Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(74) -
Fena değildi, ama Netflix'in zorlama
Sürprizbozan: Göster
canımı sıkıyor. Dönemler iyi yansıtılmış, oyunculuklar başarılı denilebilinir. Ama Shira Haas iticiliği bir beni mi rahatszı etti? 6,8/10


avatar
(792) -
"Aslında özgür irade diye bir şey yok. Bu bir yanılsama, ama hoş bir yanılsama."

Bu diziyi izlemeniz ve zevk almanız, beyninizdeki bir düğmeyi kapatıp onun zıt yönünde yer alan başka bir düğmeyi açabilmeniz ile mümkün. Öncelikle şunu bilelim ki, bilim kurgu ve fantazi kardeştir, ve birbirinden ayırmak olası değildir. Eğer film izlerken "mantık hataları" bulmak, paradoks avına çıkmak hobiniz ise, baştan vazgeçin. Çok farklı bir hikaye izlemek sizi ilgilendiriyorsa, bunu kesinlikle atlamayın.

Dört farklı zamanda, dört polis dedektifi üzerinden yürüyen bir hikaye izliyoruz, ama hepsinin ortak bir düşmanı var. Bunun nasıl olabildiği konusunda burada detaylara girmeye gerek yok, film bunu fazlasıyla yapıyor, ve olamayacak bir hikayeye sizi inandırmayı başarıyor, tabii baştaki uyarıya göre izlemeye koyulduysanız. Unutmamamız gereken genel geçer bir kural varsa o da şudur ki, bir filmin anlattığı hikaye "kendi içinde tutarlı" olmalıdır ki, bu konuda senaryoya kusur bulmak mümkün değil. Kast ile ilgili beğendiğim ve beğenmediğim seçimler var, ama genel olarak baktığımızda büyük bir sorun yok.

Arada tartışabileceğiniz kişilerle birlikte izlemenizde yarar var.
8

Cevaplar (1)
avatar
(6203) -
Yorum başarılı Wink
6


1
| Bildir


avatar
(86) -
Çok güzel kıvamında bir dizi. Dönemler çok iyi yansıtılmış. Farklı zamanları aynı anda görmek çok keyifliydi. Abartıya kaçılmamış, Ve en ilginci olabilecek mantık hatalarının hepsinin cevabı dizide var..
8


default avatar
(323) -
Bir çırpıda bitirdim. Gayet başarılı bir dizi olmuş. Senaryo çok iyi işlenmiş. Son ana kadar merakla kendini izletti.
8


avatar
(166) -
Güzeldi, baymadan izlettirdi. Daha da iyi olma şansı varmış bence ama bu kadarı da yeterli , hep aynı şeyleri izlemekten sıkılanlar için ilaç gibi gelecektir. Ufak tefek mantık hataları kabul edilebilir seviyede. Zaman yolculuğu temalı yapımlarda ufak tefek mantıksızlıklar oluyor elbette, sonlara doğru kesin saçmalayacak desem de iyiye yakın bitirebildiler.
Son replikte 2. sezon için kapıyı araladılar sanki, ne dersiniz ?
7


avatar
(502) -
Özgün bir senaryosu var bana göre güzel işlemişler. Giriş, gelişme ve sonuç son derecce tatmin ediciydi. Alt metinde yatan SEVİLDİĞİNİ BİL cümlesi çok güzel mesajlar barındırıyor. Sevilmek ve beğenilmek için neler yapmıyoruz ki bu da aslında hür irademiz olmadığının da bir göstergesi denebilir.
Tavsiye edilir özetle güzel dizi Gülücük
8


default avatar
(22) -
Dizi kesinlikle kendisini izletiyor.
Sürprizbozan: Göster
o kısımı çok aklıma yatmasa da zamanda yolculuk konulu yapımlar için zor olan mantık akışı bu dizide fena ilerlemiyor. türü sevenleri bu diziyi de beğenirler. oyunculuklar da oldukça başarılı.
8


avatar
(6203) -
Her bir 55 dakika olup 8 bölümden oluşan ve 4 zaman dilimi içinde gelişen oldukça farklı bir dizi. Her dönem kendi içindeki gizemiyle ilginizi çekiyor. Aslında dizinin başlarında kafalar karışsa da sonlara doğru her şey netleşiyor. Bu arada dedektif ''Shahara Hasan'' 2050 yılında başörtüsünden vazgeçtiği dikkatimden kaçmadı. Açıkçası bazı sahneler kasvetli olsa da zamanda yolculuk tarzı ilginizi çekerse şans verilir
Öneri: '' Iris Maplewood '' Shira Haas'ın bir dizisi olan 2020 yapımı '' Unorthodox '' çok beğenmiştim.....
6

Cevaplar (1)
avatar
(792) -
Ben de beğenmiştim. Gülücük
8


1
| Bildir


default avatar
(1) -
Senaryo ve oyunculuklar iyi. Kurgu senaryoya göre biraz zayıf kalmış, 2023 yapımı böyle bir dizi için teknoloji daha yoğun kullanılabilirdi. Farklı zamanlarda geçen aynı konu ve bu zamanlar arası mantıksal atlamalar kafada soru işareti bırakmıyor. Ben keyifle izledim ....
8


avatar
(539) -
Dark sevenleri çok memnun edecek beyin yakan bir mini dizi. The Prestige, Predestination, Rosemary's Baby filmlerine selam çakan yerler mevcut. Zamanda yolculuk temalı kafa karıştıran ama her detayın çözümlendiği gizem dolu bir hikayesi var. Türü sevenler kaçırmasın!


avatar
(185) -
Dark tarzı yeni bir NETFLİX dizisi. Listemdeydi. Dün geldiği gibi bitirdim.Tarzı sevdiğim için diziyi de sevdim. Herkese hitap etmiyebilir. Biraz sakin kafayla izlemekte fayda var. izleyecek olanlara şimdiden iyi seyirler.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film