Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(19) -
Filmde ilgi çeken unsurlar var fakat çok sancılı ilerliyor ve finalde o kadar sancıya rağmen doğum yok. 10/4,5
5


default avatar
(6) -
Böyle iyi bir kadroya bu kadar sıkıcı, yetersiz ve anlamsız bir senaryo.. emeğe de harcanan her saniyeye de gerçekten yazık
3


avatar
(401) -
Tek kelime: Olmamış. Kıvanç Tatlıtuğ'un senaryoya rağmen oyunculuk direnişi var ama yetmiyor. Funda Eryiğit yetersiz, Gürgen Öz her zamanki mimik ve beden diliyle karşımızda. Gerilim diyeceğim ehhh, psikolojik gerilim diyeceğim yönetmenin gücü yetmemiş, çekimler, bir iki kare vermiş (ki Assos doğası için oldukça kolay) sonraki çekimler fısss. Zaten gerilim çekimi için Assos / Çanakkale bölgesi tercih edilir mi? Zonguldak'ın kara kapkara mekanı nene yetmiyor. Bence çekimleri biraz gotik tarza yönlendirmek lazımdı (Nuri Bilge'nin Uzak filmindeki tarz da olurdu) ama maalesef sarı ışık yoğunluklu çekimler tercih edilmiş. Bence yönetmen de başarılı değil. Yerli seyirci daha iyi puanlamış. Benim için zaman kaybıydı.
5


default avatar
(323) -
Film bir kere kesinlikle başarılı. Buradaki olumsuz yorumlara bakıp da iyi ki izlememişlik yapmamışım. Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu harika. Mekan zaten on numara. Hikaye de iyi. Daha ne olsun. Çok da güzel bağladılar sonunu. Aldığı puanın fazlasını hakediyor bence. 7,5/10
7


avatar
(8407) -
Filmi oldukça beğendim. Yönetmenin farklı bir kafası, tarzı vardır, insanın hayal gücüne uyunca izlemesi keyifli diğer türlü işkence oluyor. Biraz kurgu ve tempo sorunu olduğunu düşünüyorum. Toplumun ahlaki yozlaşmasına atıf, psikolojik gerilim ve hafif gizemiyle izlenir bir yapım. Kıvanç çok üst düzey oynamış ayrıca kadro kalitesi gayet iyi…


avatar
(430) -
oldukça ağır tempolu ve kasvetli bir film. bu sebeple haklı olarak sıkılanlar, yarısına bile gelemeyenler olacaktır. festival filmiymiş zaten... aslında bu hikayeden daha iyi ve "heyecanlı" bir şeyler çıkarmış ama işte gerektiği şekilde çekilememiş ve kurgulanmamış.

onun dışında kıvanç oyunculukta kendini oldukça geliştirmiş, iyi oynamış. filmin, başka da bir olumlu yönü yoktu sanırım. ha bir de mesajı vardı, o da çok orijinal ve yaratıcı bir mesaj değildi.
4


avatar
(806) -
Güzel başladı, iyi sürdü, şahane bitti. Senaryonun usta işi bir edebiyatçının elinden çıktığı belli oluyor. Kıvanç Tatlıtuğ'u izlerken de aklıma nedense salon filmlerini reddedip toplumsal gerçekçi filmler çekmeye başlayan Tarık Akan geldi... Bıyıklardan herhalde. Hülasa, sağlam bir gerilim filmi olmuş...
8


default avatar
(276) -
Gereksiz boğucu bir atmosfer, sığ diyaloglar ve çok uzatılmış sahneler. 10-15 dakikalık kısa film olacakken Netflix yüzünden uzun metraja dönüşmüş bir film gibi. Netflix'in aç, izle ve unut tarzındaki "tüketici"sine hitap eden bir film. Müzik seçimleri güzel. Son sahnelerdeki mesaj(lar) çok iyi ve yerinde. Kıvanç'ın oyunculuğu güzel. Gerisi "sıradan" ve vasat bir hikaye. Bence, bu filmin ederi 4 puan. Fakat Kıvanç'ın oyunculuğu hatırına 1 puan daha verdim.
5


avatar
(522) -
Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğu dışında ve kasaba dışında hiç birşeyini beğenmedim. Senaryo olmamış. O nasıl bir bitiş öyle, o kadar basit olmamalı. Yönetmen resmen Kıvanç Tatlıtuğ'u filme koyayımda kurtarayım demiş
4


avatar
(444) -
Olumsuz yorumlara aldanıp önyargı oluşturmayın. İçinde süper kahramanı olmayan bu film, birkaç ufak ve gereksiz hata dışında, sinir bozucu bir şekilde mükemmel. Hakan Günday'ın kalemi Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğu ile birleşmiş bu filmi mutlaka izleyin.
8


default avatar
(33) -
Görüntü yönetmenliği ve oyunculuklar gayet iyi. Ama yine de filmi kurtarmaya yetmemiş. Senaryo çok kopuk kopuk. Film bir türlü sizi içine çekemiyor.
5


avatar
(933) -
İlk dakikalarından itibaren bir şeyler döndüğünü hissettirirken her geçen saniye psikolojik gerilimi daha da artıyor. Bu noktada yaratılan atmosfer gerçekten başarılı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit de çok iyiler. Fakat hikayesinde beklenen sıçrama asla yok. Yaşananlar derinlikten uzak, sadece verilmek istenen bir mesaj var ve her şey buna yönelik yapılmış gibi. Oysa çok daha tatmin edici bir iş çıkabilirmiş. Son olarak da filmin tamamını sesi kısıp izleyen bir insan hiçbir şey kaybetmez. Diyaloglar öylesi sığ.

5.5 --> 5
5


avatar
(20) -
30 yaşıma geldim 20 yaşımda tv ve türk dizilerini izlemeyi bıraktım. Hadi bu filmi bir izliyim dedim yani gülüyorum ya arkadan bir ses flash tv diyor sanki Gülücük yani tv de eminim x bir dizide ki reyting i ortalama olan diyelim bir bölümünde bu oyunculukları ve senaryoyu rahat görebilirsiniz.
5


avatar
(1030) -
Çekimleri, atmosferiyle kaliteli bir başlangıç yapıyor. İyi de gidiyor derken, film epeyce bir süre, finale kadar çekilmez bir hal alıyor. Tekrara düşüyor sahneler. Mükemmel finali ve harika bir Kıvanç Tatlıtuğ olmasa puan 4-5 bandında diyebilirim.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film