinde bir sosyolojimiz var. Biz misafirperverizdir, yabancıları severiz, onlara hesap ödetmeyiz, doğuya gittikçe bu tip benzer şeyleri görürsün ama batıya gittikçe bunların azaldığını görürsün, net. Biz bizi biliriz kardeşim, Avrupa'ya gittiğimde de Türkleri gözlerinden anlarım, hal hareketleri ele verir, yani ortada bi farklılık bariz var. Haklı olduğun şey her kıtadan bazı şeylerin ters gelebileceği. Hem de ne terslikler Gülücük

Yahu bana da açıklatıyosun sabah sabah Gülücük dur kahvaltı yapmadım daha.
5


2
| Bildir
avatar
(1030) -
Doğrudur abi orta Asyadan göç ettik ama bin yıldır Anadolu bizim toprak. Bence Anadolu ne doğu ne batı. Ne farslara, ne moğollara ne, hintlilere ne de çinlilere benzeriz. Dediklerine tabiki katılıyorum.


1
| Bildir
avatar
(1583) -
Herkese;
Şuraya bıraktığım adresteki yapım bu film ile birebir alakalı, bilgilenmek isteyen izleyebilir. Türkçesi var mı bilmiyorum ama İngilizce bilenlere yarayacaktır daha ziyade.
https://turkcealtyazi.org/mov/6574240/sexology.html -
Kadın orgasmı hk. oldukça detaylı bir çalışma. Kadınını mutlu edemeyen adamın kendi mutluluğu da olmaz yani ona göre. Bu konuda cahil erkeklerin elinde nice kadınlar heba oluyor, hele ki bizim toplumumuzda.
5


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film