Giriş Kayıt
Yorumlar (18)
default avatar
(178) -
aşırı derece rahatsız edici bir film izleyecek olan arkadaşlara uyarımdır .bu konuda çok başarılı .ve bir şekilde kendini izlettirmeyi başarıyor.çoğu arkadaş gerekeni yazmış fakat bazı sorular açıkta kaldı bende
Sürprizbozan: Göster
bu sorular kafama takıldı ve tüm bu şiddetin yanında kafamda tamamlayamadım. çok eski bir film malum ortamlara düşünce izyelebildik anca psikoloji bozan cinsten bir film
7


avatar
(396) -
Başlarda güzel başladığını, ancak konu ilerledikçe mantık hatalarının yanında gerçekten uzaklaşıp, az da olsa "olabilir" havasından çıkarak "olabilemez" havasına büründüğünü ve finalinin de biraz aceleye getirildiğini düşündüğüm bir film.

Mantık hatası olarak düşündüğüm bir örnek:

Sürprizbozan: Göster

Filmin dram yönü de ağır basmakla birlikte, midesi sağlam olmayanların belki kaldıramayacakları bazı sahneler olduğunu da söylemek isterim.

Yine de, eğer bu tarz yapımlardan, yani biraz abartılmış vahşeti işleyen kanlı filmlerden hoşlanıyorsanız çok büyük beklentilere girmeden boş bir zamanda izlenebilecek bir film olduğu düşüncesindeyim.

Bu arada, filmi izledikten sonra "Anoftalmi" teriminin anlamını öğrenmek ve araştırmak için internetin başına koşup "Google Amca"ya danışan benim gibi kaç kişi var? Gülücük
6


avatar
(1234) -
İki türlü insan vardır. Bu filmi sevenler ve nefret edenler:) ben sevenler tarafındayım. Biraz daha prodüksiyonla muhteşem bir film olurmuş. İlk başlarda havada kalan ve bbeni deli eden şeyler zamanla çözüldü. Korku filmi olarak izlemeyin ama. Ben sevdim. Farklı bir şeyler arayanlara tavsiyemdir. 7 puan.
7


avatar
(404) -
Sürprizbozan: Göster

Böyle devam ederse iyi olur derken salak saçma bir filme dönüştü. Bu filmdeki gibi sapıklar illaki vardır hayatta ama bu film herşeyi en uç noktalarda işlemiş kanlı bir film. Bu yüzden film olmaktan öteye sizi sürükleyemiyor, inandıramıyor. Ben pek hoşlaşmadım.
5


avatar
(95) -
Berbat değil ama güzelde değil. Yani filme bazı arkadaşlar 1 puan falan vermişler. O kadar değil bence. Ortada bir emek var. Aslında bu konu, korku ve gerilim tarzı filmlerde daha iyi işlenebilir. İnsanların ödü koparılabilirdi hahahahaha
Fakat biraz dram birazda gerilim olmuş. O yüzdende yetersiz kalmış bana göre. Sadist bir baba, o babanın elinde ve onun baskısıyla yetişmiş çocuklar ve eşi. Avukat olan bir insan adalet işçisi... Gel gör ki yakaladığı ilkel insan türü bile onun caniliğinin yanında sönük kalır. Konu iyi seçilmiş ve ilgi uyandırıcı olsada, işleniş zayıftı. Yönetmenin eksikliği bu bana göre. Tavsiye etmiyorum uzun lafın kısası, İzlemeye değer tonla film var. Bin adet film sıralasanız bu ilk 500 e girmez hahahahaha Başka film diyorum Wink Bay Bay
5


default avatar
(44) -
Benim hayatımda izlediğim en garip filmdi ...Gerçekten şu anda kötü yada iyi yorum yapamıyorum....Böyle bir konu insanın aklına nasıl gelir anlamış değilim..Filmi tavsiye ediyorum güzel olduğundan değil garip olduğundan : )


avatar
(422) -
Sürprizbozan: Göster
Vahşice yaşayarak ormanda büyüdüğünü düşündüğümüz bir kadın var filmde, bir de normal bir hayatı olduğunu düşündüğümüz bir adam, fakat filmde vahşette normal dediğimiz insanların nasıl en vahşi hayvanları bile geçebildiğini göstermişler, filmin sonuna doğru vahşetin dozunu yükseltelim derken sonunu batırmışlar. Sonlardaki saçmalıkları görmezden gelirsek güzel filmdi.
6


avatar
(212) -
Bu Jack Ketchum harbiden zır deli. Bundan önce the girl next door filminide yönetmişti ve onun konusuda buna benzerdi. Bence bu adam harbiden birilerini kaçırıp işkence yapıyor normal değil Punky


avatar
(284) -
sosyal mesaj kaygısı içerisinde içinizdeki hayvan doğadaki vahşi hayvanlardan daha vahşidir temasını zorla gözümüze sokmaya çalışan yüzeysel yapmacık ve zorlama bir film olmuş. Beğenmedim.. olay bütünlüğü hiç yok. herkarakteri ayrı ayrı izleyiciye anlatmaya çalışmış ama çok yüzeysel kalmış. vasatın altında kalan bir yapım olmuş bence..
3


avatar
(195) -
Filmin konusu böyle;
Başarılı bir ulusal avukat, on yıllarca kuzeydoğu kıyılarında yaşamış olan saldırgan bir kabilenin son ferdini yakalayıp onu medenileştirmeye teşebbüs ettiği zaman, aile fertlerinin hayatlarını tehlikeye atar
Ancak filmi izledikten sonra, ben bir baba olarak, ne yazıkki aynı düşünceyi paylaşamayacağım. Çünkü;
* Bir baba çocuklarına böyle sadist davranmaz.
* Adalet savunucusu bir insan eşine kız(ına)larına ve tek oğluna böyle davranmaz. Büyük kızı lise öğrencisi ama, 3 yaşındaki bir insandan daha korkak ürkek içine kapalı ve nasıl olduğunu anlamadığım(!) bir hamileliği söz konusu!
* Ortanca kızı kör ama nasıl bu duruma geldiği açıkca bilinmemesine rağmen, vahşi bir hayvan gibi, köpeklerle birlikte aynı yerde yaşıyor.
* Oğlu, babasını idol almaya çalışıyor ama, yinede babasından korkuyor.
* Eşi hor görülen dövülmekten korkan zavallı bir insan.
Filmin asıl kahramanı (kadın) vahşi olarak lanse ediliyor ama, evin reisinden medeni olduğunu söyleyebilirim. En azından hemcinslerine karşı iyi davranıyor. Ama anneye neden saldırıp parçalayıp öldürdüğünü anlamadım.

Uzun yıllar böyle bir film izlediğimi hatırlamıyorum.
9

Cevaplar (1)
avatar
(284) -
ve 9 puan mı verdin?
3


1
| Bildir


avatar
(195) -
Filmi henüz izledim. altyazı için söyleyeceğim tek şey;
çeviri mükemmel! Çok Seviyor
9


avatar
(159) -
bu nedir ya iğrençliğin son noktası


avatar
(3699) -
Bazen medeni olmasını istediğiniz insanlara ne kadar vahşi davranabileceğinizi anlatan bir film.. Kan ve vahşetten hoşlananlar izleyebilir ama açıkçası bu film beni hiç sarmadı..

İyi seyirler.. yakaladım
3


avatar
(408) -
vakit kaybı, zamanınızı başka bişeyle değerlendirin.
4


avatar
(49) -
Ben ettim siz etmeyin. Bu filmi seyretmeyin.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film