Giriş Kayıt
Yorumlar (17)
default avatar
(65) -
Olayların geçtiği yerden ( hisse senedi alıp satımı ) ziyade 2 li ilişkide neler yaşandığını anlatan çok güze bir hikaye. Ben çok beğendim vr izlemenizi tavsiye ederim. Bazen ortalaması 6 ve üzeri olan filmlere çok haksızlık edildiğini düşünüyorum o yüzden 8 verdim ama puanım 7
8


avatar
(1031) -
Normalde bu tarz borsa, para filmlerini sevmem ama burada garip ve vahşi bir aşk konuya girince olaylar çekici hale geldi. Her şey güzel ve mutluluk yakında gözüküyorken neden hırslarına yenik düşüp çomak sokarsın temalı üst düzey bir film olmuş. Özellikle psikopat sevgililer başta olmak üzere tüm oyuncular harika oynamışlar. Hatta pek görmesek te geveze anne iyiydi. Tavsiye ederim. İyi seyirler... 7/10...
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(64) -
Düşük prodüksiyonlu kendini ve haddini bilen bir film. Vaat ettiği şey zaten kült film olayım vs. Değli. Olabilir, neden olmasın tadında şans verilip, tamam hadi eyvallah diye kapatılacak bir film.
5


default avatar
(99) -
Konu ve işleniş gayet başarılı. Bana göre kadın-erkek eşitsizliği kadar, hiç birşey üretmeden, hiçbir ahlaki kuralı olmadan nasıl tonlarca para kazanıldığını gösteren çarpıcı bir uyarlama olmuş.Ve işin en acısı bu ahlaksız ve acıması olmayan dünyanın bir parçası olabilmek için insanların her şeylerini ama her şeylerini (İnandığı Tanrısı dahil) hiç gözünü kırpmadan feda edebileceklerini çok iyi bir şekilde yansıtabilmiş. 7.5
7


avatar
(159) -
Son zamanlarda izlediğim temposu acayip yerinde, anlatımı dolu ve oyunculuklarıyla üst sıralara tırmanan bir yapım. Gerilimin kendini fark ettire ettire arttığı olay örgüsü ve filmin izleyicide bıraktığı etki gerçekten çok başarılıydı. İki insan arasındaki sessiz rekabetin, aralarındaki ilişki ne düzeyde olursa olsun iki taraf da diktatörlüğe oynarken ilişkilerini ne hale getirebileceğini görüyoruz. Yükselme hırsı, kadın-erkek arasındaki anlamsız sınıf ayrımcılığı ve etik değer yargısı bence çok başarılı bir şekilde aktarılmış. Özellikle Luke'un escher merdiveni gibi tekrarlayan anlamsız tavırlarının finalde kesinlikle tahmin edilebilir ama kesinlikle de ayrı bir oyunculuk performansı gerektiren olaylarla noktalanması açıkçası beni beklediğimden daha çok tatmin etti diyebilirim. Ben beğendim ve tavsiye ediyorum. İyi seyirler.
8


avatar
(537) -
Kurumsal şirketlerde buna benzer olayların kesin yaşanmışlığı vardır. Yanlış anlaşılmaya müsait terfi durumları, statü farkı, erkeklerin zayıflığı, kadınların gücü üstüne vurucu bir hikaye yaratılmış. İş hayatı, ofis gerilimi gerçek hayata uygun şekilde yansıtılmış. Sonuna kadar heyecanla izlenen çarpıcı bir film.


avatar
(209) -
şaka bu film bu puanı nasıl almış? Genelde 7 altı puanlara şans vermem ama vufff iyi ki kaçırmamışım. Kaliteli bir senaryo, kurgu, oyunculuk, vurucu anlar ve hiç düşmeyen bir tempo daha ne ister gönül.
9


avatar
(1028) -
Güçlü bir kadın bulduğunda boyun eğeceksin, eğer mutlu olmak istiyorsan. çünkü güçlü kadın ne istediğini bilir. Karşısındakini de mutlu etmeyi bilir. Kendini onun akışına bırakacaksın, akıntıya karşı yüzülmez.

Bir nevi, erkek arkadaşının yüksek egosuna meydan okuyan bir kadının hikayesi aslında. Rollere düzgün ve net bir bakış açısı. Senaryo çok iyi yazılmış, her iki karakterin de, roller değiştiğinde nasıl zorluklarla karşı karşıya kaldığını, hem erkekliğin hem de kadınlığın kırılganlığı çok iyi anlatılıyor. Karakterler, durumlara çoğunlukla doğru yanıt veriyor.

Biraz mide bulandırıcı bir başlangıç var. Ama kadın ve erkek zihniyetini masaya yatırdığı için biraz gerekliydi bu. Yani tamamen gereksiz değil:)
7

Cevaplar (4)
avatar
(8398) -
İlk paragraf mutluluğun formülü, hayatın gerçeği!... Bu kadar basit, zorlamaya gerek yok, eline sağlık! Gülücük


1
| Bildir
avatar
(1028) -
Teşekkürler üstad. Kendini güçlü sanan kadın bulduğunda da kaçacan, arkana bakmadan Gülücük hayatın diğer gerçeği.
7


2
| Bildir
default avatar
(85) -
Aynen öyle,

Sürprizbozan: Göster
7


2
| Bildir
avatar
(6198) -
'' Bir uygarlığın seviyesini ölçmek isterseniz, derhal kadının HAYAT ŞARTLARINA BAKINIZ.''
Stuart Mill
8


9
| Bildir


avatar
(8398) -
Psikoloji, gerilim, iş hayatı, insanlıktan çıkma üzerine çok iyi bir yapım. Karanlık, boğucu havası da bunun üzerine katmer olmuş adeta! Velhasıl aynı işte çalışmak çiftler için büyük hata der, iyi seyirler dilerim.


default avatar
(5) -
Filmin başlangıcı olsun, ilerleyişi olsun oldukça akıcı ve gerçekçiydi. Oyunculuklar ve diyaloglar gerçekten sağlamdı. Gerilim dozu da güzel ayarlanmıştı. Her şey bu kadar güzel ve zirvede giderken tam 8-9 puanlık film, finaliyle 6'ya düştü bende. Netfilx illa filmin bir yerine istediği mesajları empoze etmek zorunda sanırım...
6


avatar
(107) -
ABD'nin o dev gökdelenlerinde bir avuç dolar milyarderi insanın paralarını daha da arttırmak için programlanmış robotlar gibi delicesine çalışan insanların hikayesi... Köleliğe karşı savaşan bir insan şöyle demiş: " En zoru da köleleri köle olduklarına ikna etmekti..." Bu vahşi kapitalizm, efendilerine en iyi hizmeti sunmak, en başarılı olmak , hep kazanan tarafta olmak için benliklerinden, kişiliklerinden, aşklarından bile rahatlıkla vazgeçebilen bir insan tipi yarattı. Bu acı gerçeği çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor film. İnsanların işyerinde kazanmak uğruna aslında neleri kaybettiklerinin farkında olmadıklarını ortaya koyuyor. İyi filmdi. Karakter ve psikoloji odaklı bir film olmasına rağmen gerilim düzeyi hiç düşmedi. Ruhlar, hayaletler olmadan; seri katiller, polisiye kovalamacalar olmadan, silahlar patlamadan da nitelikli gerilim filmi yapmak mümkünmüş demekki.
7

Cevaplar (1)
default avatar
(140) -
Guzel yorum!
Eklenebilecek tek sey filmin gosterdigi ve sonrasinda size sordurdugu gercekler. Para icin daha nelerimizi satmaya ve nelerden vazgecmeye haziriz ?
8


2
| Bildir


avatar
(6198) -
Son günlerin oldukça başarılı ve kaliteli bir filmi. Birbirini çok seven bir çift. Fakat aynı işyerinde statü farkı, kıskançlıklar, hırslar, sağlıklı düşünememek ve ödenen bedel.
Bir ara Emily'nin annesine sinir olsam da Emily'nin çok başarılı oyununu çok beğendim. Ayrıca filmin sonu bitmesi gerektiği gibi bitti. Beğenerek izlediğim bu film hakkında daha yazmak isterdim ama en iyisi sizin de şans vermeniz yönünde
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film