Giriş Kayıt

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013) Yorumlar - Sayfa 3


The Hunger Games: Catching Fire

Yorumlar (117)
avatar
(1684) -
Küçük bir iki ilerleme haricinde ilk filmin devamı değilde sanki ilk filmin bir başka versiyonu gibiydi. Aslında izlemeye de pek niyetli değildim ama türü itibariyle fantastik kurgudan uzak olup muadillerinden ayrılması ve bir geleceğin dünyasını çiziyor olması cezbetti. İki buçuk saatlik süresine ve kasvetli havasına rağmen hiç sıkmıyor.
Sonuna doğru filmden umudumu yitirsem bile finali görünce 3.ve 4. filmden beklentim arttı. Bu sinema da yeni bir taktik olacak ki son zamanlarda devam filmlerinde çok sık karşılaşıyorum; aslında çokta iyi bir şekilde ilerlemeyen bir devam filminin finaline dizilerde olduğu gibi "şak" merakta bırakan bir bitiş ekleyiveriyorlar...
7

Cevaplar (2)
default avatar
(53) -
hocam film kitaba göre gidiyor birinci film birinci kitapta bitmişti,2. kitabında başlangıcı bu film yani üstüne katılan veya eksik bir yanı yok.
8


2
| Bildir
avatar
(1684) -
Teşekkür ederim enesis. Film kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, kitapta dahi aynı ise bir devam olarak sonu haricinde elle tutulur bir ilerleme yok.
7


5
| Bildir


avatar
(84) -
ilk filmi çok beğenmemiştim, fakat bu 2. film bambaşka bir film gibi, hikayenin oturmuşluğu, verdiği mesajlar, oyunculuklar ilk filme göre 3-5 gömlek üstte. İyiki ilk filme bakarak izlememek gibi bir hataya düşmemişim. Serinin devamını merakla bekliyorum .
9


default avatar
(28) -
Kitaba severek başlamış, üzülerek ve küfrederek bitirmiştim diyebilirim. Kitap çok güzeldi o kesin. Ama anladığım kadarı ile senaryo hiç oynamayacak,Yinede kendimi izlemek zorunda hissettim,
Sürprizbozan: Göster


avatar
(182) -
Filmde ekstra pek bir şey görmediğimi söyleyebilirim. İlk filmin daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Şu sıralar gerçekten film beğenmekte ciddi sıkıntı yaşıyorum. Doğruyu söylemek gerekirse, bu filmi pek beğendiğimi söyleyemem. Özellikle, 7-8 puanlık bir film olduğunu düşünmüyorum. Ama, 3. film için güzel şeyler vaat ediyor. Jennifer Lawrence ve Woody Harrelson'un performansları iyiydi. Her gençlik filminde olduğu gibi, benim gibi gençlerin filmin puanını bu kadar yükseklere çektiğini düşünüyorum. Seri film olduğu için, yani gerisi-ilerisi olduğu için çok da eleştirmeye gerek yok, umarım 3. film daha güzel olur.
6


avatar
(336) -
Ben acaip beğendim harika bir film olmuş ve kesinlikle ilk filmden çok daha güzel. Jennifer Lawrence gerçekten çok yetenekli bi oyuncu.
10


default avatar
(82) -
kesinlikle yönetmen farklı işe yaramış.


avatar
(1239) -
Neden bilmiyorum ama ilk serisinden daha çok beğendim. Her ne kadar kitabını okumamış dahi olsam bundan ilerisi içinde okumamayı düşünüyorum çünkü filmin devamını merak ediyorum. Bakalım bir sonra ki seride bizi neler bekliyor.

Filme gelecek olursak görsellik olarak oldukça iyi. Aksiyon ve heyecanı insanı sıkmayacak düzeyde ve seyir zevki yüksek bir yapım.

Altyazı için teşekkürler.İyi seyirler. Selametle Saygılar
8


default avatar
(54) -
Filmi izledim ve ilk filme göre daha bir harika olduğunu söyleyebilirim.Kitaba bağlı kalınmış bazı sahneler yoktu ama önemli değil tabi.
8


avatar
(170) -
Kitabını okumadım ve bir sinema izliyicisi olarak gördüğüm vasat bir filmdi, Sanırım Jannifer lawrence ve kitap fanlarınca subjektif puanlama yapılmış, Kimse kusura bakmasın ama Ben ortada 7-8 puanlık iş göremedim..
6


avatar
(37) -
Kitaptan sonra film ciddi anlamda hayal kırıklığı oldu. Bir de Ateşi Yakalamak serinin en sevdiğim kitabıydı. Pek çok filmde iyi olabilir ama Jennifer Lawrence bu filme, Katniss rolüne uygun kişi değil bence.

Sürprizbozan: Göster


Kısacası beğenmedim işte yetersiz bir yapımdı. Anlaşılmaz sahneleri de çoktu, arkadaşımla izledim sürekli sahneyi anlayamadığından ona açıklamak zorunda kaldım. 1. filmde açıklamadan izlemiştik halbuki... 3. Filmi izlemeyi bile düşünmüyorum. Puanımı da sırf kitabını beğendiğimden dolayı 7 verdim yoksa 6 bile çok bu filme.
7


default avatar
(66) -
Kitabını okumuş biri olarak gene beğendim aynı ilk film gibi, LotR hariç en iyi kitap uyarlaması, çok sadık çok güzel yapmışlar. 8/10
8


avatar
(301) -
İzlemesi oldukça zor bir filmdi. İlk filmi de beğenmeyen ve aldığı not karşısında hayretlere düşenlerdenseniz bu filmde de aradığınızı bulamayacaksınız.

6/10
6


avatar
(13) -
Filmin yarısına kadar magazin olması, benim gibi maceraseverleri çok sıkıyor. Sanki sıkıcı film bitiyor, yerine başka bir filme geçiyormuşuz gibi . Film demekde istemiyorum aslında. Son zamanlarda filmler dizi formatına girmeye başladı. O kadar konsantre oluyorsunuz yarıda bitiyor. Bir dahaki bölüm bir iki sene sonra. O zamana kadar da filmden soğuyorsunuz tabi.
6


avatar
(8408) -
bence iyi olmuş film kesinlikle izlenmeli


default avatar
(53) -
2 filmdir kitaba sadık kalıyorlar,çok güzel bir film kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim.
8


avatar
(454) -
Kitaplarını daha ilk film çıkmadan önce okumuş olsam da hatırladığım kadarıyla kitabın hemen hemen hepsini filme gayet güzel bir şekilde aktarabilmişler...Film gayet hızlı aksiyon sahnelerini barındırarak uzun olmasının sıkıcılığını bastırmış...3. kitabınıda okuduğum için pek merak ederek beklemesem de yinede sonuncusunu nete düştüğü anda izlemek istiyorum...
9


avatar
(341) -
beklentim daha yuksek olsa bile begendim. belki muzikleri daha iyi olabilirdi.
8


avatar
(587) -
Olmuyor bir türlü olmuyor.

Bu serinin içine girmeye çalışıyorum ama yapamıyorum. Filmi 2 ay kadar önce sinemada izlemiştim ama yorum yapmak bugüne kısmetmiş. Sırf PG-13 rating'i alabilmek için çok kötü sırıtan aksiyon sahneleri yapıyorlar. Bir yere kadar dayanmaya çalışıyorum ama gerçekten ergen izleyiciler için aksiyon sahnelerine kıymışlar. Ki arena konulu bir film için filmin direği bu bana göre. Bundan sonra sinemada izleyeceğimi sanmıyorum.

Bu arada bu filme girmeden önce Jason Statham'ın Homefront filmine girdim ve inanın daha çok zevk aldım.
7


avatar
(820) -
2013 ün merakla beklediğim hatta en çok merak ettiğim filmiydi. İlk filmi tamamen Jennifer için izlemiş nispeten beğenmiştim. Ama bu film olmuş gerçekten. Konunun oturuyor olması ve karakterlerin ilk filme göre çıtayı yükseltmiş olmaları seyir zevkini yükseltti. (kitabı okumamış olanlar için) sonunda bir süpriz olduğu ve bu işin
Sürprizbozan: Göster
bitiriliceği sinyalleri filmin içinde az çok verildi. Son bir saati heyecan dolu oldukça tempolu güzel bir devam filmi olmuş. Üçüncü filmde kıyasıya bir aksiyon ve ilk iki filmin tozunu atacak bir son bekliyorum. Umarım bekletilerimizi karşılar.

Son olarak Jennifer çok tatlısın ya yakaladım
8


avatar
(82) -
Örnek olarak veriyorum 2012 yapımı Jagten filmi 50 bin oy alıp 8.3 le IMDB listesine girmiş. Ama bu film 120 küsür bin oy almış 8.1 puanla IMDB listesine girememiş. Ve 8.1 puandan daha düşük puanlı 50 ye yakın film de listede... Bunun bir sebebi var mı? Bilen varsa merak gidermek adına yardımcı olur mu ?
7

Cevaplar (4)
avatar
(820) -
IMDB listesine girmek için onların kurulu karar veriyor diye biliyorum. Puanla veya oy oranıyla olucak iş değil. Giremeyen filmlere örnek olarak 198 bin oy ve 8.1 puanla The Perks of Being a Wallflower filmi var. Bir kaç tane daha var böyle. IMDBnin kurulu karar verdiyor diye bi yerde okumuştum.
8


1
| Bildir
avatar
(82) -
Çok teşekkürler
7


1
| Bildir
avatar
(446) -
http://screenrant.com/imdbs-top-250-discussion-mikee-53740/


0
| Bildir
avatar
(82) -
bu daha çok yardımcı oldu Fraghera..ilgilendiğin için teşekkürler
7


0
| Bildir


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film