Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(319) -
Bilinen bir oyuncu olmasına rağmen yıllardır çevirdiği filmlerde fazla bir ses getiremeyen Stephen Dorff'un True Detective 3 ile birlikte oyunculukta level atladığını ve saygın bir konuma geldiğini görüyorum.İçinde olduğu projelere bir farklılık bir kalite katıyor.
Film gayet iyi.Yalnız şunu söylemek gerekir ki bir filmde her şeyi anlatamazsın.Filmleri yapanlar konuları açarken daha sonra toparlamaları gerektiğini,izleyenler de oluşabilecek eksikliklere tolerans gösterilmesi gerektiğini unutmamalılar.
Yan rollerde de ünlü isimlerin oynadığı sonunu da iyi bağladıkları izlenmeyi hak eden bir yapım olduğunu düşünüyorum.
6


default avatar
(10) -
saçma sapan bir senaryo. zaman geçirilir ama film bitince bir anlam veremezsiniz.


avatar
(6205) -
'' Ne olursa olsun doğru yoldan ayrılmayacaksın ''
Çünkü bedeli ağır oluyor. John Travolta'yı çok fazla etkin görmesek de varlığıyla ayrı bir kaliteydi. Filmde çok fazla aksiyon olmasa da bir şekilde sürükleyiciydi. Ayrıca arzu ettiğimiz gibi son olmasa da bence ders çıkarılacak bir yapısı vardı. Sanırım her kötü insanında iyi bir yönü var. Biraz bunun da mesajı vardı.
İzlemek için şans verilir Mi ? Bence verilir...
6


avatar
(8408) -
Gayet iyi bir kadrosu var ama film vasat! Morrison abime katılıyorum, S. Dorff'a kötü adam rolü çok yakışıyor, ilk Blade filminde zaten bunu çok öncelerde gösterdi. Film çok şart değil ama izlenir kategorisinde olmuş.


avatar
(502) -
Ortalama bir film bana göre, çok fazla aksiyon ve gerilim dolu anlar beklemeden izlemenizi tavsiye ederim izlemeyi düşünenler için. İzlemeyen bir şey kaçırmaz bana göre onu da not düşmek isterim.
İyi seyirler.
6


avatar
(1583) -
Mafya'nın soygun yapanlara hesabı kesmesiyle alakalı, içinde bir tutam aile dramı olan bir film. Stephen Dorff'a kötü olmak yakışıyor. 69 yaşındaki John Travolta da formunu koruyor.
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film