Giriş Kayıt

Monarch: Legacy of Monsters (2023) Yorumlar


Tv Dizisi

Yorumlar (18)
avatar
(539) -
Monsterverse evrenini yakından takip edenler için harika bir dizi. Her saniye aksiyon beklemeyin çünkü Monarch örgütünün kuruluşu ve amacını her detayı ile anlatan bir hikaye var ortada. Her bölüm gizemli şekilde ilerliyor ve karakterler arası geçmiş/gelecek bağlantıları gayet iyi. İlk sezon itibari ile dizi Monsterverse evrenine çok şey katıyor. Size dizi ve filmlerden oluşan bu evreni takip için izleme sırasını bırakıyorum.

Kong: Skull Island (2017)
Godzilla (2014)
Monarch: Legacy of the Monsters (2023, 2024, Dizi)
Godzilla: King of the Monsters (2019)
Godzilla vs. Kong (2021)
Godzilla x Kong: The New Empire


avatar
(35) -
2014 yapımı Godzilla 'nin kaldığı yerden devam ediyor. Çok iyi bir yapım olmuş. Godzilla Kong meraklıları kaçırmasın.
7


default avatar
(29) -
Son yıllarda yapılmış ve Godzilla evreninde geçen filmler içinde en beğendiğim Kong:Skull Island idi. Dizinin o filmle Bill Randa aracılığıyla organik bir bağı olması, kaijuları tutarlı ve kendi içinde mantıklı bir temele oturtması, hele 1950'lerden beri herşeyi açıklayan bir senaryosu olması diziye bayılmama yetti.
Oyunculukları gayet iyi buldum, baba oğul Russell'lar çok iyiler, Keiko karakteri çok sağlam, gizem, entrika ve bunların örgüsü harika.
Burada gördüğüm eleştirilerdeki Kate'in "ergen" tavırlarına gıcık olunmasını da pek anlamıyorum. Yaşımdan olsa gerek
Sürprizbozan: Göster
empati kurabiliyorum. Bu kız
Sürprizbozan: Göster

Aslında bu eleştirilerde anlayamadığım, hatta kızdığım şey, insanların başlarına gelen gerçekten çok sarsıcı olaylara verebilecekleri tepkileri yadırgamak. Üstüste yaşanan trajedilerden nasırlaşmak ve bunları alay konusu yapmak Türkiye halkına özgü bir şey sanıyorum. Herkesin fikri kendine tabii.

2 saat boyunca canavarların birbirini paralamasını izlemek istiyorsanız Godzilla filmlerini izleyin, ya da ne bileyim Rampage diye bir bilgisayar oyunu vardı, filmini bile yaptılar, onu oynayın, o canavarların nasıl olup da bu dünyaya geldiklerini, buna şahit olan insanların hikayesini 70-80 yıla yayılan bir hikayede, mantıklı soruları sorup cevaplarını veren bir senaryo ile izlemek istiyorsanız bu diziye şans verin.
9


default avatar
(78) -
Bir TV dizisi olarak başarılı buluyorum. Ergen durumların dışında fena gitmiyor. İnsan karakterlerin, hikayelerin işlenmesi de iyi bence yoksa klasik Godzilla filmlerinden çok farklı olmazdı. Hele paralel dünya konsepti çok daha "anlamlı" bir yere taşıdı. Umarım devam eder.
7


default avatar
(85) -
Dizi güzel gidiyor bence. Çok fazla aksiyon yok ama işleniş iyi. Can sıkan tek şey çekik gözlü kızın ergen tavırları. İlk bölümden itibaren her şeye ve herkese isyan ediyor. bir süre sonra ciddi şekilde rahatsız ediyor.


default avatar
(1) -
Canavarlar olmadan godzilla filmi yapmışlar.Ha godzilla geldi ha gelecek derken 5 bölüm oldu.1 bölüm daha izleyip bırakırıp sanırım...


default avatar
(78) -
Canavarları falan çıkarırsak seviye NCIS: LA... Hadi orada bazı karakterler sempatik falan diye guilty pleasure olarak gidiyordu burada o da yok, karakterlerin hepsi birbirinden itici, 4. bölüm ile devam etme şevkim pek kalmadı, 5. bölüm de aynı şekilde devam ediyormuş.
4


avatar
(86) -
3 ve 4. bölümler diziyi dibe çekti, saçma senaryolu bir ergen dizisine döndü. Puanımı 5/10 olarak revize ediyorum.
8


avatar
(55) -
Dizilerde pek bu kadar iyi görsel efektler görmüyoruz, görünüşe göre aynı kaliteyi sürdürüyorlar. Son zamanlarda izleyecek bir şey yoktu iyi geldi bu.
6


default avatar
(129) -
İlk 3 bölümü izledikten sonra godzilla 1 tekrar izledim. Birbirleri ile baya bağlantılıymış. Dizide gayet iyi . Takip edilecekler arasına girdi.


avatar
(319) -
İlk 2 bölüm kesinlikle iyiydi.Zamanda farklı tarihlere gidilip gelinmesine rağmen hikayenin giriş aşamasındaki anlatımı başarılı olmuş.Gizem,heyecan,fantastik unsurlar şimdilik her şey yerli yerinde.Genel puan için erken ama ilk 2 bölümü değerlendirsem notu yüksek olurdu.


avatar
(1040) -
İlk iki bölüm film tadında geçti keşke bütün sezonu vermiş olsalardı bir çırpıda hepsini izlerdim o kadar keyif alarak izledim oyuncular kurgu senaryo efektler herşey tam tadında olmuş umarım diğer bölümler de bu kadar kaliteli olur


avatar
(86) -
İlk 2 bölüm itibariyle olmuş bence. Sadece birbiriyle savaşan dev canavarları gördüğümüz duygusuz ve konusu olmayan Godzilla filmlerindense, içinde bir hikaye ve insan olan bu versiyon çok daha hoşuma gitti. 8/10
8


default avatar
(29) -
Monarch: Legacy of Monsters, canavarların gerçek olduğunu öğrenen ve Monarch adlı gizli bir örgütle bağlantılı olan bir ailenin maceralarını anlatan bir bilim kurgu dizisi. Dizide Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai gibi ünlü oyuncular yer alıyor ve Legendary’nin Monsterverse evrenine ait. Dizinin ilk iki bölümü Apple TV+'da yayınlandı ve çok etkileyiciydi. Dizide canavarların tasarımları, hikayenin akıcılığı, oyunculukların kalitesi ve atmosferin gizemi çok hoşuma gitti. Dizi, canavar filmlerini sevenler için harika bir seçim. Diziyi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
10


avatar
(276) -
Rica ediyorum, Bize Godzilla hakkında film yapıyoruz dedikten sonra insan hikayesi anlatmayı bırakın. Bize dövüşen dev yaratıkları gösterin. Filmlerde yaptığınız hikaye anlatımı, dram olmayan sahnelerin çokluğundan çok sıkıldık. Dövüş verin bize yeter. Şehirleri yok eden devasa dövüşler verin.

İnatla hikaye anlatacağız diyorsanız da ; Shin Godzilla (2016) izledikten sonra dizi yada film yapın. Teşekkürler.
1

Cevaplar (3)
avatar
(218) -
canavar dövüştürmek çok para, insan hikayesiyle süre doldurmak beleş Çok Mutlu


3
| Bildir
avatar
(276) -
Aynen öyle. 2 bölümde bir örümcek ile Yengeç suya atladı. Köprüde bir suret gördük. Şaka gibiydi.
1


0
| Bildir
avatar
(54) -
Eski godzilla filmleri bile insan doluydu. Boş beleş muhabbetler vardı. İlk holivud godzilla filmi bile doğru dürüst canavar göstermiyordu (insanlar o gerilimi sevmiş.)


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film