Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(225) -
Ünlü film eleştirmenleri tarafından çok sağlam övgüler aldı.Dikkate almaya değer sayfa incelemelerinde de bir hayli yüksek puanlar alarak başladı. Bu hype üzerine doğal olarak beklenti yükseliyor bu da aslında insanları ister istemez ön yargıya sürükleyebilecek bir durum. Seveceği varsa da sevmemek için bir çabaya sokabilir.

Ben filmin abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Genelde çok fazla hype yaratılan filmler abartıldığı kadar iyi çıkmıyor özellikle amerikan sineması için geçerli bu durum çünkü sosyal medya aracılığı ile de reklamı/PR'ı fazla yapılıyor fakat bu film o filmlerden değil.

Arjantinli Demián Rugna, 2017'de Aterrados filmi ile baya ses getirmiş hatta Guillermo del Toro filmi amerikan sinemasına uyarlamak istemiş fakat proje gerçekleşmemişti.

6 sene aradan sonra Rugna yine ortalığı hareketlendiren bir filmle karşımıza çıktı

When Evil Lurks bir "demon possession" türü filmi fakat bu türün 50 yıldır hiç değişmeyen klişelerini barındırmıyor. Kilise,haç,siyah gözler,kutsal su,katolik rahipler,şeytan arındırma vs.. hiç biri yok.

Demián Rugna bu türü kendi tarzında ve kurallarına göre uyarlamış. Bunu yaparken de özellikle vahşet konusunda kendini sınırlamamış bu da zaten filmi güzel yapan en önemli faktörlerden biri. Filmin bir kısmında Children of the Corn havası da vardı bu da beni ayrıca etkileyen bir kısım oldu

Filmde beklenmedik ve bir hayli sert "gore" sahneler yaşanıyor, bu sahnelerin hepsinde practical effects kullanılması, en ufak CGI sahne olmaması da gerçekçiliği, doğal olarak etkiyi yükseltiyor.

Baştan sona tamamı gerçek mekanlarda geçmesi, stüdyo kullanılmaması büyük bir artı. Stüdyo filmleri hiçbir zaman bu gerçekçiliğe ulaşamıyor.

Casting Arjantin/İspanyol ve yer yer avrupa sineması filmlerinde her zaman daha iyi oluyor. Ne çok güzel ne çok yakışıklı insan göremessiniz. Genelde daha halktan görünen ve iyi oyuncularla çekerler. Amerikan yapımı filmlerde artık mecburi katı kurallar var her etnik kökenden ve her cinsel yönelimi istisnasız her filmde işlemek zorunda bırakılıyorlar bu da casting'i negatif yönde etkiliyor. Çoğu filmde de fazla düzgün surat kullandıkları için amerikan casting'leri bu filmlerdeki doğallığa ulaşamıyor.

Sonuç olarak "olağanüstü" - "şaheser" seviyesinde bir film olmasa da benim için bu yılın en iyi korku filmi oldu ve özellikle son yılların da en başarılı "demon possession" türü filmi olduğunu düşünüyorum.

Sayfanın puan sisteminde 0.5 olmadığı için 7 basıyorum ama hemen hemen her yerde aldığı 7.5 puanı hak ediyor.
7


avatar
(498) -
Bir korku filminin kolay kolay unutulmayacak 1-2 orijinal ve vurucu sahnesi varsa, o film aslında amacına ulaşmış sayılır, yıllarca unutulmaz. Örneğin Exorcist - Kızın kafasının dönmesi, The Ring - TV'den Samara'nın çıkması, The Shining - Nicholson'un kapı arasından bakması, Hereditary - elektrik direği vs gibi...

Bu filmin şu an belleğime kazınmış en az 4-5 sahnesi var. İnanılmaz jenerik fikirleri olan, asla sakınmayan, akıllarına gelen her şeyi en sert şekliyle anlattıkları bir film çıkartmışlar.

Film ilk saniyesinden son saniyesine kadar seyirciyi her şeyiyle rahatsız etmeyi amaçlıyor. Sadece korku unsurları değil, sürekli birbirlerine bağırarak konuşan karakterler bile izlerken “bi sakin konuşun aga yeter amma bağırdınız” dedirtiyor. Durmaksızın konuşan bir babaanne, sorunlu bir çocuk gibi hiç durmadan gürültü yapan ve seyirciyi rahatsız eden karakterler. Sempati besleyeceğimiz bir tane bile karakter yok, aksine hepsi itici…

Yorumlardan gördüğüm kadarıyla bundan sıkılanlar da var, hatta bu kadar çirkin insanı nasıl toplamışlar diyen de... Bunların tamamı seyircinin bir kısmını kaybetmeyi bile göze alarak yapılmış, cesur tercihler… Bana kalırsa tutmuş.

Peki eksi yanları yok mu filmin, bence var. Diyalogların genel olarak iyi olduğunu düşünmüyorum. Bu belki altyazı ile ilgili de olabilir. Sonuçta film hiç bilmediğim bir dilde ve altyazı yetersizdir olabilir. (Buradaki altyazı ile izlemedim)

Bir de çok spoiler sayılmaz ama
Sürprizbozan: Göster


Sonuç olarak eksileri de olsa, istediğim gerilim dozajını bana biraz abartarak veren, beni gerilimiyle döven hem gore korku türüne, hem de ruhani korku tarzına fazlasıyla doyuran bir film oldu.
8


avatar
(63) -
Bu yıl, zamanında isim yapmış ve her korku filmi sever tarafından sevilip sayılan filmlerin devam niteliğindeki versiyonlarını büyük bir heyecanla bekleyip izleme şansı bulduğumuz bir yıl oldu. Ne yazık ki hiç biri (Insidious: The Red Door, Pet Sematary: Bloodlines, Nun 2, The Exorcist: Believer ) beklentileri karşılayacak nitelikte filmler değildi. Kendi açımdan yorumlayacak olursam, özellikle Pet Sematary ve The exorcist tam bir hayal kırıklıydı diyebilirim. Markalaşmış filmlerin devamlarını ancak bu kadar kötü devam filmleri çekerek imajlarını zedeleme cesareti gösterilebilirdi. Bunlar resmen, korku izleyicisine hakaret niteliğinde yapılmış, para kazanmak adına, baştan savma senaryoları ve kötü efektlerle dolu vasat bile denemeyecek örneklerdi.

Tam ümitlerin bittiği, galiba bu yıl doğru düzgün bir korku filmi izleyemeyeceğimiz dediğimiz bir anda Arjantin'den tokat niteliğinde öyle bir film geldi ki, tüm bu kötü örnekleri bir anda sildi, süpürdü. Bir korku filmi nasıl olura muhteşem bir örnek. Seyirciyi diken üstünde tutmayı başaran, her sahnesiyle izleyicide şok yaşatmayı beceren bir yönetmenin elinden çıkmış muhteşem bir korku filmi bu. Zaten yönetmenin ilk korku filmi de bir o kadar etkileyici ve başarılıydı. (Aterrados (2017))

Eğer kaliteli bir korku filmine hasretseniz, bu filmi sakın kaçırmayın diyorum. Artık böyle kaliteli işleri mumla arayacağımız bir dönemde olduğumuzdan en küçük şüphem kalmadı.
9


Yorumlar (56)
avatar
(353) -
filme pek çok övgü ve eleştiri gelmiş. türün hastası olarak beni memnun etti. iyi veya kötü bu tür filmlerin popüler olması hele ki pek aşina olmadığımız güney amerika'nın ıssız kırsalından tekinsiz karakterlerle gelmesi bile izlenmesi yeterli bir sebep diye düşünüyorum. filmdeki diğer arkadaşların dediği gibi hafızanıza kazınacak oldukça sahne var. çocuk oyuncularının performansları çok başarılı. biraz daha kurguyu daha derli toplu tutup kimi yan karakterlerin gelişimi işlenseydi çok daha güzel olabilirdi. türün hastaları kaçırmasın. izleyiniz efendim.
8


avatar
(806) -
Yönetmen Bey vahşet konusunda elini korkak alıştırmamış. Etkileyici ve akıllara kazınacak sahneleri bir hayli fazla. Beklentimi karşıladı.

Sürprizbozan: Göster
.
7


avatar
(317) -
Türüne göre değerlendirildiğinde oldukça sürükleyici. Hollywood filmlerinde görmekten sıkıldığımız bir çok klişe bu filmde yok. Dikkatimi çeken bir diğer şey bu film pek çok korku filmi gibi kapkaranlık sahnelerle dolu değil. Göstermek istediği detayları insanın gözüne soka soka aydınlık sahnelerle göstermiş. Insanın bam teline basabilecek bir çok unsur kullanılmış. Ben başarılı buldum, en azından birbirinin kopyası olan korku filmlerinden birini daha izlememiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum diyebilirim. şans verilir, izlenilebilir. Iyi seyirler.
7


default avatar
(34) -
Birçok film festivalinde gösterilen ve övgüler alan film, bana Türk yapımı cinli, şeytanlı korku filmlerini anımsattı. Filmin bütçesi oyuncu ücretleri dahil herhalde $ 50- 100,000 arasıdır diye düşünüyorum. Ama buna rağmen Dünya hasılatı şimdiden $ 1 milyon'ı geçmiş. Vaktiniz varsa ve bu türe meraklıysanız seteedebilirsiniz...ama hepsi bu...
6


avatar
(45) -
Film bu puanları hak eden bir film değil kesinlikle. Oyunculuklar çok zayıf, kast desen yoldan geçeni oynatmışlar gibi. Senaryo daha çok izleyiciyi irite etmek üstüne kurgulanmış yer yer bunu başarıyor özellikle
Sürprizbozan: Göster
çocukların bulunduğu sekanslarda, sinema sahnesinde gösterilmesine çok cesaret edilemeyecek ve pek de tanık olmadığımız türden şeyler vardı. 6 üstü her puan bence abartıdır, hak ettiği puanı verdim.
5


default avatar
(467) -
Benden geçer not aldı ancak saf bir korku filmi olarak değil. Mide bulandıran sahneleri var ve bu konuda amacına ulaşmış.
6


avatar
(806) -
İnsanın sinirini bozacak sertlikte sahneler var. Vahşet ve mistik korku bir arada. Bu tür filmlerden hoşlananlar istediğini bulacaktır. Ancak filmlerde makul mantık arayan benim gibilere hitap etmeyecek bence.
6


avatar
(20) -
Sevgili dostlar yorumumu dikkate alın ve öyle izleyin bu filmi. Bir korku Filmi seven biri olarak size sadece şunu diyebilirim tam anlamıyla vasatın da altı bir film. İMD'de tamamen şişirilme bir film ve puan almış. 139dakikanıza yazık. Artık burada düzenli yorum yaparak en azından boşa vakit harcamamanız için elimden geleni yapacağım.

Cevaplar (3)
default avatar
(4) -
1.Düşüncem her yıl düzenli olarak çıkan, standart 5 puanlı yeni eve taşınan ve şeytanlı birbirinin kopyası filmlerden daha iyi bir yapım olduğudur.2.düşüncem bir filmi eleştirmek için izlemek zorundaymışım gibi hissetmemem.3.Düşüncem vakit kaybı filmlerin sorumluluğu tamamen tercihini izlemek olarak kullananlara aittir ve sizden onay alıp film hakkında düşüncelerimizi kendi beynimiz karar verecektir.
10


2
| Bildir
avatar
(20) -
Sevgili soni1982 tatlar ve renkler tartışılmaz tabi ki. Ayrıca yorumuma değer verip cevap verdiğin için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla sen beklentiyi sıfıra(0) indirip izleyenlerdensin, anlıyorum seni. görecelilik kavramını bana kanıtlamana gerek yok ben zaten iyi biliyorum bu kavramı. Lakin genel geçer bazı şeyler vardır ki, işte bu şeylerden biride bu film malesef. Kendince özgün bir yapım diyorsun ama özgün değil ispat olarak Kötü Ruh filmini izlemeni tavsiye ederim.


3
| Bildir
default avatar
(4) -
Benim adıma düşünüp,benim adıma karar verip,yorum yapmazsan sevinirim.Filmi beğenip beğenmemen ile ilgilenmiyorum.Film tavsiyesine de ihtiyacım olmayacak kadar çok bilgi sahibi bir izleyiciyim.Kısaca başkası adına kendi kendine oscar ödülü verebilirsin de, her istediğini yapamayız NOKTA
10


2
| Bildir


default avatar
(94) -
5 para etmez bir korku filmi daha. Her yeri klişelerle dolu. Hep ne olacağını bilerek izlemeye çalışıyorsunuz.
4


avatar
(160) -
Bence şu ana kadar 2023ün en iyi korku filmi. Şok faktörü, karakterler, kurgu, oyunculuk … Neresinden bakarsanız bakın mükemmele yakın bir film olmuş. Bir filmi izlerken uzun zamandır bu kadar rahatsız olmamıştım. Yüzde yüz korku filmi izlemek isteyenler için ideal bir seçenek.
9


default avatar
(101) -
Bana göre birkaç vurucu sahne denemesi var ama o kadar yapılması gereken basit şeyleri yapmıyor ve yapılmaması gereken şeyleri çok basitçe yapıyorlar ki bir türlü film beni sarmadı maalesef.
4


default avatar
(84) -
8 yıldız 9 yıldız havada dolaşıyor maşallah, filme bakıyorsun ki konu güzel olabilecekken oyunculuk yerlerde ve bu akışı baltalıyor. Buna 8 veren diğer kült filmlere acaba 20 falan mı veriyor Gülücük. Beklentilerimi karşılayamayan film, bu kadar gazlanması ise ilginç.
4

Cevaplar (6)
avatar
(498) -
İnsanların sadece kendilerini ilgilendiren zevklerine, beğenilerine, yorumlarına eleştiri yapmaktan bir türlü vazgeçemeyen bir güruh var. "Bu filmi nasıl beğenirsin, nasıl 8-9 verirsin?" demek birazcık küstahlıktır. Benim size "nasıl beğenmezsiniz bu filmi, zevksizsiniz" deme haddim olmadığı gibi, sizin de olmaması lazım aslında. Mesela ben bahsettiğiniz kült filmlerin bazılarına 20 değil, belki 4-5 puan verebilirim. İyi bir sinama izleyicisi olmak demek tüm kült filmlere alkış tutup, diğerleri yermek demek değildir zaten.

Herkesin yediği yemekten aldığı tat ve keyif farklıdır di mi?
8


9
| Bildir
default avatar
(84) -
küstahlığı size iade eder "8 yıldız 9 yıldız havada dolaşıyor maşallah" cümlemi "Bu filmi nasıl beğenirsin, nasıl 8-9 verirsin?" cümlesine evrilmesini hayretle takip ederim. anlamakla algılamak bu olsa gerek.

eleştiri nedir? eleştiriye hazımsızlık nedir? "nasıl beğenmezsiniz bu filmi, zevksizsiniz" minvalinde bir cümlem yokken üstelik Gülücük bunu beğenenlere de sözüm: okuduğunuzu önce anlayıp sonra karar verin.

"Herkesin yediği yemekten aldığı tat ve keyif farklıdır di mi?" iyi de ben de böyle yemişim yemeği hahah.o zaman dediğinle yazdığın bir değil ki?

ne güzel dünya ya? kafana göre eleştiriyi eğip bük.
4


1
| Bildir
default avatar
(210) -
Filmlere puan vermek göreceli,, konu hakkında ikinize de katıldığım taraflar var. Bazı filmlerde oyların nasıl verildiği neye göre verildiği belli oluyor. bana göre mesela bu sene filmi Reptile - Del toro film, film sayfasında da yazdım.. Hayranlar ın puan artırdığını düşünüyorum..Yine, Woody Allen.. adam sinemaya yıllarını vermiş, çok kült filmleri vs var ama benim seyrettiğim bir kaç tane, ne biliyim hoşuma gitmiyor işte, herkes seyrediyor 7-8 veriyor diye zorundamıyım Gülücük
7


0
| Bildir
avatar
(319) -
erkanakre 3 cümle kurmuşsun 3'ünde de filmi nasıl beğendiklerine dair buradakilere tenkit var.Arkadaşta kibarlaştırarak "neyi beğenip neyi beğenmeyeceğine sana mı soracak insanlar" demiş.Saygı,sınırların ihlal edilmemesi anlamına gelir,yazdıkların kendi alanından çıkıp başkasının alanına giriyor.
Herkesin yediği yemekten aldığı tat ve keyif farklı derken de,aslında sana filmi beğenmeme hakkı veriyor o anlayışı gösteriyor.Senin ona vermediğin beğenme hakkına rağmen.
Yazılanları eğip büken sensin.
8


3
| Bildir
avatar
(498) -
Kendim cevap versem bu kadar iyi ifade edemezdim sanırım, teşekkür ederim @ango
8


3
| Bildir
default avatar
(101) -
Dünya üzerindeki sorunların neredeyse tümü , kişinin kendi yaptığı ya da düşündüğüyle ilgilenmesinden ziyade başkasının ne yapması ve ne düşünmesi gerektiği ile ilgilenmesinden kaynaklanıyor benim fikrime göre Gülücük ...
4


2
| Bildir


avatar
(63) -
Bu yıl, zamanında isim yapmış ve her korku filmi sever tarafından sevilip sayılan filmlerin devam niteliğindeki versiyonlarını büyük bir heyecanla bekleyip izleme şansı bulduğumuz bir yıl oldu. Ne yazık ki hiç biri (Insidious: The Red Door, Pet Sematary: Bloodlines, Nun 2, The Exorcist: Believer ) beklentileri karşılayacak nitelikte filmler değildi. Kendi açımdan yorumlayacak olursam, özellikle Pet Sematary ve The exorcist tam bir hayal kırıklıydı diyebilirim. Markalaşmış filmlerin devamlarını ancak bu kadar kötü devam filmleri çekerek imajlarını zedeleme cesareti gösterilebilirdi. Bunlar resmen, korku izleyicisine hakaret niteliğinde yapılmış, para kazanmak adına, baştan savma senaryoları ve kötü efektlerle dolu vasat bile denemeyecek örneklerdi.

Tam ümitlerin bittiği, galiba bu yıl doğru düzgün bir korku filmi izleyemeyeceğimiz dediğimiz bir anda Arjantin'den tokat niteliğinde öyle bir film geldi ki, tüm bu kötü örnekleri bir anda sildi, süpürdü. Bir korku filmi nasıl olura muhteşem bir örnek. Seyirciyi diken üstünde tutmayı başaran, her sahnesiyle izleyicide şok yaşatmayı beceren bir yönetmenin elinden çıkmış muhteşem bir korku filmi bu. Zaten yönetmenin ilk korku filmi de bir o kadar etkileyici ve başarılıydı. (Aterrados (2017))

Eğer kaliteli bir korku filmine hasretseniz, bu filmi sakın kaçırmayın diyorum. Artık böyle kaliteli işleri mumla arayacağımız bir dönemde olduğumuzdan en küçük şüphem kalmadı.
9

Cevaplar (1)
default avatar
(210) -
Dostum,
Evil Dead Rise
Testere X (tahmin edilsede)
Barbarian (bu sene dahil ettim
Terrifier 2
Smile (ben pek beğenmesem de)

bu sine için idare eder, korku gerilimler..
7


2
| Bildir


default avatar
(4) -
Karakterlerden biri "Şunu yaparsan sonumuz çok kötü olur" diyor diğer karakter de yapma denilen şeyi anında yapıyor Gülücük nasıl 7 lerde bi puan almış, araştırmaya bile değmez. Oyunculuklar da ekstra kötü


default avatar
(4) -
Son zamanlarda Hollywood alternatifleri olmaya başlaması sevindirici, Düşük bütçeli ama bir çok amerikan filminin başaramadığı gerilimi sağlıyor. Özellikle bilgisayar efekt yerine klasik makyaj ve manken kullanılarak yapılmış gayet güzel bir film. Bakalım hollywood ne zaman kopyasını yapacak.
9


avatar
(394) -
Öncelikle şunu söylemeyelim bu film bence " El cuco " efsanesine dayanıyor. Tahminim o yönde. Biz yabancı izleyiciler bağlamı anlamakta güçlük çekebiliriz ama o kültürden yetişen kişiler kesinlikle bu filmi beğenmişlerdir. Beni koltuğun ucunda tutmayı başardı sonuna kadar.

Öte yandan neredeyse aynı olay örgüsüne sahip " The Outsider " dizisini hatırlattı bana. Zaten orada da El Cuco efsanesi irdeleniyordu. Tavsiyem şans vermeniz yönünde olacak. Ayrıca bu filmi sevdiyseniz mutlaka söz konusu The Outsider dizisine de göz atın derim. Bu filmin biraz daha soft versiyonu diyebiliriz. İşlenişi çok güzeldir.
7


default avatar
(33) -
Puan dahi vermek istemiyorum çünkü tamamen rakam israfı bir film. Mantık hatası saçma oyunculuk had safha da. Çevirmen JAVAJAVA2002 hocama teşekkürler zahmet etmiş çevirmek için.
1


avatar
(8405) -
Aynı anda insanı sinir eden, filmin devamı için en saçma seçeneği seçtiren bir iş! Fakat aynı anda inanılmaz vurucu ve etkileyici, insanı derinden sarsan sahneler... Ürkütücü ve tekinsiz ambiyansı cabası! Bence muhakkak bir şansı hakediyor, iyi seyirler dilerim.


default avatar
(9) -
When Evil Lurks, kısım kısım bakacak olursak çok iyi anlara sahip olan bir film. Bazı sahneleri insanı cidden şok ediyor. Genel olarak değerlendirdiğimizde ise eksik ve havada kalan detaylarının bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan yönetmen filmin atmosferine epey özen göstermiş. Çoğu Korku filminde aydınlık sahneler bir anlamda nefes alma sekanslarıdır ama burada neredeyse karanlıkta geçen sahnelerden daha rahatsız edici anlar var.

Şu ayrıntıyı da ilave etmek gerekiyor. Korku türünde karakterlerin yanlış kararlarına alışığızdır ama burada durum çok uç noktalara gidiyor. Ana karakterin zekasızlığına adeta isyan ediyorsunuz. Kısaca senaryo ve karakterler açısından zaafları olsa da senenin ilgiye değer yapımlarından birisi. Muhtemel bir Amerikan çevrimini izlememizi ise epey yüksek ihtimal görüyorum.
6

Cevaplar (1)
avatar
(63) -
Yorumunuzun ikinci kısmında göz ardı ettiğiniz ve bu sebepten dolayı filmi yanlış yorumlamanıza neden olan bir detay var. Baş karakterin yanlış tavırlarının sebebi, karakterin zekâsızlığından dolayı değil; şeytani varlığın insanları manipüle ederek onları istediği gibi yönlendirme yeteneğine sahip olmasından kaynaklanıyor. Bu ayrıntıdan filmde de bahsedilmişti. Bu gibi küçük ayrıntıları dikkate aldığınız vakit, filmin senaryosunun gayet yerinde olduğunu ve açık ara bu yılın en iyi korku filmi olduğunu görmekte zorluk çekmiyorsunuz.
9


0
| Bildir


avatar
(498) -
Bir korku filminin kolay kolay unutulmayacak 1-2 orijinal ve vurucu sahnesi varsa, o film aslında amacına ulaşmış sayılır, yıllarca unutulmaz. Örneğin Exorcist - Kızın kafasının dönmesi, The Ring - TV'den Samara'nın çıkması, The Shining - Nicholson'un kapı arasından bakması, Hereditary - elektrik direği vs gibi...

Bu filmin şu an belleğime kazınmış en az 4-5 sahnesi var. İnanılmaz jenerik fikirleri olan, asla sakınmayan, akıllarına gelen her şeyi en sert şekliyle anlattıkları bir film çıkartmışlar.

Film ilk saniyesinden son saniyesine kadar seyirciyi her şeyiyle rahatsız etmeyi amaçlıyor. Sadece korku unsurları değil, sürekli birbirlerine bağırarak konuşan karakterler bile izlerken “bi sakin konuşun aga yeter amma bağırdınız” dedirtiyor. Durmaksızın konuşan bir babaanne, sorunlu bir çocuk gibi hiç durmadan gürültü yapan ve seyirciyi rahatsız eden karakterler. Sempati besleyeceğimiz bir tane bile karakter yok, aksine hepsi itici…

Yorumlardan gördüğüm kadarıyla bundan sıkılanlar da var, hatta bu kadar çirkin insanı nasıl toplamışlar diyen de... Bunların tamamı seyircinin bir kısmını kaybetmeyi bile göze alarak yapılmış, cesur tercihler… Bana kalırsa tutmuş.

Peki eksi yanları yok mu filmin, bence var. Diyalogların genel olarak iyi olduğunu düşünmüyorum. Bu belki altyazı ile ilgili de olabilir. Sonuçta film hiç bilmediğim bir dilde ve altyazı yetersizdir olabilir. (Buradaki altyazı ile izlemedim)

Bir de çok spoiler sayılmaz ama
Sürprizbozan: Göster


Sonuç olarak eksileri de olsa, istediğim gerilim dozajını bana biraz abartarak veren, beni gerilimiyle döven hem gore korku türüne, hem de ruhani korku tarzına fazlasıyla doyuran bir film oldu.
8

Cevaplar (1)
avatar
(63) -
Yorumunuz çok başarılı olmuş. Sizi tebrik ediyorum.
9


2
| Bildir


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film