Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(53) -
izlemeyin, izlettirmeyin, bir Stephen King hayranı olarak okuduğum bir kitabın ki en romanlarından biridir benim için. Bu kadar alakasız ve berbat ötesi bir işlenişi nasıl yaptılar anlamadım.
5


avatar
(8407) -
Carrie, zorlarsan heroes gibi yapımları hatırlatan bir film. Müziğine bayıldım, eski tarz gerilim-korku filmlerini anımsatan bir havası var. Zack Efron, Kurtwood Smith gibi tanıdık isimler var. Genel olarak vasat bir yapım. Çok şart diyemem ama izlenmeyecek kadar kötü değil.


avatar
(316) -
Filmin Stephen King roman uyarlaması olduğunu biliyordum. Filme başlarken de, Universal Studios ve Blumhouse introlarını görünce açıkçası bir hayli umutlandım ama filmin bu kadar berbat çıkacağını bilseydim, inanın hiç bulaşmazdım. Kısa özetle, daha önce bu kadar berbat bir Stephen King uyarlaması izlemedim. Üçüncü sınıf, akla mantığa sığmayan bir senaryo, üçüncü sınıf oyunculuklar (ki berbat performansı ile Zac Efron'da beni çok şaşırttı) berbat bir sinematografi ve ucuz efektlerle yapılmış, hiç bir korku ve gerilim öğesi barındırmayan, basit bir TV filmi (TV'de bile izleseniz, kanal değiştirirsiniz) diye özetleyebilirim.. Bu filme ayıracağınız vakti başka şeylerle değerlendirmenizi, bu filmden uzak durmanızı öneririm...
2


avatar
(312) -
Çok durağan, ilk filmi seyretmedim ama bu da ilgimi çekmedi. X men çakması gibi olmuş, yani aslında hiç olmamış. Tavsiye etmiyorum.
4


default avatar
(100) -
Tatmin edici değil, ilk film daha güzeldi. Orijinal kopyayı seyretmeme rağmen, karanlık sahnelerin çekimi çok kötü, sanki mum ışığında filmi çekmişler. Film beni içine çekemedi.
5


default avatar
(316) -
Drew Barrymoore'un oynadığı 1984 yapımı ilk çevirimi,çekildiği zamana göre gayet iyi bir uyarlamaydı.O filmi ilk izlediğimde yani 80'li yılların ortalarında çok etkilenmiştim.Bu yeni çevirim için çok umutlu değildim.Ama bu kadar kötü bir uyarlama ile karşılaşabileceğimide düşünmemiştim.Sinemalarda gösterime girmesine rağmen tv filmi kalitesinde birşey olmuş.Yani bu bir Netflix filmi olarak yapılsaydı da şu anki halinden daha kalitesiz olmazdı.Senaryo çok kötü.Olaylar çok hızlı gelişiyor.İlk çevirimdeki dramatik ve duygusal yapıdan eser yok.Herkes,kızın güçleri çok doğal birşeymiş gibi davranıyor.Hele sonu tamamen saçma olmuş. Anlamadım ne olduğunu.Kesinlikle uzak durun.Bunun yerine 1984 yapımı ilk çevirimi izleyin.
1


default avatar
(53) -
Film Bir Stephen King romanı uyarlamasıdır. Filmi kesinlikle bir korku filmi olarak izlemeye gitmeyin. Kitabını okumuş biri olarak King' in sanırım en fazla dram içeren romanlarından birisidir. Romanın dram kısımlarının çıkartılarak sadece aksiyon kısımlarının işlendiği bir film malesef. Bu da filmi olabildiğince durağan bir hale sokarak izleyiciyi kendisinden kopartıyor. Size tavsiyem filmden önce kesinlikle romanını okuyun. Ayrıca 1984 yapımı aynı isimde ilk çevrimi izleyebilirsiniz başrol oyuncusu Drew Barrymore.
5


avatar
(6203) -
Filmin konusu güzel etkileyici ama arzu edileni verememiş.
-Bana biraz 2018 yapım ''Freaks '' ve 1976 yapımı ''Carrie '' filmini hatırlattı. Evet filmi bitirdim ama çok tatmin etmedi.Yalnız küçük kızı başarılı buldum. Bunu dışın da filmin bazı müzikleri '' John Carpenter'' güzeldi. Yinede merak edenler kendileri karar versin..
4


avatar
(614) -
Sanırım pandemi döneminde sekteye uğrayan film sektörünün toparlanması biraz zaman alacak. Son zamanlarda arka arkaya kötü filmler izlediğim için bu kanaate vardım.

Bu film de izlediğim en kötü Stephen King uyarlamalarından biri oldu. Acaba ne zaman bir şeyler olacak diye bekleyip durduğum tatsız tuzsuz, sonu da hiç tatmin etmeyen bir filmdi. Genel itibariyle de temposu düşük ve oldukça sıkıcıydı. Universal Pictures, Blumhouse ve Stephen King isimleri yan yana gelince kötü bir korku film izlemek mümkün değil dedim ama sonuç hüsran.
2


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film