Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(498) -
Öncelikle filmin içinde illüzyon teması olduğu için hemen "The Prestige - The Illusionist" ile kıyaslamak çok yersiz, çünkü bu filmin diğer iki filmden başlı başına en büyük farkı bir dram filmi olmaması... Dolayısıyla bu kıyaslama, bir Korku-Komedi filminin Saf Korku filmi ile kıyaslanması gibi bir durum çıkarıyor ortaya...

Sürprizler ya da illüzyonlardan ziyade, filmin başından sonuna ciddi şekilde eğleniyorsunuz. Bir dakikası bile sıkmıyor... Oyuncular güzel, oyunculuklar güzel, karakterler sıradışı olmasa da eğlendirici, dolayısıyla çabuk sahipleniyorsunuz.. Sonu da çoğu kişinin aksine benim hoşuma gitti, bazılarının yazdığı gibi aceleye getirme falan söz konusu değil... Öyle hissedilmiş, öyle yazılmış, öyle çekilmiş Gülücük

Kısacası kendi adıma kesinlikle tavsiye ederim...
8


default avatar
(7) -
Amacım kimsenin yorumunu film zevkini eleştirmek değil, ama bazı kişiler var ki gerçekten iyi filmlere bile zaman kaybı diyebiliyor. Bu film kolanızı cipsinizi alıp seyrine doyacagınız bir film. Bazılarıda demiş keşke film sonunda nasıl yaptıklarını anlatsalardı falan , zaten anlatılıyor fakat tam anlamıyla detaylıca değil. Neyse izleyin tabiki 8/10


avatar
(444) -
Sürprizbozan: Göster
İyice paranoya olduk galiba Gülücük izle ve geç...
7


Yorumlar (201)
avatar
(1723) -
ortam ve ambians güzel kurgulanmıştı, finale kadar 'ne oluyor' diye sorduk durduk, 2.nci filme göz kırptı açıkçası, kurgu ve sihirbazlık gösterileri başarılı, izlenmeli...
8


avatar
(2674) -
"seyrettiğim film bana şu anı unuttursun, derdi, tasayı bir kenara bırakayım yalnızca ekranda gördüğüm hikayeye odaklanayım" düşüncesi içerisinde olanlar için biçilmiş kaftan bir yapım.
7


avatar
(6204) -
Gecikmelide olsa bende izleme şansını bugün buldum.Gerçekten kusursuz derecede güzel. Zekice kurgulanmış , iyi oyuncularla doyurucu , görselliğiyle göz dolduran harikulade bir yapım. Üstelik finalde ters köşe yaparak izleyeni şaşırtan başarılı bir film.Şimdi ilk fırsatta 2. bölümünü izlemeliyim..
8


default avatar
(23) -
Biraz gecikmişim izlemekle ama keyifle izledim...Güzel kurgulanmış, perdeye başarılı bir şekilde aktarılmış...

7,5>>>>8
8


default avatar
(1082) -
Sahe sanatlarında icra edilecn sihirbazlık gösterileri zaman zaman sinemaya aktarımı gerçekleşmiştir. Bir kaç tane bu tarz konulu film izlemiştim..İlliyzonist ve Prestij bu filmden kat be kat daha sağlam idi..Bu filmde ise yürekli bir deneyim ışığı tutulmaya çalışılan ve film boyunca hafif bir mizah var. Güçlü noktaları, sinematografi yönlendirilmesi, hareketleri, komutları, ve görsel etkileri ile kafalarda güzel etkiler bırakıyor... Evet, sahne büyücüler hakkında ama film sihirli gerçek sahne teatral hayatta yanılsama tutmak için kullanılır. Bazı izleyiciler için ise görüntüleme açısından biraz fazla ince birkaç önemli ayrıntıların yer tuttuğudur..
8


default avatar
(4) -
Çok vasat bir film prodüksiyon güzel ama mantık hataları ve efektleri sihirbazlık olarak yansıtmaları işin tadını kaçırıyor.
4


default avatar
(14) -
hiç bise anlamasamda filmin her saniyesi beni etkiledi izleyin beyler bayanlar benden tam puan
10


avatar
(65) -
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine izlediğim gayet güzel bir film.Keyifle kendini izlettiriyor.


avatar
(30) -
İkincisini izleyeceğim günün öncesinde bu ilk filmi tekrar izledim. Farklı ve eğlenceli bir tarzı var filmin. Dinamik, hoş bir kadro fena sayılmayacak bir senaryo ile izlenesi bir yapım çıkmış ortaya. Konu illüzyon olduğunda seçeneklerimiz oldukça kısıtlı zaten. 75/100.
7


avatar
(231) -
Mükemmel bir kurguya sahip. Kaliteli bir yapım.
8


avatar
(998) -
10/6 biraz karışık ve hızlı idi, izle eğlen vay be de geç Süperrrrrr)
6


avatar
(30) -
Bence güzel bir filmdi . Beğenerek izledim .


default avatar
(14) -
Oldukça keyifli,temposu her daim yüksek,sizi sıkmayacak bir film Wink


default avatar
(3) -
Ben çoğu zaman film izlerken bazı yerlerinde sıkılır internette başka şeylere bakarım,film arka planda oynar. Bu filmi hiç arka plana atmadım mesela Çok Mutlu Tam da istediğim gibi bir filmdi , başından sonuna kadar izleyeni kendine bağlayan , sürprizlerle dolu gayet iyi bir yapım.
8


default avatar
(24) -
İnsana vay bee dedirten filmlerden biri. Muhteşem ....
9


avatar
(435) -
esprili ,eğlenceli bir çırpıda biten size zamanı unutturan kaliteli bir seyirlik.
6


avatar
(53) -
Bence aldığı puandan fazlasını hakeden bir yapım.Sihirbazlık olayını çok güzel şematize etmişler.Başarılı bir yapım olmuş.


default avatar
(4) -
4 sihirbaz bir görev için bir araya geliyorlar. Muhteşem şovlarını sergilerken inanılması güç bir soyguna da gerçekleştiriyorlar. Kısa süre içerisinde amaçlarının para olmadığı anlaşılıyor. Peki ama bütün bunları neden yapıyorlar? Kim için yapıyorlar? Bunu 4 sihirbazımızla birlikte öğreniyoruz.

Oyuncu kadrosu inanılmaz bir şekilde karakterleri yansıtmış. Şu oyuncu şu karakterde sırıtmış diyebileceğimiz biri çıkmadı karşıma. Bu da filmin akıcılığına yardımcı olmuş. Konusu daha önce işlenmiş mi bilemiyorum ama en azından benim daha önce izlediğin filmlere benzemiyor. Oldukça orjinal bir senaryoya sahip. Şov diye adlandırılan sahneler hakikaten şov kelimesinin karşılığını veriyor. Her ütopik gördüğümüz olayın mantıklı bir açıklamasını filmin içerisinde buluyoruz. Ben filmi çok beğendim. Kaliteli bir efsane izlemek isteyenlere çekinmeden öneriyorum. Yorumumu dikkate alıp filmi izleyecek olanlara da şimdiden iyi seyirler diliyorum.
9


avatar
(847) -
Sihirbazlar Çetesi (2013) Sihrin İlk Kuralı: Her zaman, odadaki en zeki kişi sen ol.. Filmin yönetmeninin kariyerine baktığımda seyir zevki yüksek oldukça sevilen filmlere imzasın bulunduğunu görüyorum.. Ama kariyerindeki en iyi film tartışmasız son filmi olan Sihirbazlar Çetesi olduğunu söylemek isterim.. Bu filmi vizyona girdiğimde izleyip oldukça etkilenmiştim çok akıcı ilerlemesi ve sarsıcı finali ile sizi eminim ekrana kilitleyecektir.. Oyuncu kadrosu ortada özellikle karakterler yerinde kullanılmış kısaca tam oturmuş diyebilirim.. Gerçekten oyuncu kadrosu filmi kanat takıp uçurmuş, oyuncu seçimlerin de ve performanslarında bir sıkıntı yok.. Uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir film ortaya çıkmış.. Sinemada sihirbazlar akımı Prestij ve Sihirbaz filmleri ile başlamadı ama son yıllarda oldukça ilgi görülüp beğenildi.. Bu iki film kadar orijinal bir senaryo ve gizemini son ana kadar koruyup seyirciyi şaşırtmayı seven bir sihirbaz konulu film ile karşı karşıyayız.. Film izlerken hiç sıkılmayacaksınız finale nasıl geldiğinizi anlamanız mümkün değil.. Sihirbazlar Çetesi eğlenceli ve film bittikten sonra arkadaşlarınıza direk tavsiye edeceğiniz türde eğlenceli bir seyirlik olarak tanımlanabilir.. Filmin imdb puanı 7.2 olduğunu ve benim gözümde daha fazlasını hakkettiğini söyleyebilirim.. Prestij ve Sihirbaz filmleri kadar oturaklı ve atmosferi bakımından benden tam puan almasa da üzerinde çalışılsaydı kurgusu daha iyi olabilirdi.. Dediğim bu iki filmden daha iyi olduğunu düşünmüyorum.. Başlangıç filminin yanına bile yaklaşamaz ancak soygun sahneleri ile İtalyan İşini bana anımsattı..Filmin sihirbazlık numaralarından ziyade tüm kozunu finale saklamış olmasından kaynaklı olumsuz düşüncelerim oldu demesem yalan söylemiş olurum.. Sihirbaz konulu filmler arasında özelikle finali ile kendine hak ettiği ilgiyi ve değeri zamanla bulacaktır.. Bu tarz filmleri seven seyircilere tavsiye eder iyi seyirler dilerim.. 8.2 Yakında bak.. Çünkü ne kadar yaklaştığını zannedersen, o kadar az görürsün.. "Ne mi istiyorum? Hayatının geri kalanını bu hücrede duvarlara gözünü dikip, nasıl olup da gözden kaçırdığını merak ederek geçirmeni istiyorum.. Egonun gözlerini böylesine kör edip, aslında hep iki adım gerideyken kendini bir adım önde olduğuna ikna etmesine nasıl izin verdiğini.."


avatar
(353) -
öncelikle bir başyapıt,olağanüstü oyunculukların olduğu bir film kesinlikle değil..the prestige ve the illusionistl'le gerek oyunculuk,gerek senaryo gerekse de sihirbazlık,illüzyon sahneleri olarak kesinlikle kıyaslanamaz...ancak morgan freeman ve mark ruffalo hatırına izlenilebilecek, arşivlik olamayacak çerez bir film..senaryo çok dağılmış,sürprizler yapılmak istenirken çok yanlış yönlendirmeler yapılmış..final olarak da pek tatmin edici değil..ama sıkılmadan ne olacak diye izliyorsunuz...izle geç filmlerden biri..
Sürprizbozan: Göster
7


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 9 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film