Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(566) -
Bir kulüpte drag queen olarak sahne şovu yapan birinin gece vakti ıssız sokakta bir grup serserinin saldırısına uğramasıyla başlayan sürükleyici bir gerilim.

Suç ve nefrete dayalı farklı yaşam tarzları içinde şiddet ve intikamdan daha derin bir şeye dokunabilecek bir hikayeye evrilen belirgin bir özgünlük taşıyan film.

Başından itibaren dayanılmaz derecede gergin bir psikolojik gerilim temposunu koruyan ve sonlara doğru doruğa ulaşan benzersiz, ilgi çekici ve mükemmel kurgulanmış bir olay örgüsüne sahip güçlü ve vurucu bir drama.

Başrol oyuncuları başta olmak üzere tüm oyunculukların mükemmel olduğu, drag ve efemine dünyasından korkmayan cesur izleyiciler için olan film Berlinale 2023'te en çok ayakta alkışlanan filmlerden biri oldu.

- Merak etme, bendensin.
- Hayır, hayır.
- Bendensin, sus. Dinle beni. Geçen gece yaptığın şey manyaklıktı.
- Kusura bakma.
- Yok yok, hoşuma gitti. Beni ifşa etsen mevzu değişirdi ama şu an değişmesine gerek yok.
8


avatar
(6202) -
Transseksüel insanların hayatı hiç ilgimi çekmez ve bu filmi de önceden Ne olduğunu bilmeden indirmişim. İzlememin tek sebebi Filmin başındaki dayak yiyen Transseksüelin nasıl intikam alacak diye yarıladım ve sonrası bazen de ilerleterek bitirdim. Açıkçası ne tavsiye edilecek ne de izlenecek bir film değil. Kısacası bana hiç hitap etmedi...
4

Cevaplar (1)
default avatar
(1) -
Karakter transexsuel değil drag queen


1
| Bildir


avatar
(209) -
Femme çok sıkı bir gerilim filmi. Jules'ub uğradığı homofobik bir saldırı sonucu hayatının ve kariyerinin nasıl mahvolduğunu ve saldırganlarından birini tekrar gördüğünde intikam almaya karar verişini konu alıyor. özellikle nathan stewart-jarrett'in performansı inanılmazdı. Konusu ve işlediği temalar, güncel ve önemli olduğu için takdir etmemek mümkün değil. Gerilim dolu atmosferi ve görselliği de gayet hoştu. Evet şiddet içeren sahneleri bazı izleyiciler için rahatsız edici olabilir. Bir de filmin sonu da ben gibi bazı izleyicileri tatmin etmemiş olabilir. Lakin izlenirrrr : )
7


default avatar
(253) -
Psikolojik gerilimi her an üst düzeyde tutan bir yapım olmuş. Olumsuz yorumlara aldırmadan izleyebilirsiniz. Ama tabii ki çoluk çocuk beraber izlenecek bir film değil.
7


avatar
(8404) -
Street fighter oynadıkları bölüm güzeldi. Onun haricinde, sert görünümlü homoseksüel eğilimleri olan bir adamla, eşcinsel bir performans sanatçısının tuhaf ilişkisi denebilir. Türü gerilim değil psikoloji olmalı bence... Bolca + 18 sahne mevcut, ben gerek yok derim!


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film