Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(165) -
Nicholas Brody'nin kızı DANA'dan nefret eden kaç kişi var? Özellikle tüm sezonlar boyunca hiç değiştirmediği iğrenç ayakkabısından?
9


avatar
(96) -
Dizi tam bir sinema tadında olmuş ve çok da güzel olmuş. ben kurgu ve oyunculuğu üst seviyede buldum. savaş filmlerini ve gizemlerini hep sevmişimdir. aşk.ihanet.hainlik hepsi bu dizide toplanmış bu da bize yetecektir.
10


default avatar
(1) -
hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz süper bir dizi her bölümü heyecan dolu çok akıcı bir dizi emeği geçenlere teşekkürler
10


Yorumlar (289)
default avatar
(12) -
Claire Danes müthiş oyuncu dizi ilk sezondan son sezona kadar kalitesini düşürmeden devam ediyor
çok başarılı bir dizi
9


default avatar
(19) -
dizimiz bilindiği üzere bir ajan dizisi ancak içerisinde bolca aksiyon ve siyasetin dışında drama ile harmanlanmış. aldığı güzel puanı görüp benim gibi izlemeye başlayanlar için bu uyarıyı yapayım dedim. çünkü 96 bölümlük eserimizin bana göre 5. sezonu tamamı ile başarılı olmakla birlikte 6.ve 8. sezonların ikinci yarıları başarılı idi. yaklaşık 24 bölümün dışında kalanlar benim hiç hoşuma gitmeyecek şekilde aşırılıklar içermekteydi. bol bol amerikan klişeleri, karakterlerdeki tutarsızlıklar bol bakışmalar-diyaloglar. kendi adıma tekrar izlemek gibi bir zaman kaybına tahammül edemem. bahsettiğim bölümler dışında izleyicinin aklını zorlayacak bir senaryo göremedim. benim gibi izleyecek birşey bulamadaysanız başlayın tabi. spoiler vermemek adına sezonlardaki düşüncelerimi paylaşmıyorum. 6/10
6


avatar
(101) -
Dizinin çok ciddi derecede CIA ve Pentagon bağlantısı olduğu çok açık. Spoiler vermeden şunları söyleyebilirim. Politikayla ve dış siyasetle ilgili olan arkadaşlar bazı bölümlerin tarihlerine bakarlarsa neredeyse benzer operasyonların gerçekleşmiş olduğunu ve hatta bazılarının da önce dizide gerçekleşip ardından gerçek hayatta yaşanmış olduğunu fark etmişlerdir.

Sezon ilerledikçe kurgunun bazı yerlerde abartıldığı ve gerçeklikle uyuşmayışı can sıkıcı olabiliyor fakat neticede bir diziden bahsediyoruz. Gülücük Aksiyon, gerilim, psikoloji özellikle de politikaya merak duyanlara şiddetle tavsiye ediyorum. Keyifli seyirler..
9


default avatar
(62) -
1.sezonu begenende olabilir begenmeyende 2. sezonda sizi içine çekiyor. 3-4-5-6-7-8 nasıl bir birine bağlacaklar diye düşünürken her sezonun ilk 2 bölümden sonra gerçekten keyifli bölümler izlettiler.
8. sezonu yeni bitirdim. Gerçekten adamlar 10 numara bir yapım ortaya çıkarmışlar. Claire Danes hakkaten rolünün hakkını sonuna kadar vermiş.
Sonuç 8 sezon izlenirmi dedim ama bu kalitede devam etse bir 8 sezon daha gideri vardı. Bitti kötü oldu. Sindire sindire keyfini çıkara çıkara bu diziyi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
9


default avatar
(35) -
BaRaCK OBAMA' nın bile izlemekten çok zevk aldığını söylediği diziymiş. kaliteli enfes bi dizi. Final sezonu 9.sezonuyla noktalanacak bilginize..
10

Cevaplar (2)
avatar
(6204) -
welatperest21 arkadaşım dizi bitmiştir ve final yapmıştır. Yoksa ben mi yanılıyorum..?
9


0
| Bildir
default avatar
(35) -
şu an itibariyle bende yeni öğrenmiş bulunmaktayım. bazı sitelerde 9.sezonun final olacağını net olarak gördüm de kapsamlı araştırmalarımda 8.sezon finalmiş.. pardonn
10


1
| Bildir


default avatar
(30) -
Beğenmedim, aldığı puan abartılı bence, bir ajanın triplerini izleyecekseniz buyurun, herşeyi bilen gören ama ne yaparsa yapsın kimseye kanıtlayamayan ona buna rest çeken ajan tripleri izledik bir sezon boyunca sabredip finali görelim dedik onda da çuvallamışlar(1.sezon için) arka sokaklar gibi uzun soluklu ama içi boş bir dizi o yüzden bıraktım
5

Cevaplar (2)
default avatar
(62) -
bence devam etmeniz lazım çünkü dizi 1-2 sezondan sonra 3-4-5-6-7-8 süper tavsiye ederim
9


1
| Bildir
default avatar
(30) -
Deneyeceğim
5


0
| Bildir


avatar
(1012) -
İşin açığı senaryonun esin kaynağı olan Taliban ABD Afgan barışı biraz ütopya gibi gelse de araştırınca gördüm ki 8.sezon ilk bölümü 9 şubatta yayınlanıyor.Gerçek hayatta mutabakat 29 şubatta imzalanıyor.Hatta şu gün itibariyle yani Ağustos ,400 Taliban üyesinin serbest bırakılması onaylandı diye haber var.Barış görüşmeleri de dizi de olduğu gibi Doha da.Dizi de olan olayların onda biri akabinde olsa ortalık ne olur bir düşünün.Gerilim korku dizisi olmamasına rağmen bu diziyi izlerken hep bir tedirgin ve gergin olmuşumdur.Çünkü gerçekten Carrie başta olmak üzere o sıra kim kamera önünde ise onu gerilimini ve sıkıntısını çok iyi yansıtıyorlar.Film veya diziler beklenilmeyini yapmaya , şaşırtmaya çalışırken çoğunlukla batırırlar.Ama burada zamanlama tempo ve gerçeklik öyle güzel ayarlanmış ki ben gerçekten hem şaşırıp hem de onların sıkıntısını yaşayabiliyorum.Bu diziye ve anlatılanlara ''ya elin Amerikalısının dünya üstünde istediği gibi at koşturması işte'' diyemeyiz.Tam tersi çok derin taşlama ve yergi var.Mükemmel oyuncu Claire Danes 8 sezon boyunca mükemmel bir dizi izletti bize.Finali ile de çok sağlam finalli diziler arasına girdi.
10


default avatar
(122) -
3 sezonda bitmesi gerekirken gereksiz yere uzatıldıktan sonra çok saçma bir finalle sonlandırılan bu diziyi yorumları okuyarak izlemeye karar vermiştim. Diziyi eleştirenler bile oldukça yüksek bir puan olan "7", yazıyla "yedi" puan vermişlerdi. Herkesin verdiği oya ve beğenisine saygım sonsuz.
Bana göre ise dizinin ilk 3 sezonu iyiydi. Sonrası ise tam bir eziyet olmaya başladı.
Claire Danes'in oynadığı ve hakkını verdiği ana karakterin kişiliği ile değil A.B.D'de, dünyanın en dandik ülkesinde bile gizli servisleri bir tarafa bıraktım, en ücra köşedeki karakolda bekçilik bile yaptırmazlar.Söz dinlemeyen, ikide bir deliren, her türlü maddeyi kullanan ve özel hayatı berbat bir kişiden hiç bir şey olmaz.
Claire Danes'in oyunculuğu ise gerçekten çok mükemmel. Senaryoda kendisine hangi rol biçilmişse hakkını veriyor. Ama bu durum bir önceki paragraftaki eleştirimi ortadan kaldırmıyor. Rolünü hakkıyla oynamak başka, biçilen rolün yapılan görevle bağdaşıp bağdaşmaması ise çok başka konular. Bu durumda geldiğimiz nokta ise yine senaristlerin yetersizliği.
Sonuç olarak dizinin artıları ile eksileri birbiri ile yarışıyor adeta.Bu durumda 5 puandan fazlasını da haketmiyor.
5


avatar
(6204) -
Gerçekten 8.sezonu iki günde heyecanla zevkle inanılmaz keyifle artan temposuyla harika,muteşem ve bir o kadarda son derece hüzünlü bir finaliyle bitirdim ve öylece kalakaldım. Maalesef tüm dizi boyunca İran,Irak,Suriye,Pakistan,Afganistan ve diğer müslüman ülkelerin nasıl bir yaşam içinde olduğunu görüyoruz.Birde yine aynı dizide Almanya,Hollanda,Fransa ve Amerika'da geçen bölümlere bakıyoruz ve yorumsuz farkı net görüyoruz.Kesinlikle izlenmesi gereken çok kaliteli bir dizidir.İzleyin keyfine varın...
(08.sezon için)
9


default avatar
(155) -
Temple Grandin filminde oyunculuğuna bayıldığım Claire Danes burada da döktürmüş. 6 ve 7. sezon iç siyasete yönelince dizi biraz duruluyor. Ama final sezonuyla gönülleri mest ediyor.

Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(1) -
muhteşem bir finaldi….bitmesin bu dizi....başyapıt..böyle bir dizi çevrilebilir mi bundan sonra ..sanmam..
(08.sezon 12.bölüm için)
10


default avatar
(101) -
Dizi finali çok nadir dizilerde yaşayabileceğiniz buruk bir tat bıraktı bende. Lanet olsun Carrie sen mükemmel bir detaysın. Özleneceksin.
Çevirmen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
10


avatar
(69) -
Sürprizbozan: Göster
Hayatım boyunca şu satırları unutamayacağım sanırım. Bitmesine çok üzüldüm. Bir efsane daha sona erdi Saygılar


avatar
(158) -
Her güzel şeyin bir sonu vardır. Gerçekten dizi dünyasında üstüne koya koya kalite çıtasını her sezon daha da arttıran bir dizi çok nadirdir. Homeland benim için bir çok dizide yaşadığım "Bu bölüm de baydı artık bitse de kurtulsam" demediğim yada nadiren söylediğim, İzlediğim her bölümde Claire Danes'ın oyunculuğuna hayran kaldığım, senaryosunu tahmin ettiğimi düşünüp çoğu zaman ters köşe yaptıran eşsiz bir diziydi.
10


avatar
(24) -
Sürprizbozan: Göster
Acısıyla tatlısıyla 8 sezonu bitirdik. Guzel bir diziydi. Özlicez seni Carrie. Bu sezona kadar çeviren arkadaşlara çok teşekkürler.
9


default avatar
(9) -
Çok güzel bir diziydi. Her türlü aksiyon, gerilim ve jasusluk. Final beklediğimden farklı oldu. Ancak genel olarak her sezonu soluksuz izlediğimiz bir diziydi. Çevirenlere ve emeğe geçenlere aonsuz teşekkürler.


avatar
(90) -
Dizinin finali çok güzeldi.Bütün çevirmen arkadaslara tesekkür ederim.
Yıllar geciyor ve bir güzel yapım daha veda etti.


avatar
(1040) -
Şu zamana kadar izlediğim en iyi en mükemmel casus dizisiydi, Amerikan başkanı obama bile bu diziyi izlediğini söylemişti ve bir efsane daha bitti emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler


default avatar
(1) -
dizinin 3.sezonu hariç bütün sezonları güzel. özellikle 4.sezon pakistanda geçmesi güzeldi. zira 8.sezon da pakistan'da geçiyor bu sezon da güzel.çevirmen hyphen'e teşekkür ederim. emeklerine sağlık
10


default avatar
(475) -
Bir efsane daha bitti. Çok iyi politik-casus dizisiydi.
10


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 11 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film