Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

DojimaEjderi

 
Kayıt : 12 Haziran 2018
  • Haibane renmei
    Haibane renmei
  • Van Helsing
    Van Helsing
  • Stalingrad
    Stalingrad
  • Resident Evil: Degeneration
    Resident Evil: Degeneration
  • Kosetsu hyaku monogatari
    Kosetsu hyaku monogatari
Son Yorumları
Haibane renmei (2002)
10 Ekim 2022
hayatımda izlediğim en ilginç animelerden birisi . herkesin deneyimlemesi lazım bence pek anlatılarak açıklanacak gibi değil
Kôkaku Kidôtai (1995)
09 Mart 2019
Bundan 5-6 sene önce Kidz diye bir kanal vardı. Geceleri Animez e dönüşüp anime yayınlıyorlardı. Tabi ki yayınlanan serilerden biri de Ghost in the shell stand alone complex di. Çok bir şey anlamama rağmen çok hoşuma gitmişti. Nedendir bilmiyorum bu serinin ilk filminden de haberim vardı ama izlememiştim. Bugüne kadar. Açıkçası izledikten sonra keşke daha önce izleseymişim diye hayıflanmadım değil. Gerçekten harika bir anime film olmuş. Konusu özellikle internetin ve yapay zekanın böylesine yaygınlaştığı günümüzde çoğu kişinin rahatlıkla anlayabileceği düzeyde. Çizimler, renklendirmeler, sahneler, sinematografi ve tabiki müzikleri tek kelimeyle şahane. Her ne kadar bazı kısımlarının hızlı geçilmiş ve bütünlüğü biraz bozduğunu düşünsem de ortaya harika bir iş çıkmış, kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
Now You See Me (2013)
12 Haziran 2018
Çok vasat bir film prodüksiyon güzel ama mantık hataları ve efektleri sihirbazlık olarak yansıtmaları işin tadını kaçırıyor.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film