Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(134) -
Garip bir film. 1 saat 50 dakika izledim. Ne anladım bende bilmiyorum. Genel olarak bakıldığında film bana biraz hayal kırıklığı gibi geldi. Filmde daha etkin öğeler varken, koskoca film 3-5 velet etrafında dönüyor. Ne olduğunu da filmin sonuna kadar anlamıyorsun. Sonu da ayrı bir olay zaten. Filmde ne "süper" ne de "8" var. Sonuç olarak, film daha da güzel yapılabilirmiş. Senaryoda o potansiyel fazlasıyla var. Fakat işin kolayına kaçılmış.

Melih ve Emre'ye bu güzel altyazıları için teşekkür ederim.


default avatar
(11) -
gercekten arkadaslar bırakın sınemaya gıtmeyı evde bıle ızlemeyecegınız bır fılm fılmın konusu turu hıcbırseyı bellı degıl cok sacma bır fılmdı hele hele basrol oyuncusu ınalınmaz amator bır cocuk zaten sanırım ılk fılmı tanımıyorum kendısını Çok Mutlu umarım son fılmı olur ama Elle Fanning için aynı seylerı tabıkı soyleyemem gercekten gelecek var o kızda mukemmel bır oyunculuk baska bırsey denemez 15 yasındakı kız harıc dıger herkez amator gıbıydı Gülücük


avatar
(28) -
rezalet.yarısında kapattım


Yorumlar (105)
avatar
(1723) -
ne anlattığını anlamadığımız yapımlardan biri, konu bir değişik başlıyor, evrildiği yer bambaşka, savruk bir senaryo, dağınık bir anlatım, biraz çocukça biraz yetişkin tavır, vasatizm...
6


avatar
(68) -
bazı arkadaşlar filmi anlayamadıklarından yakınmışlar:)) yani bunu anlayamayan neyi anlar, orası meçhul tabi. evet çocuk karakterlerin etrafında gelişen, yer yer eğlenceli bir bilim-kurgu. çocukların oyunculukları da iyi. türün meraklıları ve izlemek isteyenler şans verebilir.
6


avatar
(158) -
Puani ve yorumlari yüzünden neredeyse izlemeyecektim filmi. Başından sonuna kadar heyacanini koruyan, gerçekten müthiş bir film olmuş. Gizem & bilim-kurgu seviyorsaniz, benim yaptigim hatayi yapip beklemeyin, izleyin.
8


avatar
(6203) -
Açıkçası beklentilerimin altında çıkan bir film oldu.Film bilim kurgu gibi görünse de de daha çok aile ilişkileri ön planda gibiydi..İzlerken sıkılmadım ama izlemeseydim de bir şey kaybetmezdim.Fakat efektler çok kaliteli ve uğraşılmış olduğu belli. Ayrıca beklentiler yüksek tutulmazsa ailecek izlenebilecek bir film olduğuna da katılıyorum.
6


avatar
(8405) -
Biraz çocuk filmi gibi... Eski tarz bilim kurgu filmlerine benziyor. Çok üst düzey olmasa da izlenir derim ben... Oyuncu kadrosu da zengin sayılır.


avatar
(57) -
Filmimiz bilimkurgu ve gerilim türünde klasik gizemli bir J.J. Abrams filmi. Adında anlaşılacağı üzere 8 tane değil 6 süper kafadar çocuğun boylarından büyük işlere karışmasını anlatıyor.Filmin adı 8mm film yani Super 8 den gelme.Film çekmeye başlayan amatörlerimize saygı duruşu babında olmuş.Film daha çok çocuk ergen kesime hitap ediyor. İt,stranger things....gibi filmlerde de anlatıldığı gibi arkadaşlığın ve birliğin önemi anlatılıyor.Filmin yapımcı ve yönetmeni sanki Spielberg ile Abrams değilde Super 8 mm filmle o 6 çocukmuş gibi duruyor.Genel olarak klasik ve basit senaryo, sıradan oyunculuk ve vasat sinematografi.Özetle 13 yaşa gideri var ama genele göre vasat.
Senaryo 4
Oyunculuk 5
Sinematografi 5
5/10
5


avatar
(396) -
İlk dört dakikada beni müthiş şekilde içine çekti, sonrasında ve bitiminde ben ne seyrettim dedirtti. Tam olarak çocuk filmi, ama çocuklar bile beğenmeyebilir. Fazlasıyla basitlikler, mantıksızlıklar içeriyor.
Sürprizbozan: Göster

JJ Abrams'a özgü mavi ışık huzmeleri dışında kayda değer bir şey yok.
4


avatar
(1418) -
İçinde bilimkurgu barındıran ama sadece 12-20 yaş arası gençlere hitap eden bir film.
Yapımcılarından biri Steven Spielberg.

Film 1979 yılında Ohio’nun bir kasabasında geçiyor.

Joe ve Charles 13 yaşlarında , zombie filmlerini kendileri çekip oynayan iki arkadaştır. Bir gece 4 arkadaşlarını da alıp tren istasyonuna film çekmeye giderler. Çekim anında trene bir intihar saldırısı olur, tren devrilir ve içinde askeriyeye ait olan çok gizli yük ortaya saçılır. Kasabada garip olaylar meydana gelir. Gençler ve Joe’nin şerif yardımcısı babası bu gizemli olayların nedenini bulmaya çalışır.
Keyifle izledim ama yani eh işte...
5


avatar
(89) -
Çocukların Çektiği Film de İyi Montajlanmış. Puanım: 7
7


avatar
(203) -
speilberg olan bir filmden daha çoğunu bekliyor insan....Yinede eh işte....


avatar
(103) -
Filmden bi şey anlamadım Melek ama..
5


avatar
(1818) -
Baya baya film 7 puanı hak ediyor da ne bu türkçe altyazı sakinlerinin kötü puanı. Efektler olsun kendini izlettirmesi olsun adamlar ki J.J. Abrams işin içinde çok başarılı bir film yapmış. Bizim daha çok yol katetmemiz gerekiyor. Bir çocuk filmi için bu kadar iyi görsellik sağlam bir kadroyu daha da sağlamlaştırmış. İyi seyirler.
7


avatar
(48) -
Bilim kurgu severim. Ama izlemeseniz de çok şey kaybetmezsiniz.
5


avatar
(206) -
Türüne göre harika bir filmdi. Puanı neden bu kadar düşük hiç anlam veremedim.
9


default avatar
(15) -
film çok iyidi kesinlikle izlenmeli Punky
10


avatar
(9) -
J.J.Abrams Fringe deki saygınlığınla kalaydın keşke..
4


default avatar
(50) -
Kötü film / iyi puan makası bu kadardı açık ara olur, bu filmi de seyrettirebilenlerin, satış kabiliyetine saygı duyuyorum... çok fena Gülücük


avatar
(498) -
Bu kadar kötü yoruma bakmayın bence... slcn Tabii ki bir başyapıt ya da unutulmayacak bir film değil... Abrams ismi geçince filmden beklentiler çok fazlaydı, fragmanda da yine Cloverfield tarzında bir film geliyor zannettik hepimiz... Öyle olmasa da yine de keyifle izleniyor...
7


default avatar
(32) -
bu filme 7.2 vermek bu puana yakın diğer filmlere hakaret 4 bilemedin 4.5 imdb yapmazdı böyle bir şey ama şaşırttı.


avatar
(276) -
Bu yönetmenler bu filmi nasıl çekerler filmi değilde inanın bu detayı düşündüm !

Sıradan basitliğin ötesinde bir senaryo,çekimler ve filmdeki animasyon karakter berbat,yapımcı belliki filmin kalitesi değilde yönetmenlerin ismi yeter diye düşünmüş olmalı,haklıda çıkmış.

Yönetmen olarak Tarantino ve Rodrigez çok eleştiriler,Spilberg ise sinemanın hep dahisidir oysaki bu film bakınca Spilgerig hakkında oldukça fazla düşünmek lazım,berbat filmleri git gide çoğalıyor.

Tarantio ve Rodrigez ise çizgisini bozmuyor adamlar neyse o,izleyicilerine her zaman %90 beklentilerini verecek saygıya sahipler.

Film dönersem izledim,izledikçede ilk defa böyle yorum yapıyorum bu Yönetmen böyle film yapıyorsa saygı duymam !!!

Konu Vasat tam manasıyla 15 yaş altı izleyicye hitap edebilecek hatta düzeltiyorum 10 yaş altı olarak evet çocuklar bu filmi sevecektir,bilgisayar tutunu olan çocuklar ise izlemeyeceklerine eminim !

Bu yönetmenden böyle film çıkıyorsa puan vermek ayıp olur !

Spilger isime bakıp Puan vermek isterim,film o ismin kalitesine net cevaptır !

Puanım:10/0


‹ Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film